ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
ÇaĞRı
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
927
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
11 Saat 19 Dakika önce
Toplam Mesaj:
1057 [0.29 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Çağrı Tekyüz
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1985
İl:
Içel
Meslek:
Chef
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
40 Litre.
Red Galaxy Fishbone.
Black Galaxy Fisbone.
SON 10 MESAJI
Acil! Filtreye Kaçan Yavru Karidesler
[QUOTE=Brnhobi]
Hocam zaten sünger takmıştım o süngerin içinden çıktılar daha çok
[IMG][/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256140/210320251559161.jpg[/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256140/210320251559161.jpg[/IMG][/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/183889/210320251601161.jpg[/IMG]
Buraya müdahale edeceksiniz.
[QUOTE=Brnhobi]Arkadaşlar merhaba bundan üç hafta önce akvaryumu kurdum ama kardeşlerinden iki tanesi hamileydi akvaryumda on adet Ember Tetra on adet rasbora 10 adette mavi melek karidesim var karideslerim 3-5 gün çnce doğum yaptı ancak hiç yabru göremedim bende saklandıklarını düşünüyordum bugün 3. Hafta. Dolduğu için filtre süngerlerime ufak bir temizlik yapayım dedim bi kaba akvaryum suyu aldım süngeri bi salladım 5-10 tane yavru karides çıktı sonra hemen şelale filtrenin içini boşalttım tüm süngerleri tek tek suyun içinde hafifçe salladım bir sürü yavru karides çıktı şu an ayrı bir kaptalar ne yapmamı önerirsiniz bir süre plastik kapta bakabilir öiyim biraz büyüyene kadar ölülerler mi kapta yoksa eğer sorun olmazsa nasıl bakabiliriö hangi şartları yemleri sağlamam lazım lütfen yardımcı olun
[/QUOTE]
Demek ki tam kaplayamamış sınız emiş kısmını açıklık var . Ya da süngeriniz kalın gözenekli kaçıyor içinden.[EDIT]ÇaĞRı,2025-03-21 16:03:38[/EDIT]
[QUOTE=Brnhobi]
Hocam zaten sünger takmıştım o süngerin içinden çıktılar daha çok
[IMG][/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256140/210320251559161.jpg[/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256140/210320251559161.jpg[/IMG][/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/183889/210320251601161.jpg[/IMG]
Buraya müdahale edeceksiniz.
[QUOTE=Brnhobi]Arkadaşlar merhaba bundan üç hafta önce akvaryumu kurdum ama kardeşlerinden iki tanesi hamileydi akvaryumda on adet Ember Tetra on adet rasbora 10 adette mavi melek karidesim var karideslerim 3-5 gün çnce doğum yaptı ancak hiç yabru göremedim bende saklandıklarını düşünüyordum bugün 3. Hafta. Dolduğu için filtre süngerlerime ufak bir temizlik yapayım dedim bi kaba akvaryum suyu aldım süngeri bi salladım 5-10 tane yavru karides çıktı sonra hemen şelale filtrenin içini boşalttım tüm süngerleri tek tek suyun içinde hafifçe salladım bir sürü yavru karides çıktı şu an ayrı bir kaptalar ne yapmamı önerirsiniz bir süre plastik kapta bakabilir öiyim biraz büyüyene kadar ölülerler mi kapta yoksa eğer sorun olmazsa nasıl bakabiliriö hangi şartları yemleri sağlamam lazım lütfen yardımcı olun
[/QUOTE]
Demek ki tam kaplayamamış sınız emiş kısmını açıklık var . Ya da süngeriniz kalın gözenekli kaçıyor içinden.[EDIT]ÇaĞRı,2025-03-21 16:03:38[/EDIT]
Acil! Filtreye Kaçan Yavru Karidesler
[/QUOTE]
Filtrenin emiş kısmına, en ince olanından bayan çorabı sarabilirsiniz.
Yada, elinizde sünger varsa süngeri küçültüp içini oyup onuda takabilirsiniz bu daha doğru ve faydalı olur. Akvaryumda kalsın saklanır onlar zaten, ayrı bi yem vermenize gerek yok.[EDIT]ÇaĞRı,2025-03-21 15:52:33[/EDIT]
[/QUOTE]
Filtrenin emiş kısmına, en ince olanından bayan çorabı sarabilirsiniz.
