ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Süvari
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
21 Aralık 2017 18:09
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Okan Yüksel
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SUVARİ BETTA
SON 6 MESAJI
Yeni Betam Süvari
Teşekkür ederim abdullah bey maşallah bu betaların erkekleri kadar dişileride çok güzeller tubifex i balığı aldığım yer önermişti demekki benim gibi onunda pek bir bilgisi yokmuş bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim dondurulmuş artemia ve kan kurtlarının paketleri bana biraz pahalı geldi 40 tl gibi bir rakamlardan bahsediyorlar başka bir yerden uygun bulursam alıcağım dişinin resmi geldiğinde çektim alt kısmındaki yırtıgı bende farkettim erkeğin yanına koyduğumdada zaten dokunmasına izin vermeden aldığım bitkili başka bir tanka aldım hemen eş tutturmayı düşünmüyorum tabikide öncelikle dişi form tutsun biraz kendine gelsin istiyorum eş tutturmak yavru almak ilerdeki bir süreç olucak benim için acelem yok keyif alarak beslemek istiyorum bu balıkları
[QUOTE=UmutMEHDİOĞLU]Dostum bahsettiğin olayları yapabilmen için belli bir imkân gerekiyor. Elbette Çiftleşmeden sonra dişi ve erkeği ayıracak akvaryumun, yavru boylandırabilecek tankın ve çıkan erkek yavruları ayırabilecek yerin ve en önemlisi 3 ay boyunca artemia çıkaracak sabrın ? Poşetten kurtarmak diye lütfen kendini avutma. Sen ve diğer insanlar alayım kurtarayım düşüncesiyle alsanızda, petshoplar ''ohoo baksana satılıyo ya bu hoop bi parti daha getirelim'' diyor. Bunlarıda göz ardı etmemek gerek. Ayrıca, yavruları elden çıkartmakta hiç kolay değil buda bir tavsiye. Sanırım son satırlarında bana gönderme yaptın ? Bol bol yavru utanç değil övünç kaynağı olmalıdır. İlk batın'da 150 yavrudan 140'ını 2. aylarına getirdim mâalesef ki toplu olarak kaybettim. 2. Batında 50 yavrunun 50'si yetişkinliğe ulaştı. Bundan insanlar utanmalımı sence ? Sırf kendi adıma konuşmuyorum. Benim gözüm gibi büyüttüğüm yavruları biliyorsunuz, ancak sizinde gözünüz gibi büyüttüğünüz ''yavrularınızdan'' birkaç fotoğraf görebilirmiyim mümkünse ? Ayrıca, tubifex gereksiz ve bana göre kullanılmaması gereken yemlerin başında gelir. Canlı yem derim, başkada bişey demem ama buna tubifex gibi pis yemler dahil değil. Mis gibi, su piresi, artemia, kan kurdu varken neden tubifex ? Yanlış anlamayın, amacım hevesinizi kaçırmak değil ancak dişinin ölümüyle sonuçlanmasındansa biraz hevesinizin seyrelmesi bence dert edilmemelidir.
