ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
gumegittimgelicem
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
09 Haziran 2014 11:27
Toplam Mesaj:
46 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
yusuf çakır
Doğum Tarihi:
18 Eylül 1985
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA

SON 10 MESAJI
Meleklerle ilgili sorularınıza cevaplar
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim Mutlu bey. İlk sayimda hata yapmisim ki, şu anda 1 aylık 45 adet sağlıklı yavru var çok şükür. Erkek smokey, disi ise silver. Acaba bu yavrular hangi türde yetişir. Bunun bir açılımı var midir? Teşekkür ederim.Cenk Bildir 2014-03-12 08:15:58
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim Mutlu bey. İlk sayimda hata yapmisim ki, şu anda 1 aylık 45 adet sağlıklı yavru var çok şükür. Erkek smokey, disi ise silver. Acaba bu yavrular hangi türde yetişir. Bunun bir açılımı var midir? Teşekkür ederim.
İlk Melek Yavruları Hk.
Merhaba arkadaşlar.10.02.2014 tarihinde melek balıklarım ilk yumurtalarını dizdiler.Akabinde akvaryumdaki diğer melekleri çıkardım.Okuduklarıma istinaden ilk yavruları yeme ihtimali yüksek olduğu gibi, bakma ihtimalleri de yüksekti.Ben ikinci yolu seçtim ve ayırmadım.Ortalama 60 yavru vardı, bir kısmı küflendi ve temizlediler.Kalanlar ise sağlam yumurtalardı.Şanslıyım ki yavrularına çok iyi baktılar.18.02.2014 tarihi itibari ile de yavrular yere düşerek ufak ufak yüzmeye başladılar.Arada yukarı çıkıyorlar ve iniyorlar.Forumlarda özellikle taze artemia verilmesi öneriliyor.Bu konuda da ilk tecrübem olduğu için biraz bocaladım ve her ihtimale karşı kabuğu soyulmuş artemia aldım.İlk önce bunu verdim ama yemediler.Dün akşam ise yumurtaları çatlatma yapıp taze artemia verdim ama yine yemediler.Şu anda erkek melek akvaryumun bir tarafında, anne yavrularla beraber.dişi ve erkek pul veya granül yem de yemiyor.Sanki halsiz bir durumları söz konusu ve özellikle erkek melekte..Diğer yandan dişi, yere düşen artemiaları hızlı bir hareketle üzerinden geçip havalandırıyor ve bu şekilde yiyor.Bu hareketi yapma orani gayet sık.Saniyorum yerde duran yavrulari yukari çıkmaları için zorluyor. Son aşamada ise yavruların sayısı yarıya kadar indi.Tahmini 40 yavrudan 20 tane kaldı ve bunları da yaşatmak istiyorum.Amacım ticaret değil tamamen hobidir.Bu anlatımımda eksik bir şeyler varsa ve yorumlarınızla bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.Akvaryum 100 lt, kum yok, dekor yok, sade bir akvaryum.Bu konu hakkında Mutlu beye danıştım, lakin sanırım hastalığından dolayı bir süredir giremiyor.(tekrar geçmiş olsun)Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.gumegittimgelicem 2014-02-21 00:02:49
Merhaba arkadaşlar.10.02.2014 tarihinde melek balıklarım ilk yumurtalarını dizdiler.Akabinde akvaryumdaki diğer melekleri çıkardım.Okuduklarıma istinaden ilk yavruları yeme ihtimali yüksek olduğu gibi, bakma ihtimalleri de yüksekti.Ben ikinci yolu seçtim ve ayırmadım.Ortalama 60 yavru vardı, bir kısmı küflendi ve temizlediler.Kalanlar ise sağlam yumurtalardı.Şanslıyım ki yavrularına çok iyi baktılar.18.02.2014 tarihi itibari ile de yavrular yere düşerek ufak ufak yüzmeye başladılar.Arada yukarı çıkıyorlar ve iniyorlar.Forumlarda özellikle taze artemia verilmesi öneriliyor.Bu konuda da ilk tecrübem olduğu için biraz bocaladım ve her ihtimale karşı kabuğu soyulmuş artemia aldım.