Yada, elinizde sünger varsa süngeri küçültüp içini oyup onuda takabilirsiniz bu daha doğru ve faydalı olur. Akvaryumda kalsın saklanır onlar zaten, ayrı bi yem vermenize gerek yok.[EDIT]ÇaĞRı,2025-03-21 15:52:33[/EDIT]
Suyun Üst Tarafında Oluşan Katman
[QUOTE=zedd]Hayırlı hobiler. 30x30 tankımda halfmoon betta besliyorum. Suyun üst tarafında yağlı bi katman oluştuğunu gördüm. Parmağımı daldırdığımda beyaz beyaz bişeyler dağılıyor. Bi de tuhaf bi kokusu var nedense anlamadım bi türlü, forumda okuduğuma göre suyun yüzeyi durgun kaldığından kaynaklı oluyormuş galiba, sebebi nedir yardımcı olabilcek var mı?[/QUOTE]
Peçeti suyu üstüne serin, peçeteye yapışacaktır. Bu şekilde manuel temizlene yapın. Bende aynı sorunla karşılaştım, bu şekilde temizledim. Bir dahada yaşamadım.
Orhan Bey'in söylediklerine katılmakla beraber, Suyun üstünüde hareketlendirirseniz sorununuz çözülecektir.
[QUOTE=zedd]Hayırlı hobiler. 30x30 tankımda halfmoon betta besliyorum. Suyun üst tarafında yağlı bi katman oluştuğunu gördüm. Parmağımı daldırdığımda beyaz beyaz bişeyler dağılıyor. Bi de tuhaf bi kokusu var nedense anlamadım bi türlü, forumda okuduğuma göre suyun yüzeyi durgun kaldığından kaynaklı oluyormuş galiba, sebebi nedir yardımcı olabilcek var mı?[/QUOTE]
Peçeti suyu üstüne serin, peçeteye yapışacaktır. Bu şekilde manuel temizlene yapın. Bende aynı sorunla karşılaştım, bu şekilde temizledim. Bir dahada yaşamadım.
Orhan Bey'in söylediklerine katılmakla beraber, Suyun üstünüde hareketlendirirseniz sorununuz çözülecektir.
Sarı Su Sorunu
[QUOTE=Enes]aĞRı]
Bilmeden, okumadan araştırmadan burdan yardım isteyenleri yanıltmayın.
Nasıl bir salınım yapıyor lav kayası, suyu sarartır diyorsanız öyle birşey yok. Ph düşürür derseniz evet 50litre suda 5kg lav kayası 0,3-0,6 etkiliyor. Oda çeşme suyunda 7-8ph aralığındaki suda. Ro kullanırsanız 0,1-0,3 arası azaltabiliyor. Varsa deneyim ve tecrübenizi paylaşın.
Uslüba dikkat kardeş seni bu üslubla nasıl özel üye yaptı bu yönetim!!!
Konuya gelince lav taşı lav kayası renk ve toz salınımı yapar soruyu soran kardeşin tankının sorunu sarı renkte su kayayı çıkart su değişimi yap demişim yeni lav taşı veya kayası güzel yıkanmazsa renk toz salınımı yapar.[/QUOTE]
Edep,adab bilirim çok şükür. Üslubumda bir sorun olduğunu düşünüyorsanız yönetime şikayet edersiniz.
Ben sizin kardeşiniz değilim! Siz üslubunuza dikkat edin.
Lav kayası toz yapsada 1 günde geçer bu toz. Sorun farklı.
[QUOTE=Enes]aĞRı]
Nasıl bir salınım yapıyor lav kayası, suyu sarartır diyorsanız öyle birşey yok. Ph düşürür derseniz evet 50litre suda 5kg lav kayası 0,3-0,6 etkiliyor. Oda çeşme suyunda 7-8ph aralığındaki suda. Ro kullanırsanız 0,1-0,3 arası azaltabiliyor. Varsa deneyim ve tecrübenizi paylaşın.
Uslüba dikkat kardeş seni bu üslubla nasıl özel üye yaptı bu yönetim!!!