Teşekkür ederim abdullah bey maşallah bu betaların erkekleri kadar dişileride çok güzeller tubifex i balığı aldığım yer önermişti demekki benim gibi onunda pek bir bilgisi yokmuş bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim dondurulmuş artemia ve kan kurtlarının paketleri bana biraz pahalı geldi 40 tl gibi bir rakamlardan bahsediyorlar başka bir yerden uygun bulursam alıcağım dişinin resmi geldiğinde çektim alt kısmındaki yırtıgı bende farkettim erkeğin yanına koyduğumdada zaten dokunmasına izin vermeden aldığım bitkili başka bir tanka aldım hemen eş tutturmayı düşünmüyorum tabikide öncelikle dişi form tutsun biraz kendine gelsin istiyorum eş tutturmak yavru almak ilerdeki bir süreç olucak benim için acelem yok keyif alarak beslemek istiyorum bu balıkları
[QUOTE=UmutMEHDİOĞLU]Dostum bahsettiğin olayları yapabilmen için belli bir imkân gerekiyor. Elbette Çiftleşmeden sonra dişi ve erkeği ayıracak akvaryumun, yavru boylandırabilecek tankın ve çıkan erkek yavruları ayırabilecek yerin ve en önemlisi 3 ay boyunca artemia çıkaracak sabrın ? Poşetten kurtarmak diye lütfen kendini avutma. Sen ve diğer insanlar alayım kurtarayım düşüncesiyle alsanızda, petshoplar ''ohoo baksana satılıyo ya bu hoop bi parti daha getirelim'' diyor. Bunlarıda göz ardı etmemek gerek. Ayrıca, yavruları elden çıkartmakta hiç kolay değil buda bir tavsiye. Sanırım son satırlarında bana gönderme yaptın ? Bol bol yavru utanç değil övünç kaynağı olmalıdır. İlk batın'da 150 yavrudan 140'ını 2. aylarına getirdim mâalesef ki toplu olarak kaybettim. 2. Batında 50 yavrunun 50'si yetişkinliğe ulaştı. Bundan insanlar utanmalımı sence ? Sırf kendi adıma konuşmuyorum. Benim gözüm gibi büyüttüğüm yavruları biliyorsunuz, ancak sizinde gözünüz gibi büyüttüğünüz ''yavrularınızdan'' birkaç fotoğraf görebilirmiyim mümkünse ? Ayrıca, tubifex gereksiz ve bana göre kullanılmaması gereken yemlerin başında gelir. Canlı yem derim, başkada bişey demem ama buna tubifex gibi pis yemler dahil değil. Mis gibi, su piresi, artemia, kan kurdu varken neden tubifex ? Yanlış anlamayın, amacım hevesinizi kaçırmak değil ancak dişinin ölümüyle sonuçlanmasındansa biraz hevesinizin seyrelmesi bence dert edilmemelidir.
Hayırlı geceler, bol yavrular dilerim.
[/QUOTE]
umut kardeşim öncelikle yaşına istinaden yazıyorum az cok belli imkanlarım var kendimce erkeğim ayrı bir tankta dişim ise buyuk bir tankta aldığım bitkilerin içindeki bitkili tankta şuan yavrular ılerleyen sureclerde tankı bolerek yerlerı mevcut durumda tabıkıde bu ılerleyen surec kardesım eş tutturup yavrularımız cıkarsa tabıkıde canlı artemıa cıkarmak ıcın sabrımız var sonucta keyıf alarak yapıyorum bu işi poşetten kurtardım diye tabikide kendımı avutmuyorum cogu akvaryumcuda bardakların posetlerın ıcınde dunyalar kadar betalar mevcut layıkıylada yapanlar var tabıkıde bunuda bu hıc bır zaman avutma olmaz görüp beğendiğim ve beslemek istediğim bir tür olduğu için alıp besledim satırlarımda sana gönderme yoktu senın yazmıs oldugun ''Herşey iyi güzel hoş'da, neden her köpük yapan bettaya dişi alınır çözebilmiş değilim...'' cumlesıne ıstınaden sana eger amacım bol bol yavru almak olsaydı lepıstes beslerdım dedım. elımde guzel varyeteler olunca bende tabıkıde bol bol yavru alıp onları en guzel sekılde buyutmek tabıkıde utanc degıl gurur olur bu konuda senı kutlarım bır kısmını satarak bır kısmını besleyebılecek kısılere ucretsız vermen tabıkıde cok guzel bır seydır en azından aldıgın meblaglar ufakta olsa senın ıhtıyaclarını karsılar bu yasta bole guzel bır ıs yapman tabıkıde cok guzel bırseydır kardesım. yavrularını kaybetmen cok kotu bır durum ınsanın gozu gıbı baktıgı ve vaktını ayırıp keyıfle baktıgı yavruları kaybetmek kotu bır hıs. dedıgım gıbı guzel varyetelerı yetıstırıp es tutturup yavru buyutmek utanc degıl gurur kaynagıdır kardesım. Benım suan ıcın gozum gıbı buyuttugum yavrular yok beta balıgı beslemek ısıne yenı gırıstım ısallah ılerde olurda tabıkıde burda paylasma fırsatım olur. tubıfex ı dısıyı aldıgım yer onerdı demekkı oda benım gıbı bılmıyormus hevesımı kırmadın merak etme dedıgım gıbı keyıf alarak beslıyorum olede olacak yem onerılerın ıcınde tesekkur ederım. zaten dısı hazır olmadıkca aynı tankta olmıcaklar merak etme
hayırlı geceler , yavrularını kayıpsız ve sağlıklı bir şekilde büyütmen dileğiyle
Yeni Betam Süvari
[QUOTE=UmutMEHDİOĞLU] Herşey iyi güzel hoş'da, neden her köpük yapan bettaya dişi alınır çözebilmiş değilim...
