ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
PatriarchPaladin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
38
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
21 Haziran 2017 02:21
Toplam Mesaj:
65 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Emre Can ÇAĞLAYAN
Doğum Tarihi:
29 Mart 1991
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Türler: 25 karışık Lepistes.3 Corydoras Paleatus.2 Brachydanio Rerio / Bitkili
Besleme: Tetra Pro Algea
Ölçü: 80*43*35
Ekipman: WP Seri Tepe Filtre(seramik,zeolit taşı,biyolojik sünger,elyaf),Isıtıcı,Philips Daylight/Sylvania Grolux/Sylvania Aqua
SON 10 MESAJI
Akvaryum Işığı
[B]Merhaba,
Mümkün mertebe akvaryum ihtiyacına göre güneş ışığını taklit etmelisin. Bitkili ise ışıklandırmanı çeşitlendirmeli ve 8 saate kadar aralıklı açık bırakabilirsin. Örneğin 3a1k3a1k2a gibi. Sadece balıklar içinse 6 saat kafi diye düşünüyorum.
İyi geceler dilerim. [/B]
[B]Merhaba,
Mümkün mertebe akvaryum ihtiyacına göre güneş ışığını taklit etmelisin. Bitkili ise ışıklandırmanı çeşitlendirmeli ve 8 saate kadar aralıklı açık bırakabilirsin. Örneğin 3a1k3a1k2a gibi. Sadece balıklar içinse 6 saat kafi diye düşünüyorum.
İyi geceler dilerim. [/B]
Erkek Lepistesteki Çıkıntı
[B]Çok ilginç böyle birşeye rastlamadım bilen birinin yorumunu bekliyorum bende. Takipte olacağım.[/B]
[B]Çok ilginç böyle birşeye rastlamadım bilen birinin yorumunu bekliyorum bende. Takipte olacağım.[/B]
Şikayetim Var
[B]Merhaba,
Öncelikle burada yazılan yorumları bir bir okuduğumda kendimce yaptığım çıkarımım şu; konunun açılması durumunu tetikleyen etmenler bir bakıma haklılık payı içeriyor forum arkadaşlarım ilgisiz kalabilir.
İlgisiz olunması durumunun temel sebepleri genel olarak gören kişinin konuya vakıf olmaması olabilir, yardım veya öneri isteyen arkadaşımın eksik ve tekrar eden bir konu açması olabilir, basit bir konu açmış olması olabilir yani küçük bir araştırma yaparak bilgiye erişebileceği halde hazır bir bilgi edinme yoluna gitmiş olabilir, üslubuna dikkat etmiyor olabilir buda cevaplarken insanların ellerinin klavyeye gitmemesine sebep olabilir.
Bir arkadaşım mesaj yolu ile bir üyeden yardım alınabileceği konusunda tavsiye vermiş bence de gayet güzel bir tavsiye bende arada bunu kullanıyorum.Yine bir üyemiz oluşan problemin çözüm yolunun diğer üyelerle konu açılarak paylaşılması gerektiği konusuna değinmiş buda güzel bir düşünce. Sonuçta bir bilgi havuzu sistemine dahiliz.
Denildiği üzere gönüllülük esasına dayanmakta. Kimsenin bir teşekkür haricinde çıkarı yok.
Kısacası kendi sonucum şu; bilgi edinme sürecinde bizim bilgiye gitmemiz önemli. Bir konu açmamız gerektiğinde üslup, konu açma, net ve anlaşılabilir video,resim vb. koyma, edindiğimiz tecrubeleri diğer arkadaşlarımızla paylaşma, tekrar konulardan kaçınma gibi kurallara dikkat etmemiz gerekiyor. Ben de bu bahsettiklerimi yapıyor muyum ? Tabiki hayır ancak böyle konular kişinin kendini değerlendirmesinide sağlıyor.