Konuya gelince lav taşı lav kayası renk ve toz salınımı yapar soruyu soran kardeşin tankının sorunu sarı renkte su kayayı çıkart su değişimi yap demişim yeni lav taşı veya kayası güzel yıkanmazsa renk toz salınımı yapar.[/QUOTE]
Edep,adab bilirim çok şükür. Üslubumda bir sorun olduğunu düşünüyorsanız yönetime şikayet edersiniz.
Ben sizin kardeşiniz değilim! Siz üslubunuza dikkat edin.
Lav kayası toz yapsada 1 günde geçer bu toz. Sorun farklı.
Sarı Su Sorunu
[QUOTE=Enes]Lav kayası salınım yapar kayayı çıkartıp %80 suyu boşaltıp taze su ekleyip tankı gözlemlemelisiniz,Kum hagen herhalde alt katmanda başka bir çeşit kum mevcutmu?[/QUOTE]
[QUOTE=kilgarrah][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255859/080320250112441.jpg[/IMG]
Akvaryumu kuralı iki haftaya yakın oluyor. süreci hızlandırmak için bakteri kültürü de kullandım ilk bir kaç gün beyaz bulutsu bir görünüm vardı. Daha sonra bu görünüm yerini sarı suya bıraktı. akvaryumun içinde kaynatıldıktan sonra kullandığım zeytin dalı ve büyük bir lav kayasi vardı bunlari çıkardım su değişimi yaptim ama hala görüntü değişmedi. Filtre olarak kendinden motorlu dolphin pipo filtre var. Canlı olarakta 10 adet karides 2 adet çöpçü 1 adet vatoz. Ayrıca tankta karideslerim ölüyor bir kaç gün aralıklarla şuan 5-6 adet var ve sürekli saklaniyorlar. Yardımlarınızi ve fikirlerinizi bekliyorum.[/QUOTE]
Zeytin dalı hakkında tecrübem yok. Ama kullanma taraftarı değilim, tecrübe edeni ne duydum nede gördüm. Ölümlerin kaynağı bu olabilir. Ayrıca hangi bakteri kültürünü kullandınız ? Ve hangi tür karides bakıyorsunuz?[QUOTE=Ehtiyar]Merhaba, konu sahibinin affına sığınarak, Ali bey asma (üzüm) kullanabilirmiyiz?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240932/080320251052401.jpg[/IMG]
İki yıldan fazla dışarıda, iyice kurumuş durumda, güzelce işlem görerek tanka eklendiğinde salınımı denge bozacak düzeyde olur mu acaba? Bazı kaynaklarda kullanılabileceği yönünde okumuşluğum var. İşlem sırasında kabuklarını soymalı mı yoksa böyle de olabilir mi?[/QUOTE]
Discus akvaryumunda bile kullanan arkadaşlarım var Abi.
[QUOTE=Enes]Lav kayası salınım yapar kayayı çıkartıp %80 suyu boşaltıp taze su ekleyip tankı gözlemlemelisiniz,Kum hagen herhalde alt katmanda başka bir çeşit kum mevcutmu?[/QUOTE]
[QUOTE=kilgarrah][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255859/080320250112441.jpg[/IMG]
Akvaryumu kuralı iki haftaya yakın oluyor. süreci hızlandırmak için bakteri kültürü de kullandım ilk bir kaç gün beyaz bulutsu bir görünüm vardı. Daha sonra bu görünüm yerini sarı suya bıraktı. akvaryumun içinde kaynatıldıktan sonra kullandığım zeytin dalı ve büyük bir lav kayasi vardı bunlari çıkardım su değişimi yaptim ama hala görüntü değişmedi. Filtre olarak kendinden motorlu dolphin pipo filtre var. Canlı olarakta 10 adet karides 2 adet çöpçü 1 adet vatoz. Ayrıca tankta karideslerim ölüyor bir kaç gün aralıklarla şuan 5-6 adet var ve sürekli saklaniyorlar. Yardımlarınızi ve fikirlerinizi bekliyorum.[/QUOTE]
Zeytin dalı hakkında tecrübem yok. Ama kullanma taraftarı değilim, tecrübe edeni ne duydum nede gördüm. Ölümlerin kaynağı bu olabilir. Ayrıca hangi bakteri kültürünü kullandınız ? Ve hangi tür karides bakıyorsunuz?[QUOTE=Ehtiyar]Merhaba, konu sahibinin affına sığınarak, Ali bey asma (üzüm) kullanabilirmiyiz?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240932/080320251052401.jpg[/IMG]
İki yıldan fazla dışarıda, iyice kurumuş durumda, güzelce işlem görerek tanka eklendiğinde salınımı denge bozacak düzeyde olur mu acaba? Bazı kaynaklarda kullanılabileceği yönünde okumuşluğum var. İşlem sırasında kabuklarını soymalı mı yoksa böyle de olabilir mi?[/QUOTE]
Discus akvaryumunda bile kullanan arkadaşlarım var Abi.