Nedenmi disi bir beta aldim umut posetin icine sikistirip akvaryumun bir kenarina koymustu disiyi buyutmek form tutturmak ve erkele ciflesmesinden guzel yavrular alip buyutmek bunlar zaman alan bir surec sen nasil kopuk yapan betani disiyle es tutturup yavru alip gozun gibi buyutuyosan bende ayni sekilde bunlari yapiyorum anladinmi umut ? Amacim bol bol yavru alip ticaret yapmak olsaydi beta degilde gidipte lepistes alirdim.Granur yem konusunda hakli olabilirsin bugun sirf canli tubitex icin gittim yoktu gezdigim yerlerde dondurulmus yemleride piyasaya gore fazla asiri ve pahali geldi
[QUOTE=UmutMEHDİOĞLU] Herşey iyi güzel hoş'da, neden her köpük yapan bettaya dişi alınır çözebilmiş değilim...
Verdiğiniz yem uygun değildir bana göre, kullanıyordum bir ara. Aşırı derecede sert bir yem. Ayrıca ilgisiz oluyor genelde balıklar.
[/QUOTE]Nedenmi disi bir beta aldim umut posetin icine sikistirip akvaryumun bir kenarina koymustu disiyi buyutmek form tutturmak ve erkele ciflesmesinden guzel yavrular alip buyutmek bunlar zaman alan bir surec sen nasil kopuk yapan betani disiyle es tutturup yavru alip gozun gibi buyutuyosan bende ayni sekilde bunlari yapiyorum anladinmi umut ? Amacim bol bol yavru alip ticaret yapmak olsaydi beta degilde gidipte lepistes alirdim.Granur yem konusunda hakli olabilirsin bugun sirf canli tubitex icin gittim yoktu gezdigim yerlerde dondurulmus yemleride piyasaya gore fazla asiri ve pahali geldi
Yeni Betam Süvari
İlk başta yaptığı köpük keyfi yerinde olduğu için olabilir doğru söylüyorsunuz teşşekür ederim akvarumcularda güzel olgun bir dişi aradım ama şuanlık mevsimi değil dediler çoğu akvaryumcuda genç dişiler vardı en azından dişiler bitkili tanktaydı bir tane akaryumcuda poşetin içinde bir dişi gördüm en azından onu kurtarım diye aldım bayağı genç bir dişi gibi geldi boyutu bayağı bir ufak satan kişi halfmoon dişisi dedi ama tam emin olamadım ayrıca erkekle aynı tanka koydum erkek bayağı bir kur yaptı ama dişi olgun olmadığı için yaptığı kura karşılık alamayınca sinirlenmeye başladı kovalamaya başlarken dişiyi ayırdım köpüğü bozdum ve erkek gene köpük tutmaya başladı çok istekli gibi gözüküyor ama dişinin olgunlaşmasını forma girmesini beklicek gibi yada güzel bir olgun dişi bulursam alıcam aldığım dişinin resimlerini ekliyorum
İlk başta yaptığı köpük keyfi yerinde olduğu için olabilir doğru söylüyorsunuz teşşekür ederim akvarumcularda güzel olgun bir dişi aradım ama şuanlık mevsimi değil dediler çoğu akvaryumcuda genç dişiler vardı en azından dişiler bitkili tanktaydı bir tane akaryumcuda poşetin içinde bir dişi gördüm en azından onu kurtarım diye aldım bayağı genç bir dişi gibi geldi boyutu bayağı bir ufak satan kişi halfmoon dişisi dedi ama tam emin olamadım ayrıca erkekle aynı tanka koydum erkek bayağı bir kur yaptı ama dişi olgun olmadığı için yaptığı kura karşılık alamayınca sinirlenmeye başladı kovalamaya başlarken dişiyi ayırdım köpüğü bozdum ve erkek gene köpük tutmaya başladı çok istekli gibi gözüküyor ama dişinin olgunlaşmasını forma girmesini beklicek gibi yada güzel bir olgun dişi bulursam alıcam aldığım dişinin resimlerini ekliyorum
Yeni Betam Süvari