Benimde bu konuda bir önerim var; sonuçta canlı besliyoruz ve gecikmeler bazı zincirleme problemlere dönüşebiliyor. Yukarıda site menümüz yanına bir sekme ile akvaryum sorunum var gibi ibare eklenebilir. Kişi bahsedeceği problemi o sekmeye tıkladıktan sonra detayları vermek zorunda olduğu bir alana yönlendirilebilir. Ebat, Filtreleme, Bitkili/Bitkisiz, Resim/Video vs. Gerekli bilgiler zorunlu şekilde verildikten sonra konu açılabilir. Çıkan konuda farklı renk ve fontta yayınlanabilir vs vs. Böylece biraz ciddiyete kavuşmuş olur durum. Yapılabilir mi bilmiyorum bu konu ile bilgi sahibi değilim. Bir öneri.
Dilim sürçmüş ise affola.
Saygılarımla,
Emre Can ÇAĞLAYAN[/B][EDIT]PatriarchPaladin,2016-10-26 20:42:17[/EDIT]
[B]Merhaba,
Öncelikle burada yazılan yorumları bir bir okuduğumda kendimce yaptığım çıkarımım şu; konunun açılması durumunu tetikleyen etmenler bir bakıma haklılık payı içeriyor forum arkadaşlarım ilgisiz kalabilir.
İlgisiz olunması durumunun temel sebepleri genel olarak gören kişinin konuya vakıf olmaması olabilir, yardım veya öneri isteyen arkadaşımın eksik ve tekrar eden bir konu açması olabilir, basit bir konu açmış olması olabilir yani küçük bir araştırma yaparak bilgiye erişebileceği halde hazır bir bilgi edinme yoluna gitmiş olabilir, üslubuna dikkat etmiyor olabilir buda cevaplarken insanların ellerinin klavyeye gitmemesine sebep olabilir.
Bir arkadaşım mesaj yolu ile bir üyeden yardım alınabileceği konusunda tavsiye vermiş bence de gayet güzel bir tavsiye bende arada bunu kullanıyorum.Yine bir üyemiz oluşan problemin çözüm yolunun diğer üyelerle konu açılarak paylaşılması gerektiği konusuna değinmiş buda güzel bir düşünce. Sonuçta bir bilgi havuzu sistemine dahiliz.
Denildiği üzere gönüllülük esasına dayanmakta. Kimsenin bir teşekkür haricinde çıkarı yok.
Kısacası kendi sonucum şu; bilgi edinme sürecinde bizim bilgiye gitmemiz önemli. Bir konu açmamız gerektiğinde üslup, konu açma, net ve anlaşılabilir video,resim vb. koyma, edindiğimiz tecrubeleri diğer arkadaşlarımızla paylaşma, tekrar konulardan kaçınma gibi kurallara dikkat etmemiz gerekiyor. Ben de bu bahsettiklerimi yapıyor muyum ? Tabiki hayır ancak böyle konular kişinin kendini değerlendirmesinide sağlıyor.
Benimde bu konuda bir önerim var; sonuçta canlı besliyoruz ve gecikmeler bazı zincirleme problemlere dönüşebiliyor. Yukarıda site menümüz yanına bir sekme ile akvaryum sorunum var gibi ibare eklenebilir. Kişi bahsedeceği problemi o sekmeye tıkladıktan sonra detayları vermek zorunda olduğu bir alana yönlendirilebilir. Ebat, Filtreleme, Bitkili/Bitkisiz, Resim/Video vs. Gerekli bilgiler zorunlu şekilde verildikten sonra konu açılabilir. Çıkan konuda farklı renk ve fontta yayınlanabilir vs vs. Böylece biraz ciddiyete kavuşmuş olur durum. Yapılabilir mi bilmiyorum bu konu ile bilgi sahibi değilim. Bir öneri.
Dilim sürçmüş ise affola.