Yosun Patlaması
[QUOTE=Alperktl]Yosun giderici kullanmayın. Su değişimide yapmayın. Konunuzdan akvaryuma baktım. Monte carlolu olan sanırım. Su düzenleyici kullanmıyorsanız sebebi kloramin. Filtrenizdeki bakterileri öldürdüğü için yeşil suyu yok edecek bakteri kalmıyor.[/QUOTE]
O zaman, bakteri kültürü oturmuş akvaryumlarda neden yeşil su sorunu ve alg patlaması yaşıyoruz ? Diye sormak öğrenmek istiyorum.
[QUOTE=Alperktl]Yosun giderici kullanmayın. Su değişimide yapmayın. Konunuzdan akvaryuma baktım. Monte carlolu olan sanırım. Su düzenleyici kullanmıyorsanız sebebi kloramin. Filtrenizdeki bakterileri öldürdüğü için yeşil suyu yok edecek bakteri kalmıyor.[/QUOTE]
O zaman, bakteri kültürü oturmuş akvaryumlarda neden yeşil su sorunu ve alg patlaması yaşıyoruz ? Diye sormak öğrenmek istiyorum.
Akvaryum Üstündeki Bulanık Beyaz Tabaka
[QUOTE=mehmetbt]Akvaryumun üstünü kaplayan saydam ama bulanık bi tabaka var elimle dağıttığımda da beyaz oluyor bu nedir?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/253482/150120251421561.jpg[/IMG][/QUOTE]
Suyun üstünü hareketlendirin gidecektir.
[QUOTE=mehmetbt]Akvaryumun üstünü kaplayan saydam ama bulanık bi tabaka var elimle dağıttığımda da beyaz oluyor bu nedir?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/253482/150120251421561.jpg[/IMG][/QUOTE]
Suyun üstünü hareketlendirin gidecektir.
Pipo Filtemin Debisi Yüksek Geliyor
[QUOTE=WnrAquascaping]Dopfin spf 16 aldım ilk defa koydum tanka, kendinden motorlu pipo filtreye geçme sebebimde bi önceki şelale filtremin debisinin çok olmasıysı, sizce daha yeni olduğu için mi yüksek geliyordur, sonradan azalır mı debisi, zemindeki monte carloları çok sarsıyor yerinden[/QUOTE]
Üstündeki tıpayı çıkarmayın, süngerinide sık yıkamayın, bir süre sonra debi düşecektir.
[QUOTE=WnrAquascaping]Dopfin spf 16 aldım ilk defa koydum tanka, kendinden motorlu pipo filtreye geçme sebebimde bi önceki şelale filtremin debisinin çok olmasıysı, sizce daha yeni olduğu için mi yüksek geliyordur, sonradan azalır mı debisi, zemindeki monte carloları çok sarsıyor yerinden[/QUOTE]
Üstündeki tıpayı çıkarmayın, süngerinide sık yıkamayın, bir süre sonra debi düşecektir.
Motorlu Pipo Filtre Hk
[QUOTE=Carnivoreyum]. Süngerler hava yapıyor evet onu farkettim sıktığımda bi tık daha iyi oluyor ama sonra tekrar aynı soruna dönüyoruz[/QUOTE]
Üstünde bir tıpa olucak geçmeli küçük, onu çıkarırsanız debi yükselir.
[QUOTE=Carnivoreyum]. Süngerler hava yapıyor evet onu farkettim sıktığımda bi tık daha iyi oluyor ama sonra tekrar aynı soruna dönüyoruz[/QUOTE]
Üstünde bir tıpa olucak geçmeli küçük, onu çıkarırsanız debi yükselir.