İlk önce bunu verdim ama yemediler.Dün akşam ise yumurtaları çatlatma yapıp taze artemia verdim ama yine yemediler.Şu anda erkek melek akvaryumun bir tarafında, anne yavrularla beraber.dişi ve erkek pul veya granül yem de yemiyor.Sanki halsiz bir durumları söz konusu ve özellikle erkek melekte..Diğer yandan dişi, yere düşen artemiaları hızlı bir hareketle üzerinden geçip havalandırıyor ve bu şekilde yiyor.Bu hareketi yapma orani gayet sık.Saniyorum yerde duran yavrulari yukari çıkmaları için zorluyor. Son aşamada ise yavruların sayısı yarıya kadar indi.Tahmini 40 yavrudan 20 tane kaldı ve bunları da yaşatmak istiyorum.Amacım ticaret değil tamamen hobidir.Bu anlatımımda eksik bir şeyler varsa ve yorumlarınızla bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.Akvaryum 100 lt, kum yok, dekor yok, sade bir akvaryum.Bu konu hakkında Mutlu beye danıştım, lakin sanırım hastalığından dolayı bir süredir giremiyor.(tekrar geçmiş olsun)Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Eş meleklerim
Selam Melikcan, ben de yeni yumurta aldim ilk defa meleklerimden. Yumurta birakacak bir veya iki obje eklemelisin. Fayans, seramik veya kübik bir obje tercihtir.Cenk Bildir 2014-02-16 18:22:14
Selam Melikcan, ben de yeni yumurta aldim ilk defa meleklerimden. Yumurta birakacak bir veya iki obje eklemelisin. Fayans, seramik veya kübik bir obje tercihtir.
Geçmiş olsun Mutlu Bey, acil şifalar dilerim.İlk yumurtaları olmasına rağmen hiçbirini yemediler; bende şaşırdım!Gün gün takip ediyorum hareketlerini.Dişi sürekli hava vermeye çalışıyor ve yere düşenleri tekrar yapıştırmaya çalışıyor.Ortalama 50-60 yumurta vardı ve ilk 2 gün yarıdan fazlası mantarlaştı.İlaç kullanmadım tabi ki, herşeyin doğal olmasından yanayım.Bugün 3. gün ve sabah baktığımda kübik objedeki mantarlaşan yumurtaları temizlemişler ve kalanları filtrenin ağzındaki yatay cisme yerleştirmişler.Tahmini 20 adet yumurta kalmış ve başında nöbet tutuyorlar.Diğer balıkları geri verdim ve yerine artemia aldım.Umarım bu yumurtalar sağlıklı yetişir.Şu anda artemia hakkında araştırma yapıyorum.Zaman sıkıntısı olanlar için kabuksuz artemia öneriliyor.Bu konuda bir yorumunuz var mı? Bugün yumurtaların açılmasını bekliyorum, zira 3. güne geldik.gumegittimgelicem 2014-02-14 16:48:07
Isten eve geldim ve an itibariyle yavrular kuyruk salliyor :-)
Geçmiş olsun Mutlu Bey, acil şifalar dilerim.İlk yumurtaları olmasına rağmen hiçbirini yemediler; bende şaşırdım!Gün gün takip ediyorum hareketlerini.Dişi sürekli hava vermeye çalışıyor ve yere düşenleri tekrar yapıştırmaya çalışıyor.Ortalama 50-60 yumurta vardı ve ilk 2 gün yarıdan fazlası mantarlaştı.İlaç kullanmadım tabi ki, herşeyin doğal olmasından yanayım.Bugün 3. gün ve sabah baktığımda kübik objedeki mantarlaşan yumurtaları temizlemişler ve kalanları filtrenin ağzındaki yatay cisme yerleştirmişler.Tahmini 20 adet yumurta kalmış ve başında nöbet tutuyorlar.Diğer balıkları geri verdim ve yerine artemia aldım.Umarım bu yumurtalar sağlıklı yetişir.Şu anda artemia hakkında araştırma yapıyorum.Zaman sıkıntısı olanlar için kabuksuz artemia öneriliyor.Bu konuda bir yorumunuz var mı? Bugün yumurtaların açılmasını bekliyorum, zira 3. güne geldik.
