ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Wolfy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
21 Ekim 2013 20:48
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emir Kader
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 2 MESAJI

Astronot Akvaryumu Tavsiye
Ben de aşağı yukarı böyle bir şey düşünüyordum fakat yer sanırım problem olacak(ailemin tam olarak izin vereceğini sanmıyorum) Akvaryumun boyutu ve balık sayısı da biraz küçülse(100*50*60 - 1 çift) Astronot akvaryumunu kesinlikle kuracağım. 

Görüşünüz için çok teşekkür ederim...

Astronot Akvaryumu Tavsiye
Öncelikle forumda yeniyim, herkese saygılar selamlar...

Ben de hobiye 6 yaşımdayken -çoğu kişi gibi- fanusla başladım. Yaklaşık 7 yıldır hobiye dokunmamıştım ki ailem bir doğum günümde 50 litrelik bir akvaryum aldı. O sıralar arkadaşlarım da akvaryum hobisi ile ilgileniyorlardı. Ben de onlar ile birlikte makaleleri okumaya, akvaryumculara şu balık nedir, ne yer gibi sorular sormaya başladık. Bir de Akvaryum.com var tabii. Buralardan topladığımız bilgilerle canlı doğuran beslemeye karar verdik. Sanırım 8 ay böyle gitti bu ta ki SBS'ye kadar. SBS'den sonra yaz tatili vardı ve tam bir fırsattı fakat sınavın baskısı azalmaya başlarken balıklarımın hepsi, sanırım hastalıktan öldü. Ben de yumurtlayan ve Lepistes'e göre daha akıllı bir balık istiyordum. Sayfalarca makaleden sonra kararım Astronot oldu.  4-5 tane yavru alıp eş tutmalarını istiyorum. Balıklar olgunlaşana kadar beklemem gerektiğini biliyorum. Bunu en iyi şekilde nasıl gerçekleştirebilirim?(akvaryum, filtre, ısıtıcı, aydınlatma, kum vs.) 

Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.