Saygılarımla,
Emre Can ÇAĞLAYAN[/B][EDIT]PatriarchPaladin,2016-10-26 20:42:17[/EDIT]
Sünger Bob Akvaryum
[B]Murat abiye katılıyorum burada önemli olan araştırmaya açık olman. Sıkı bir araştırma yapman, yapay akvaryum malzemelerinden uzak durman, lepistes gibi kolay deselerde zor bakıma sahip balıklardan kaçınman gerekiyor. Yinede ne kadar araştırma yaparsan yap bazı bilgilere vakıf olamayacaksın. Bunlarda tecrübe, bunun açığınıda yerinde güzel bir konuyla forumumuzdan kapatabilirsin.[/B]
[B]Murat abiye katılıyorum burada önemli olan araştırmaya açık olman. Sıkı bir araştırma yapman, yapay akvaryum malzemelerinden uzak durman, lepistes gibi kolay deselerde zor bakıma sahip balıklardan kaçınman gerekiyor. Yinede ne kadar araştırma yaparsan yap bazı bilgilere vakıf olamayacaksın. Bunlarda tecrübe, bunun açığınıda yerinde güzel bir konuyla forumumuzdan kapatabilirsin.[/B]
Lepistesler'de İç Parazit - Renklenme Ve Gelişim
[B]Akvaryumunuzun hacmi nedir acaba ? Normalde 10lt/1 balık şeklinde olmalı lepistesler. Sarımsağın ve kullandığınız ilaçların bir yardımı dokunmuş olabilir ancak asıl olay şu da olabilir. İç parazit nedeni ile bir çok balığınız kırılmış ve bu kalanlara yeni yaşama alanı oluşturmuş buda daha sağlıklı büyümelerine neden olmuş olabilir. Çok dikkat edilmesede ideal litre oranı yukarıda bahsettiğimdir. Az olsun öz olsun :)
Saygılar.[/B]
[B]Akvaryumunuzun hacmi nedir acaba ? Normalde 10lt/1 balık şeklinde olmalı lepistesler. Sarımsağın ve kullandığınız ilaçların bir yardımı dokunmuş olabilir ancak asıl olay şu da olabilir. İç parazit nedeni ile bir çok balığınız kırılmış ve bu kalanlara yeni yaşama alanı oluşturmuş buda daha sağlıklı büyümelerine neden olmuş olabilir. Çok dikkat edilmesede ideal litre oranı yukarıda bahsettiğimdir. Az olsun öz olsun :)
Saygılar.[/B]
170 litre enteresan akvaryumum
[B]Eline sağlık abi gayet güzel bir çalışma olmuş hayırlı hobiler diliyorum.[/B]
[B]Eline sağlık abi gayet güzel bir çalışma olmuş hayırlı hobiler diliyorum.[/B]
112 Litre Bitkili Kurulum
[B]Hayırlı uğurlu olsun, emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle.[/B]
[B]Hayırlı uğurlu olsun, emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle.[/B]
Bitkili canlı doğuran akvaryumum
[B]Elinize sağlık hoş bir görünüme ve kuruluma sahipsiniz, hayırlı hobiler diliyorum.[/B][EDIT]PatriarchPaladin,2016-08-09 10:57:08[/EDIT]
[B]Elinize sağlık hoş bir görünüme ve kuruluma sahipsiniz, hayırlı hobiler diliyorum.[/B][EDIT]PatriarchPaladin,2016-08-09 10:57:08[/EDIT]
Dikkat Bu Bir İşkencedir.
[B]Azıcık insanın içinde olmalı bazı şeyler. Vicdan denir ya heh işte ondan. İnsanoğlu şu dünyanın tüm nimetlerini nasıl oluyor da bir ticari anlayışa hizmet ettirmeye çalışıyor kafam almıyor. Gün gelecek bu mantığın sonunda sapmış insanoğlu bir takım farklılıklara sahip kendi türünü bile sergilemeye başlar demedi demeyin.