Isten eve geldim ve an itibariyle yavrular kuyruk salliyor :-)

gumegittimgelicem 2014-02-13 00:18:19
Merhaba Mutlu Bey ve arkadaşlar.Dün akşam çift meleğim ilk yumurtalarını dizdiler.Hemen diğer melekleri ayırdım akvaryumdan.Şu anda sadece ikisi var akvaryumda.Gecenin ilerleyen saatlerinde gözlemleme yaptım biraz.Dişi melek sürekli yumurtaları havalandırıyor, erkek ise akvaryumun diğer ucunda bekliyor.Okuduklarıma göre yumurtaları da ayıranlar var, çifti de ayıranlar var.Ben şu an bekleme taraftarıyım ama tabi ki sizin de önerilerinize açığım.Yumurtalarin olduğu objenin 10 cm uzağında hava taşı yerleştirdim.Ancak meleklerim korkuyorlar ve kaçıyorlar.Bu nedenle kapatmak zorunda kalıyorum. Bu ssürede anormal bir durum var mıdır ve tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin.Teşekkür ederim...

Merhaba Mutlu Bey. Önceki mesajimdan da hazırlayacağıniz üzere, smokey ve silver melegim dediginiz belirtileri gösteriyor birkaç gündür. Beraberce bölgelerini koruyorlar ve birbirlerinden ayrilmiyorlar. Şu an halihazırda tüpçük çıkaran yok ama bekliyorum.Yalniz okuduklarıma göre iki erkek kavga sırasında dudak dudağa gelirlermiş.Ama dişi surekli erkeği taciz edip hafif kavgalar halinde dudak dudağa itişmeler yaşıyorlar.Sonra normale dönüyorlar köşelerinde.Bunun anlamı nedir sizce.Tekrar bu zamana kadarki öngörüleriniz için teşekkür ederim.gumegittimgelicem 2014-02-01 23:32:14
Merhaba Mutlu Bey. Önceki mesajimdan da hazırlayacağıniz üzere, smokey ve silver melegim dediginiz belirtileri gösteriyor birkaç gündür. Beraberce bölgelerini koruyorlar ve birbirlerinden ayrilmiyorlar. Şu an halihazırda tüpçük çıkaran yok ama bekliyorum.Yalniz okuduklarıma göre iki erkek kavga sırasında dudak dudağa gelirlermiş.Ama dişi surekli erkeği taciz edip hafif kavgalar halinde dudak dudağa itişmeler yaşıyorlar.Sonra normale dönüyorlar köşelerinde.Bunun anlamı nedir sizce.Tekrar bu zamana kadarki öngörüleriniz için teşekkür ederim.