Yeni Akvaryumdaki Baloncuklar
[QUOTE=mehmetbt]Akvaryumu dün kurdum tankdaki baloncukların sebebi nedir?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/253482/251220240841091.jpg[/IMG][/QUOTE]
Normaldir, düzelecektir.
[QUOTE=mehmetbt]Akvaryumu dün kurdum tankdaki baloncukların sebebi nedir?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/253482/251220240841091.jpg[/IMG][/QUOTE]
Normaldir, düzelecektir.
SON MESAJLAR
- Plakat Betta Mı Dişi Betta Mı? ternapi, 00:29
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Pistialarımı Büyütmek Ve Diğer Tür ternapi, 00:21
Bitki Türleri ve Bakımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin TuRKeR, 00:03
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Co2 Siz Sıcaklığa Dayanıklı Bitki Tavsiyeleriniz ? Dave Mustaine, 23:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dolap Uygulamasından Armatür Satışı Ahmetcn9, 23:22
Aydınlatma - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Fatih_hakankaan, 23:17
Canlı Doğuranlar - Tür K0L0Ni, 23:13
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Sarı Prensesle Ne Yaşar Akvaryum karides, 22:28
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Mıknatısla Artemia Ayırma K0L0Ni, 22:27
Malzemeler ve Yemler Forumu - Karideslerde Üreme Hakkında İnci Kefali, 20:49
Omurgasızlar - Oscar Gönderim Mirza Adar, 19:50
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Kum Kalınlığı Esk2626, 19:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum %100 Su Değişimi Durumu Akrattin, 19:02
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Öneri Fikir LionelMehmet10, 18:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kum Kalınlığı Esk2626, 18:23
Yeni Üye Forumu - Japon Balıklarıma Oksijen Yetersizliği.. Hoppala, 18:20
Yeni Üye Forumu - Neocaridina Karides Rehberi SunkenShrimps, 17:18
Omurgasızlar - Transgenetik Tetraların Cinsiyet Ayrımı Bariscs, 16:56
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni Kurulum Sonrası Sorular ahmetfiratozkaya, 16:37
Yeni Üye Forumu - Koi Ağız İçi Kabarcık Yara Ve Çene Altı Yara Olcayöz, 15:48
Hastalıklar ve İlaçlar - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin LosTurcos, 15:22
Yeni Üye Forumu - Türkiye Lepistes Evi serkancilek, 14:39
Akvaryum Dünyasından Haberler - Yeni Başladım Hobiye Destek Zaid, 14:32
Yeni Üye Forumu - Lepistes Satış Önerisi Klesvikss, 14:19
Fiyat Forumu - Akvaryum Cam Problemi Hakkında. ogurcay, 13:23
Akvaryum Bilimi - Betta Akvaryumu Birminikçınar, 12:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tatlı Su Olarak Deniz Kumu Kullansam Olurmu AtlasPoyraz, 11:29
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Tetra 6 İn One Test Çubuklarını Kesiyorum? KaanE, 11:10
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu salyangoz türü nedir? KaanE, 10:33
Omurgasızlar - Tropical Algin Önleyici Olarak Kullanılabilir Mi? Orhan76, 10:28
Yosun - G. Amerika Biyotop Kurulumu - Guapore Nehri Eflatun61, 09:28
Akvaryum Tanıtımı - Crystal Karides İçin Öneri Ve Sorular Akvarist1923, 08:32
Omurgasızlar - Netlea Nl 560s Uygulama Ayarları Kturan06, 00:44
Aydınlatma - Amerikan Kerevit Akvaryum karides, 00:31
Omurgasızlar - Küçük Akvaryumlara Balık Önerileri Dwolvin, 23:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Hobiciyim Bir Kaç Sorum Vardı. TayfunSylkn, 23:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Cüce Ciklet Muhammed demir, 22:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aquael Ultramax 1000 İşimi Görür Mü Xelpid, 22:36
Filtreleme Seçenekleri - 2. Nesil Sunset Guppy Amatör balıkçı, 22:31
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Plati Karides Galaksi Rasbora Uyumu İzmirligenco 2.0, 22:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tetra Ex-1000 Plus Mı ? Aquael Ultramax 1000 Mi ? abbgk16, 22:26
Yeni Üye Forumu - Sera Baktopur Ve Kuyruk Erimesi xiaovbn, 22:09
Hastalıklar ve İlaçlar - Co2 Tüp Dolum Yerleri koraykbl, 21:48