Catappa yaprağını muhakkak denicem o zaman.Isıtıcım var sabah ve akşam odadaki sıcaklık yüksek olduğu için kullanmadım şuan suya baktığımdada ele ılıklığı geliyor. Şuan gayette güzel alıştı akvaryuma keyfimiz yerinde köpük bile yapıyoruz Sanırım güzel bir hanfendiye ihtiyacımız var
Catappa yaprağını muhakkak denicem o zaman.Isıtıcım var sabah ve akşam odadaki sıcaklık yüksek olduğu için kullanmadım şuan suya baktığımdada ele ılıklığı geliyor. Şuan gayette güzel alıştı akvaryuma keyfimiz yerinde köpük bile yapıyoruz Sanırım güzel bir hanfendiye ihtiyacımız var
Yeni Betam Süvari
Teşekkür ederim gerçekten çok güzel balıklar yem alma fırsatım olamadı bu hafta sonu farklı yemler alıcam tabikide bitkilerinide bitki için hangi tür bitkiler uygundur acaba ? birde okuduğum bir yazıda catappa yapragının konulması gerektıgı yazıyordu doğal yaşmları pirinç tarlaları olduğu için pirinç filizlendirin diyenlerde var suda deneyen varmı acaba
Teşekkür ederim gerçekten çok güzel balıklar yem alma fırsatım olamadı bu hafta sonu farklı yemler alıcam tabikide bitkilerinide bitki için hangi tür bitkiler uygundur acaba ? birde okuduğum bir yazıda catappa yapragının konulması gerektıgı yazıyordu doğal yaşmları pirinç tarlaları olduğu için pirinç filizlendirin diyenlerde var suda deneyen varmı acaba
Yeni Betam Süvari
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce akvaryumcudan bardaktan kurtarıp aldığım taç kuyruk betam adı süvari şuan lık mangrow kökünü akvaryuma koydum bir kaç canlı bitki ile güzel bir yaşama ortamı oluşturmaya çalışacağım aşağıdaki yemle besliyorum kullandığınız yem çeşitleri hakkında her türlü fikir ve önerilerinizi bekliyorum balık hakkındaki fikirlere de açığım genç bir erkek midir kuyruk yapısı hakkında yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce akvaryumcudan bardaktan kurtarıp aldığım taç kuyruk betam adı süvari şuan lık mangrow kökünü akvaryuma koydum bir kaç canlı bitki ile güzel bir yaşama ortamı oluşturmaya çalışacağım aşağıdaki yemle besliyorum kullandığınız yem çeşitleri hakkında her türlü fikir ve önerilerinizi bekliyorum balık hakkındaki fikirlere de açığım genç bir erkek midir kuyruk yapısı hakkında yorumlarınızı bekliyorum
Süvari
Betaların akıntıyı sevmediği için filtremde bulunan bu aparatı kullandım
Kullandığım Yem :
SON MESAJLAR
- Oranda Balığım Kafasında Siyah Leke HOPPALA, 17:49
Hastalıklar ve İlaçlar - 30cm Küp Akvaryum Kurulumu Lepistes.., 17:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Axolotl Akvaryumum A2626, 17:38
Akvaryum Tanıtımı - Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin Aktasefe, 16:49
Sazansıgiller - Bitkili Lepiste Akvaryumum umut353535, 16:48
Akvaryum Tanıtımı - Deride Yaralanmalar Koray gülsoy, 16:25
Yeni Üye Forumu - Isı İzalasyon Levhasını Akvaryum İçinde Kullanma Gwynbleidd, 15:34
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Permasol Hakkında Kişisel Tecrübelerim Neothauma, 15:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Katil Salyangoum Su Çizgisinden Ayrılmıyor MasterChief, 15:02
Yeni Üye Forumu - Bitkilerde Çürüme Hidro Dinamik, 14:10
Bitki Akvaryumları Genel - Oscar Balıkları İçin Andazol Kullanımı cypeker, 13:45