Merhaba Mutlu bey.Geçen haftada fotoğraflarla beraber size bir sorum olmuştu.Artık sayenizde ileri seviyelere ve tecrübe edinmeye devam ediyoruz.Yalnız burada da yardımınıza ihtiyacım var.Bir önceki sayfadan meleklerimi hatırlayacağınız üzere ve bu fotoğrafta da göreceğiniz üzere meleklerde agresifleşme boy göstermeye başladı.Erkek smokey sol tarafta gelenlere vuruyor.Dişi smokey sağ tarafta gelenlere vuruyor.hep kavga halindeler.Yalnız silver bir sağdaki ile beraber, bir soldaki ile beraber, ona karışan yok.Anlamadım bir onla eş tuttu diyorum, bir diğeriyle.Aksi halde ayırmak istiyorum diğerlerini.90 lt de balıklara eziyet etmek istemiyorum çünkü.Teşekkürler
Meleklerim yumurta verdi :)
Cengiz bey tebrik ederim, çok güzel melekleriniz var.Ben de bu aşamaları görmek için çalışıyorum.Yalnız birşey dikkatimi çekti.Yavruların ''yerden kalkmaları ile eş zamanlı olarak taze çıkmış artemiayı mideye indirmeleri mümkün olabilecek sanıyorum.'' diye bir ibare kullanmışsınız.Hatam varsa bağışlayın, belki biliyorsunuz veya yazarken atladınız diye düşünüyorum; yerde hareket eden yeni doğmuş yavrulara 3-7 gün arası yem verilmez diye biliyorum.Bu sürede midelerindeki besin deposundan besleniyorlar.Bu arada paylaşım çalışmalarınız harika olmuş, tebrik ederim.Tekrar hayırlı olması dileğiyle...gumegittimgelicem 2014-01-24 17:12:14
Cengiz bey tebrik ederim, çok güzel melekleriniz var.Ben de bu aşamaları görmek için çalışıyorum.Yalnız birşey dikkatimi çekti.Yavruların ''yerden kalkmaları ile eş zamanlı olarak taze çıkmış artemiayı mideye indirmeleri mümkün olabilecek sanıyorum.'' diye bir ibare kullanmışsınız.Hatam varsa bağışlayın, belki biliyorsunuz veya yazarken atladınız diye düşünüyorum; yerde hareket eden yeni doğmuş yavrulara 3-7 gün arası yem verilmez diye biliyorum.Bu sürede midelerindeki besin deposundan besleniyorlar.Bu arada paylaşım çalışmalarınız harika olmuş, tebrik ederim.Tekrar hayırlı olması dileğiyle...
Teşekkür ederim Mutlu Bey.Alınlarına baktığım zaman bana da öyle geliyor.Yalnız 3. resimdeki smokey i canlı görebildiğim için sanki onunda alnına baktığımda erkek olacak gibi düşünüyorum.Sonucunda 2 erkek, 3 dişi veya 1 erkek, 4 dişi.İnceleme yaptığımda erkek meleğin alnı hörgüç gibi ise çiftleşme zamanı geldi diye okuyorum genelde.Sizce de o ergenliğe ulaşma ihtimalleri var mı?Son olarak 1 erkek bir dişi ile eş tuttu diyelim.Diğer 3 dişi meleği ayırmalı mıyım?Bu arada akvaryum 90 litre.gumegittimgelicem 2014-01-23 14:52:27
Teşekkür ederim Mutlu Bey.Alınlarına baktığım zaman bana da öyle geliyor.Yalnız 3. resimdeki smokey i canlı görebildiğim için sanki onunda alnına baktığımda erkek olacak gibi düşünüyorum.Sonucunda 2 erkek, 3 dişi veya 1 erkek, 4 dişi.İnceleme yaptığımda erkek meleğin alnı hörgüç gibi ise çiftleşme zamanı geldi diye okuyorum genelde.Sizce de o ergenliğe ulaşma ihtimalleri var mı?Son olarak 1 erkek bir dişi ile eş tuttu diyelim.Diğer 3 dişi meleği ayırmalı mıyım?Bu arada akvaryum 90 litre.