Bir başka kafamın almadığı şey ise örneğin ben bir işletmeye ve çalışanlara sahibim. Ben böyle bir fikir sundum. Hadi ben hatalıyım. Orada çalışan adamlardan neden hiç ses çıkmıyor. İşten çıkarılma korkusu, bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı olabilir belki ama en azından "abi bak bu yanlış yapmasak mı ?" desen bile adamın kafasında soru işareti bırakırsın. Bilemiyorum...[/B]
[B]Azıcık insanın içinde olmalı bazı şeyler. Vicdan denir ya heh işte ondan. İnsanoğlu şu dünyanın tüm nimetlerini nasıl oluyor da bir ticari anlayışa hizmet ettirmeye çalışıyor kafam almıyor. Gün gelecek bu mantığın sonunda sapmış insanoğlu bir takım farklılıklara sahip kendi türünü bile sergilemeye başlar demedi demeyin.
Bir başka kafamın almadığı şey ise örneğin ben bir işletmeye ve çalışanlara sahibim. Ben böyle bir fikir sundum. Hadi ben hatalıyım. Orada çalışan adamlardan neden hiç ses çıkmıyor. İşten çıkarılma korkusu, bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı olabilir belki ama en azından "abi bak bu yanlış yapmasak mı ?" desen bile adamın kafasında soru işareti bırakırsın. Bilemiyorum...[/B]
Aldığım İthal 4 Dişiden 2si, 2 Erkekten 1i Öldü
[QUOTE=ENGİN06]Sonuçta canlıyı motor yukarıya alıyor, belki yaşayanı görüyorsun, muhtemelen pervanenin çarpması ile yok olup giden vardır, bence sünger işini ihmal etme,ayrıca lepisteslerin yavrulama dönemleri belli olur, o dönemlerde benim yaptığım birşey var, pet olan 10 lt su bidonum var ben bu bidonun ağız kısmını kestim içinede bitki koydum bitkin yoksa bol miktarda rafya koyabilirsin, su akvaryumdaki su ile aynı, doğuracak canlıyı üç gün misafir ediyorum, bir bakıyorum yavrular çıkmış, yavruları alıp yavruluğa daha sonra dişiyede teşekkür edip ana tanka bırakıyorum, bunun dişi içinde faydası var doğum sırasında erkekler tarafından rahatsız edilmiyor hemde doğum zamanı dinlenmiş oluyor[/QUOTE]
[B]Anlaşıldı abi en kısa zamanda uygulamaya geçiyorum o halde. Sağol abi. Erkek lepistesler libido patlaması yaşıyor zaten maşallah.[/B]
[QUOTE=ENGİN06]Sonuçta canlıyı motor yukarıya alıyor, belki yaşayanı görüyorsun, muhtemelen pervanenin çarpması ile yok olup giden vardır, bence sünger işini ihmal etme,ayrıca lepisteslerin yavrulama dönemleri belli olur, o dönemlerde benim yaptığım birşey var, pet olan 10 lt su bidonum var ben bu bidonun ağız kısmını kestim içinede bitki koydum bitkin yoksa bol miktarda rafya koyabilirsin, su akvaryumdaki su ile aynı, doğuracak canlıyı üç gün misafir ediyorum, bir bakıyorum yavrular çıkmış, yavruları alıp yavruluğa daha sonra dişiyede teşekkür edip ana tanka bırakıyorum, bunun dişi içinde faydası var doğum sırasında erkekler tarafından rahatsız edilmiyor hemde doğum zamanı dinlenmiş oluyor[/QUOTE]
[B]Anlaşıldı abi en kısa zamanda uygulamaya geçiyorum o halde. Sağol abi. Erkek lepistesler libido patlaması yaşıyor zaten maşallah.[/B]
SON MESAJLAR
- Kapsül Gübre Ve Torf Kullanımı ? Laterthanbefore, 04:37
Taban ve Gübreleme - İlk Yumurtalarımı Aldım 😊 Yiğit.Ş, 03:55
Tanganyika Cichlidleri Tanıtımı - İyice Küçüldük (minimal Deneyim) Ehtiyar, 03:45
Akvaryum Tanıtımı - Betamın Kuyruğu Mu Eriyor Laterthanbefore, 03:41
Yeni Üye Forumu - Tür Tavsiyesi Alberu, 02:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Axolotl Yem Seçimi Yardım Carnivoreyum, 02:18
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Co2 Siz Ember Tetralı Bitki Tankı Hedefi Laterthanbefore, 02:15
Yeni Üye Forumu - Elyaf Ve Ön Filtre Nasıl Temizlenir Laterthanbefore, 01:54