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Transgenetik Tetra Cinsiyet Ayrımı Bariscs, 21:48
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Moss Ağacı Düzen senaciiii, 21:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Goldfish Akvaryum Kurulum Önerileri GhostKoi, 21:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30cm Küp Betta Akvaryumu (yenilikler) Mirza Adar, 20:16
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumum Tortuga7, 19:27
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Canlı Ekleme AtlasPoyraz, 19:22
Bitkili Akvaryum Canlıları - Beta Balığımın Akvaryumu Helesenk, 18:32
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Apistogramma Şahinöztürk 00:40
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 23:58
- Akvaryum 30*30 metsi 23:58
- Yunus - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Auratus - Malawi market 23:35
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 23:35
- Botia Nadir Tür, Azolla, Karides, Lepistes, Saly Aquarist101 23:22
- Yeni Malzemeler Ve 37cm İthal Akvaryum Takasa Açık Aquarist101 23:22
- Aquael Ultra Filter 900 Uriel 23:17
- Astro Dış Filtre Uriel 23:16
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 22:55
- Melek Yavruları Canerkartal 22:36
- Mickey Mouse Plati,albino Vatoz,aymoly,lepistes EKAR 22:17
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 22:17
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 22:14
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 22:14
- 3 Katlı Set Caylak adem 21:46
- Sera Baktopur Direct Tablet Aquaboy 21:25
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 20:37
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 20:37
- 2.67 Tüp Furcifer 20:34
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 20:34
- Creaqua Nano Elit Furcifer 20:34
- Bolivian Ram Çifti _rammstein_ 20:32
- Sağlıklı 3 Adet İri Boy Velifera İzmir İçi Teslim hobimmasamda 19:42
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 18:13
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 18:13
- Mikrofex-grindal-mikrokurt Kültürü Canlı Yem tuncaysargin 18:07
- Çift Brichardi Yigiiit_can 17:46
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 17:04
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 17:04
- Genchem-no Planaria-planarya Ve Hydra'dan Kurtulun lotnaquascaping 17:04
- Akvaryum Hazır Set Acil 5000 Tl tamerakturk 16:56
- Ultra Clear Cam Akvaryum Furkann 16:55
- Geophagus Arıyorum MurathanM 16:48
- Macroalg Arıyorum User203829382929 16:30
- Kaliteli Malzemeler Ve Yati Kökleri MurathanM 16:26
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 16:00
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 16:00
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 16:00
- Eheim Otomatik Yemleme Makinesi aljehin 15:55
- Kırmızı Göz Albino Tül Vatoz aljehin 15:55
- Albıno Cüce Vatoz ferhattt 15:49
- Poso (tavşan) Salyangozu Arıyorum Ve Bitki Arıyoru ferhattt 15:49
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 15:36
- Hb White Lepistes (damızlık Altı Yavru) omererbas 15:24
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 15:24
- 15 Aylık Mücevher Cichlid. Gokhancavusoglu 14:52
- 1 Metrelik Set Akvaryumlar Ve Co2 Tüp kadir0606 14:42
- 1 Metrelik Set Akvaryumlar Ve Co2 Tüp kadir0606 14:42
- Katil Salyangoz Esakvarist 14:41
KULLANICILAR
- 87 Online Kullanıcı, 47 Üye
Online Kullanıcılar
Makkaya,
Mithat Emre Pehl,
Faruk57,
knnynr,
Vitalis,
ÖĞRÜNÇ,
Alphird,
osmandbnl,
sina cen,
sandman309,
Onrunl19,
kambortam,
SantaCruzz,
eackgzz,
chapi,
Mpanga35,
oguzhanYeniBalik,
Semih3455,
MiSoSiKiaN,
LosTurcos,
rupee,
anil1912,
MurathanM,
AquaMan,
wolf06,
Canpolat2441,
MertSoyumert,
makav,
ternapi,
Richer006,
altum123,
Olcayöz,
laneth,
servet,
omer417,
Furcifer,
zekigonlum,
Justbe,
Uriel,
bearse22,
alecozan,
GalaxyAquatics,
Oquanus,
nomercy,
Suprabranchial,
TuRKeR,
Aqua Discovery,
Amatör balıkçı,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.