SON MESAJLAR
- Yeni Tankım Hakkında Destek Lenosepin, 09:49
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Ahmet53, 04:26
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bettam Yuva Hazırlıklarına Başladı. Sizce Hazır Mı canarslnn, 01:58
Labirentliler - 150x45x50 İçten Sumplu İkinci El Akvaryum Kurulumu Bahribedir, 23:53
Akvaryum Bilimi - Galaxy Rasbora Karında Çökme Ve Kamburlaşma Ölüm ahmetfiratozkaya, 23:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Tetra Ht 25 ErenYildiz, 22:50
Malzemeler ve Yemler Forumu - Su Mercimeği Nasıl Yetiştirebilirim Ovoli1, 21:08
Bitki Türleri ve Bakımı - Akvaryum Yapımı Hakkında Bilgi. kerimkoz, 17:45
Akvaryum ve Kapak Yapımı - 37 Litrelik Siyah Neon Tetra Akvaryumum Ahmet53, 15:13
Akvaryum Tanıtımı - Çınar Akvaryum Bir Pişmanlık Cihann0637, 11:49
Şikayet Var! - Dev Saz Kadar Dayanıklı Bir Bitki Önerisi Olan ? Hasan467, 10:05
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryuma Asma Dalı Oğuzhan43, 03:15
Akvaryum Tanıtımı - 30 Litrelik Tankımda Hangi Balıkları Besleyebilirim? YA615, 01:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Parlayan Guramilerin Cinsiyeti Ahmet53, 01:16
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bitki Ve Moss Önerisi Serkanjb, 00:06
Bitki Türleri ve Bakımı - Pembe Solunca Benzeri Seyler Nedir BurakkkA, 23:23
Yeni Üye Forumu - Akvaryum 3'ü 1 Arada MCY4, 22:22
Akvaryum Tanıtımı - Sobo Sf 3000 Mi Eheim Kompakton 3000 Mi Cihann0637, 20:20
Yeni Üye Forumu - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 19:03
Akvaryum Tanıtımı - Bu Yapıştırıcılar Güvenli Mi SaRCoPhiLiuS, 16:34
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Thumbi West Samet20, 11:57
Yeni Üye Forumu - Betta'ya Dondurulmuş Kan Kurdu Nasıl Verilmeli portre, 23:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığı Yem Yememesi Turank1, 22:23
Yeni Üye Forumu - Dünden Bugüne.. MCY4, 21:51
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimde Sorun Varmı selcukpoyrazkaya, 18:21
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Seçimi Hakkında (eheim 2213) zeko99, 15:17
Yeni Üye Forumu - Beta Balık 10lt PoTM, 14:36
Yeni Üye Forumu - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 12:42
Akvaryum Tanıtımı - Karides İçin Bazalt Kum Önerisi syerli, 10:52
Yeni Üye Forumu - Akvaryum İclekishak, 10:14
Yeni Üye Forumu - Tuzlu Su Kurulumu lonewisp, 10:08
Deniz Canlıları ve Akvaryumları Tanıtımı - Arkadaşlar Bu Cikletin Türü Ne SaRCoPhiLiuS, 10:02
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni Başlayan Biri Olarak Bloody Mary Karides SaRCoPhiLiuS, 09:58
Akvaryum Tanıtımı - Nerite Salyangoz Sorunu yyiImaz, 02:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Blackwater Kurulum MERT16, 00:15
Akvaryum Tanıtımı - Apistogramma Kakadu Triple Red🌶 MERT16, 00:13
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Blackwater🍂🍁🤩 MERT16, 00:12
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Guromideki Hastalık Yusufbaba, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Sarı Toplar Nedir? Ehtiyar, 19:12
Bitki Akvaryumları Genel - Walstad Deneyimim Sizce Nasıl ? chakir, 18:28
Akvaryum Tanıtımı - Tetrasgenetic Tetralarda Bilinmeyen Ölüm Nnadide, 16:57
Yeni Üye Forumu - Red Head Tapajos oguzozt, 15:31
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Su Değişimi İçin Otomasyon Planım darkaura, 15:08