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryumum Bulanık Hangisini Kullanmalıyım Laterthanbefore, 01:50
Sazansıgiller - Canlı Bitki Laterthanbefore, 01:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yeni Kurulum Denemesi Laterthanbefore, 01:45
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balıgımın Midesinde Beyaz Bağ Emre2545, 01:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Akvaryumu Bitti Öneriniz Varmı Laterthanbefore, 01:31
Yeni Üye Forumu - Duboisi Kuyruk Erimesi Guram, 00:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Sarhoş Gibi Yüzüp Düzelen Tetra Türleri KaanE, 00:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Dolap Yalıtım Yusufgs4266, 23:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Kayası Akvarist Taha, 23:22
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistes Yavrusunu Nasıl Besleyebilirim isimdusuyoarada, 23:04
Yeni Üye Forumu - Vatoz Akvaryumumda Oluşan Kıl Kurdu Ve Bit Sorunu Oğuzhan Kaslan, 22:58
Hastalıklar ve İlaçlar - 80 Litreye Hangisi Uyumlu? Hidro Dinamik, 22:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 120x50x50 Akvaryum Aydinlatma Ve Bitki Önerisi MK_71, 22:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En Sessiz Hava Motoru? ibbayram, 22:17
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yeni Kurduğum Betta Akvaryumunda Sorunlar SİGMA BALIK😎, 22:03
Yeni Üye Forumu - Betta Akvaryumu İçin Tavsiyeler MamiAdana01, 21:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Büyümeyen Lepistes Yavrusu MertSoyumert, 21:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Filtresiz Father Fish Kurulumum grendel1984, 20:51
Akvaryum Tanıtımı - Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden onaterdoğan, 20:32
Akvaryum Tanıtımı - Bettam Akvaryum Kumuna Sürtündü Nafizcans, 20:20
Labirentliler - Oase Biomaster Thermo 250 İnceleme eryildirim, 20:14
Filtreleme Seçenekleri - Japon Orando Ve Çöpçü Vatoz Hoppala, 20:05
Sazansıgiller - Mantar Veya Beyaz Benek Hk. Buraaak, 20:02
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumdaki Değisim 1 Aylik Anektod, 19:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 225 Litre Akvaryum İçin Ekipman Önerileri omer09, 19:07
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yeni Kurduğum Akvaryumda Başım Belada.. Tayyareci, 19:07
Yeni Üye Forumu - Japon Balığımın Vücudu Bi Anda Kanlandı Taha10, 18:44
Yeni Üye Forumu - Cichled - Malawi Sump Malzemeleri Ve Dizilimi mertmentes, 18:24
Yeni Üye Forumu - Yem Önerisi SİGMA BALIK😎, 18:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ağız Çevresi Doku Oluşumu acemibiri, 17:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Sislenme Carnivoreyum, 17:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En güzel fotoğraflarınızı gösterin ercane, 16:47
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Delikli Kaya Hakkında Bilgi Hasan öncü, 16:38
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Isıtıcı/yem Makinesi/ Aydınlatma/priz Rudis, 16:29
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 6 Akvaryumda 17 Çeşit Canlı 🔥 Aguamentist, 16:15
Akvaryum Tanıtımı - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 16:12
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Kaç Yaşında Alınır İsmail_194606946, 15:42
Yeni Üye Forumu - Sunsun603b Mi Tetra Ex 1200 Mü ahmetfiratozkaya, 15:38
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Amonyak Zehirlenmesinde Ph Etkisi Orhan76, 15:17
Makaleler ve Tercümeler - 60x40x40 Altum Melekler egedin, 15:04
Akvaryum Tanıtımı - 200 Lt. Bir Çift “sajica” 1Balikci, 15:01