Güney Amerikan Cichlidleri - Tür Önesiri cckk, 13:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Kurulumu Öncesi... ercane, 13:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Shallow Tank Gwynbleidd, 11:46
Akvaryum Tanıtımı - Betta Yumurta Mantarlaşması xellence07, 11:39
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi SaRCoPhiLiuS, 11:20
Bitki Akvaryumları Genel - Karideslerim Ölüyor Mu? berkeyazer, 10:55
Omurgasızlar - Şu İçi Lamba ozankurt89, 10:51
Bitki Akvaryumları Genel - Kuyruk Erimesi Orhan76, 10:35
Yeni Üye Forumu - Karasal Bitkiler İçin Aydınlatma bendeniztayfun, 09:58
Aydınlatma - Tropheus Dişi Erkek sorgun, 09:51
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Anubiasta 2-3 Tane Yeşil Nokta Yosunu Var KaanE, 09:27
Yosun - Akvaryum Elyaf Çok Pis Orhan76, 08:44
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek HOPPALA, 04:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Hangi Tür Karides Daha İyi MasterChief, 02:47
Omurgasızlar - Doğuma Daha Var Mı ? MasterChief, 02:44
Yeni Üye Forumu - Kurt Mu? Kayrabarlas, 02:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Ugf ( Under Gravel Filter ) Dıy - Kutu Filtre ezzalisi, 02:02
Filtre ve Sump Yapımı - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu MasterChief, 01:57
Akvaryum Tanıtımı - Japon Akvaryumu ahmetfiratozkaya, 01:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Doğurdu 6 Yavru BozKar, 01:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler Rabios, 00:38
Labirentliler - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 00:08
Akvaryum Tanıtımı - Kırık Akvaryum Tamiri draff10, 23:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Akvaryum barskels, 22:45
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 22:33
Bitki Akvaryumları Genel - İstilacıların Peşinde ahmetfiratozkaya, 22:22
Deniz Canlıları - Yeni Akvaryum İçin Tavsiyeler ebt06, 22:14
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MasterChief, 21:37
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Akvaryumda Kaç Mm Cam Seçmeliyim? Ehtiyar, 21:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Kurtçuk MasterChief, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığı Çiftleştirme darkfreez, 20:49
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bu Planarya Mı? 24med11, 20:36
Yeni Üye Forumu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 20:23
Labirentliler Tanıtımı - Elyaf Kullanımı KaanE, 19:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Neritelerim Hareket Etmiyor Goldfish2000, 19:31
Omurgasızlar - Anubias Yosun Problemi pltcooper, 17:14
Bitki Akvaryumları Genel - Lepistesimde Kuyruk Kısma Berkayv, 17:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Nano Bloody Mary Serdariekrem, 16:59
Akvaryum Tanıtımı - Betta Balığı Akvaryumu tsp7, 16:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 17:48
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 17:48
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 17:48
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 17:45
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 17:45
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 17:44
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 16:54
- Java Moss Miller 16:25
- 100-40-50(55) Akvaryum Arıyorum Miller 16:25