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Arslan Bettamın Yeni Krallığı MCY4, 15:00
Akvaryum Tanıtımı - Moss Yosun Izgarası MandS, 14:57
Yeni Üye Forumu - Bitki Ekleme Tavsiyesi Akvarist Batuhan, 14:20
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Kum Onerisi SaRCoPhiLiuS, 13:38
Yeni Üye Forumu - Doğada Koi Balığı Yaşar Mı? SaRCoPhiLiuS, 09:22
Yeni Üye Forumu - Hamilelik emirtrz, 02:38
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bitki Yetiştirme Tankı (walstad) chakir, 02:35
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 10:01
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 10:01
- Genchem-no Planaria-planarya Ve Hydra'dan Kurtulun lotnaquascaping 10:01
- Mangrow Üstü Anubias(yenilendi), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:48
- 40x35x30 Buhar Camlı Akvaryum WnrAquascaping 09:46
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 09:07
- 3cm Kafalı Beyaz Yunus Yavruları 300 tetikk 06:47
- 1 Erkek 8 Dışı Tam Damızlık Yavru Makinesi Beyaz Y tetikk 06:47
- Plant Box 60p Led Aydınlatma 60-80cm Tanklar İçin CanSek358 02:50
- Eheim Thermo Control E400 Watt Isıtıcı CanSek358 02:50
- Satılık Full Set 35 Küp Akvaryum Aporetti 02:48
- Satılık Akvaryum 30x21x32 albeta 02:09
- Xxl Boyda Malawi İmparator Cigledler serdar131977 02:03
- Tetra Tec Aps 400 Hava Motoru Aşırı Sessiz. Serkanjb 01:11
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:43
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:43
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:43
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:43
- Eheim 2215 Ve Diğer A Kalite Akvaryum Malzemeleri apistoman 00:31
- Albino Greshakei - Albino İmparator - Venüstüs - Malawi market 00:16
- Kafalı Yunus Yavruları Malawi market 00:16
- Jbl Ve Tetra Otomatik Yemleme Makinesi dark blue 23:48
- Poso Orange Rabbit Salyangoz dark blue 23:48
- Multifisciatus Yavruları iakyol 23:41
- Özel Moss Türleri. smithiseek 23:28
- Plantbox 90p High Tech Aydınlatma. smithiseek 23:28
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 23:01
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 23:01
- Biten Hobiden Kalan Malzemeler SJess 22:27
- Çeşitli Deniz Balıkları ahmet_mhnds 21:46
- Deniz Akvaryumu ahmet_mhnds 21:46
- 3 Katlı Sumplı Üretim Seti ngerekli 21:11
- Afrika Cichlidleri devito 20:24
- Lepistes Endler, Yerli Üretim 20 Tl Birtek 20:17
- Filitre Motor Mili Ve Ehaim Parçaları Arıyorum Birtek 20:17
- Crypto Wendti Green Brown. Birtek 20:17
- Vatoz, Karides, Endler Lepistes Kampanya 10-20tl Aquarist101 20:08
- Toplu Satış Karışık Malzemeler Uyguna Takasa Açık Aquarist101 20:08
- Yavru Cüce Vatoz AnatoliaAquatics 19:51
- Anubias Ve Java Fernler Thunderbird 19:04
- Mavi - Beyaz Elma Salyangozları TolgahanA 18:35
- Meksika Portakal Cüce Kerevit TolgahanA 18:35
- Microfex Grindal Beyaz Sirke Ve Mikro Kurültürleri Efe ulu 18:33
- Akvaryum Led Aydınlatma Efe ulu 18:33
- Islak Rus Artemiası Piranhabull06 16:53
- Tetra Exodon Paradoxus (bucktoothed) [f0] Piranhabull06 16:53
- Yeni Tarihli Tropical Yemler Skt 2029 Piranhabull06 16:53
- 150*70*55h Sumplı Akvaryum. Piranhabull06 16:53
- Balıkları Azaltıyorum. Piranhabull06 16:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 15:59
KULLANICILAR
- 31 Online Kullanıcı, 17 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.