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Oranda Japon Balığı İçin Bilgiler Corpse, 14:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri Aporetti 03:36
- Apistogramma Agassizii Double Red yamansengonca 03:01
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 03:01
- Aquaclear Şelale Filtre - Tetra Eheim Isıtıcılar erimgorgulu 02:14
- Tetra Jbl Yemler - Hediyeleriyle erimgorgulu 02:14
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 01:32
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 01:29
- Taiwan - Pinto - Deep- Scr - Prl-pwl nomercy 01:25
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 00:47
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 00:43
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 00:43
- Büyük Boy Japon Balığı Baracuda80 00:07
- Malawi Erkekler AlisBaba 23:59
- Tilki Kuyruğu 15dal100tl Cabomba 5dal100tl Aquarist101 23:50
- 20 Karides 180tl Aquarist101 23:50
- Acil 60cm İthal Bombeli Köşeli Akvaryum 1000 Boyu Aquarist101 23:50
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 23:34
- Ista Regülatör Furcifer 23:34
- 2.67 Tüp Furcifer 23:34
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 23:34
- Aksan 45 Derece Optiwhite Sehpalı Akvaryum Set. Furcifer 23:34
- Flowerhorn Erkek 28 Cm terranova 23:33
- Lepistes Otu+pelia Moss Çok Ucuz Yetişen Alır ARMONYS 23:16
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 23:15
- Cama Cam Akvaryum, Dış Filtre, Armatür, Isıtıcı CanB 23:10
- Nano Led Armatür BywenzeL 22:15
- Kırmızı Su Üstü Bitkisi Lina Shrimps 22:14
- Cryptocoryne Wenditti Brown(fiyat Düştü) ballantines 21:23
- Anubias Paketi/kusursuz Anubiaslar ballantines 21:23
- Koi Kılıç Kuyruk Mili Ve Plati ozgurnez 21:21
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 21:20
- Kepçe - Moss Teli AquaPuella 21:20
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 21:06
- Komple Satılık Set 90*50*50 10mm Ultra Clear incaia 19:49
- 90 Cm Genişliğinde Ahşap Üretim Seti incaia 19:49
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 19:26
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 18:49
- Black Venezuela Corydoras Hiko 18:49
- 60x40x45h Ada Tarzı Diamond 10mm - 2217 - Uv - Co2 Hiko 18:49
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 18:12
- Mobilyalı İthal Akvaryum Best Fish 18:12
- Cryptocoryne Wendtii Brown kerem1135 17:54
- Üç Noktalı Gurami && Rasbora & Albino Cüce Vatoz kerem1135 17:54
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 17:51
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 17:51
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 17:34
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 17:34
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 17:34
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 17:25
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 17:16
KULLANICILAR
- 95 Online Kullanıcı, 54 Üye
Online Kullanıcılar
nanoplanted,
brkenginol,
Alberu,
MiSoSiKiaN,
wolf06,
Hidro Dinamik,
paxal,
goko58,
karayel811,
ii17,
pyroxene,
TuRKeR,
Hoppala,
amatör.akvarist,
capodicapii,
WnrAquascaping,
Laterthanbefore,
Mirena,
Sophie,
BilalM.,
MufasaBosss,
tanerberkgulec,
-RBG-,
erenpusat8,
Madeagle,
ternapi,
BLCL,
Abdulsamet mert,
Baranx,
Tcanis,
Gokhan5050,
mustafagaziantep,
Ali Can DÜLGER,
ARMONYS,
gencay37,
Hobilenyum,
Cihanturk,
emrylmazr,
harunefe,
Hcan,
laneth,
Mihracb,
Biser,
vedat79,
Yasin Bircan,
valarmorghulis12,
RecepOnar,
musteynn,
Acemi_hobici,
Osmanoğlu,
BRHNSNMZ,
Emre2545,
Mertkaandoruk,
oktay42,
Ercan4lp,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.