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 16:23
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 16:23
- Pingu Lepistes erdo_bg 16:18
- Black Flame Wood cagdas_0606 16:04
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 15:49
- Genç Damızlık Maulana serdar131977 15:49
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 15:44
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 15:44
- Genchem-no Planaria-planarya Ve Hydra'dan Kurtulun lotnaquascaping 15:44
- Katil Salyangoz GokKurt 15:39
- Micra Bitkisi - Sarı Ateş Karides GokKurt 15:39
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 15:39
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 15:39
- Siyah Calvus (black Kameron) mercedesclk 15:38
- Leptosoma Mutant Kitumba Yavruları Kemalk41 15:37
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 14:38
- Spotted Angelfish Hiko 14:38
- Black Venezuela Corydoras Hiko 14:38
- Takasa Açık Kafa Motorları Ve Dalgıç Motorlar emreulan 14:07
- Vitasand Kırmızı Bitki Kumu Demir İçerikli sirhill 13:51
- Afrika Cichlidleri devito 13:41
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 13:35
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 13:35
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:17
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 13:17
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 13:17
- Red Severyum makav 12:56
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 12:54
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 12:54
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 12:43
- Albino Full Red Big Dorsal Lepistesler FULL RED MEHMET 12:43
- Salt Lake Artemia Konserve FULL RED MEHMET 12:43
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 12:39
- Dennerle Akvaryum Furcifer 12:39
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 12:38
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 12:38
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 12:19
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 12:19
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 11:58
- Komando Çöpçüler (corydoras Paleatus) BerkAlbayrak 11:02
- Thumbi West Mc Ob BerkAlbayrak 10:56
KULLANICILAR
- 151 Online Kullanıcı, 82 Üye
Online Kullanıcılar
Sputnik,
Kemalk41,
yedili,
husnu58,
sakpolat,
-RBG-,
metekaan,
qara,
hounddog,
Zytrec,
Yahmet8206,
valarmorghulis12,
atiryaki,
Gunell46,
ciways,
kadirik,
laryscrl,
Orhan76,
Gwynbleidd,
AmatorAkvryumcu,
Cloudbuster,
Goldfish2000,
darkaura,
dogaenis,
mmemati,
Ebubekir ATAR,
reprise,
KartalŞafak,
murat24050,
Lofta,
HOPPALA,
Hsrt,
Redrainbow,
BeyzPl,
ZET,
mitii,
tuzlanıl,
sfcscannow,
Taha Yanık,
Aqua Discovery,
Kerem08,
Sogan,
Angelguy,
scrap,
R. Ünal,
serdar131977,
Hidro Dinamik,
sis3959,
hashüs,
Sinan LEFLEF,
ÇaĞRı,
scorpion26,
Musa909,
007_Kasap,
lotnaquascaping,
aalperr,
Liga,
Furcifer,
nurtensultan,
UrasArt,
osmandbnl,
GokKurt,
EyupAsik3452,
Halil94,
ozgurtpcogl,
Kaan874,
SaRCoPhiLiuS,
mercedesclk,
FULL RED MEHMET,
Ra93,
Batuhan Tosun,
Shinouzen,
zafer3885,
Gastropoda,
koagulant,
ybasarkan,
MCY4,
SinaBezek,
AllanWroto,
OKIRATLI,
Rabios,
R0h1rr1m,
Gökhan Yıldız,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.