ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Dextra
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
21
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
05 Şubat 2022 16:30
Toplam Mesaj:
34 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Sinan Seyrek
Doğum Tarihi:
31 Temmuz 1993
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Sinan Seyrek
SON 10 MESAJI
Adım Adım Bitkilim
Herkese merhaba,
Konuyu hem güncellemek istedim hem de son zamanlarda birşeyler yolunda gitmiyor gibi.
14.06.2020
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/140620201459241.jpg[/IMG]
Fotoğrafta görüldüğü gibi monte carlolarımda sararmalar mevcut. Camlarda kahverengi yosunlar mevcut. Işıktan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı ışık kombinasyonuyla arkadaşımda aynı bitkileri yetiştiriyor gayet sağlıklı. Tek farkımız benim akvaryumum biraz daha gün ışığını fazla alıyor. Forumda okuduğum yazılardan kaynaklı diatom olduğunu düşünüyorum akvaryuma Otocat eklemeyi düşünüyorum fakat Ankarada bulmak biraz zor. Sararmalarla ilgili tecrübelerinizi yorumlarınızı bekliyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/140620201501231.jpg[/IMG]
Herkese merhaba,
Konuyu hem güncellemek istedim hem de son zamanlarda birşeyler yolunda gitmiyor gibi.
14.06.2020
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/140620201459241.jpg[/IMG]
Fotoğrafta görüldüğü gibi monte carlolarımda sararmalar mevcut. Camlarda kahverengi yosunlar mevcut. Işıktan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı ışık kombinasyonuyla arkadaşımda aynı bitkileri yetiştiriyor gayet sağlıklı. Tek farkımız benim akvaryumum biraz daha gün ışığını fazla alıyor. Forumda okuduğum yazılardan kaynaklı diatom olduğunu düşünüyorum akvaryuma Otocat eklemeyi düşünüyorum fakat Ankarada bulmak biraz zor. Sararmalarla ilgili tecrübelerinizi yorumlarınızı bekliyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/140620201501231.jpg[/IMG]
Adım Adım Bitkilim
[QUOTE=esensml]Hocam güle güle besleyin maşallah tank daha güzel görünüyor canlılarla hareket gelmiş, suyunuz da daha berrak görünüyor [:)][/QUOTE[QUOTE=esensml]Hocam güle güle besleyin maşallah tank daha güzel görünüyor canlılarla hareket gelmiş, suyunuz da daha berrak görünüyor [:)][/QUOTE]
Karideslerin bu kadar çalışkan olduğunu bilmiyordum :) Canlıları eklediğim günün sabahı suyum netleşti :)
[QUOTE=esensml]Hocam güle güle besleyin maşallah tank daha güzel görünüyor canlılarla hareket gelmiş, suyunuz da daha berrak görünüyor [:)][/QUOTE[QUOTE=esensml]Hocam güle güle besleyin maşallah tank daha güzel görünüyor canlılarla hareket gelmiş, suyunuz da daha berrak görünüyor [:)][/QUOTE]
Karideslerin bu kadar çalışkan olduğunu bilmiyordum :) Canlıları eklediğim günün sabahı suyum netleşti :)
Adım Adım Bitkilim
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/300520201509421.jpg[/IMG]
Bi güncelleme yapalım ☺
Akvaryuma canlı eklenesi yapıldı.
Hediye ettiği Red lace snakeskin, çok sayıda kiraz karides, katil salyangoz ve su üstü bitkisi içim 'esensml' kullanıcı adlı arkadaşa çok teşekkür ediyorum.[:)]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/300520201509421.jpg[/IMG]
Bi güncelleme yapalım ☺
Akvaryuma canlı eklenesi yapıldı.
Hediye ettiği Red lace snakeskin, çok sayıda kiraz karides, katil salyangoz ve su üstü bitkisi içim 'esensml' kullanıcı adlı arkadaşa çok teşekkür ediyorum.[:)]
Adım Adım Bitkilim
Dış filtrem sonunda bugün gelebildi :) Hemen montajına geçmek istedim fakat o da ne dış filtrenin u borusunda ki genişlik akvaryum kuşağından geçmedi. Akvaryum suyunu yarıya kadar boşaltıp arka kuşağı sökmek zorunda kaldım. Cam kalınlığım 8mm sıkıntı çıkarmıyacağını düşünüyorum ama yinede kuşağı inceltip tekrar yapıştırma düşüncem var.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/260520201759101.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/260520201759241.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/260520201800551.jpg[/IMG]
Dış filtrem sonunda bugün gelebildi :) Hemen montajına geçmek istedim fakat o da ne dış filtrenin u borusunda ki genişlik akvaryum kuşağından geçmedi. Akvaryum suyunu yarıya kadar boşaltıp arka kuşağı sökmek zorunda kaldım. Cam kalınlığım 8mm sıkıntı çıkarmıyacağını düşünüyorum ama yinede kuşağı inceltip tekrar yapıştırma düşüncem var.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/260520201759101.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/260520201759241.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/260520201800551.jpg[/IMG]
Adım Adım Bitkilim
[QUOTE=dus_zamani]Bence herşey yolunda güzel ilerliyor ilk kurulan bütün tanklarda bu problem ler olmakta evet sürkilasyon fazlalalaştırıp camları mekanik olarak elle temizleyin ışıklandırmayıda 3 + 3 şeklinde yapın yada gözlem yaparak karartmayıda seçebilirsiniz fazla protein var akvaryumda bitki ise adaptasyon sürecinde kullanamadığı minareller proteinler yosun lara güzel bir zemin hazırlıyor.
2 günde bir musluk suyu mantıklı zaten bitki dışında canlı yok daha büyük orandada degiştirebilirsiniz bu arada bende sehbayı beğendim:) kolay gelsin[/QUOTE][QUOTE=dus_zamani]Bence herşey yolunda güzel ilerliyor ilk kurulan bütün tanklarda bu problem ler olmakta evet sürkilasyon fazlalalaştırıp camları mekanik olarak elle temizleyin ışıklandırmayıda 3 + 3 şeklinde yapın yada gözlem yaparak karartmayıda seçebilirsiniz fazla protein var akvaryumda bitki ise adaptasyon sürecinde kullanamadığı minareller proteinler yosun lara güzel bir zemin hazırlıyor.
2 günde bir musluk suyu mantıklı zaten bitki dışında canlı yok daha büyük orandada degiştirebilirsiniz bu arada bende sehbayı beğendim:) kolay gelsin[/QUOTE]
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için peki sizce sıvı gübreye devam etmelimiyim bu süreçte?
Sehpa tamamen el emeği olduğu için daha çok beğenildi galiba :)
[QUOTE=dus_zamani]Bence herşey yolunda güzel ilerliyor ilk kurulan bütün tanklarda bu problem ler olmakta evet sürkilasyon fazlalalaştırıp camları mekanik olarak elle temizleyin ışıklandırmayıda 3 + 3 şeklinde yapın yada gözlem yaparak karartmayıda seçebilirsiniz fazla protein var akvaryumda bitki ise adaptasyon sürecinde kullanamadığı minareller proteinler yosun lara güzel bir zemin hazırlıyor.
2 günde bir musluk suyu mantıklı zaten bitki dışında canlı yok daha büyük orandada degiştirebilirsiniz bu arada bende sehbayı beğendim:) kolay gelsin[/QUOTE][QUOTE=dus_zamani]Bence herşey yolunda güzel ilerliyor ilk kurulan bütün tanklarda bu problem ler olmakta evet sürkilasyon fazlalalaştırıp camları mekanik olarak elle temizleyin ışıklandırmayıda 3 + 3 şeklinde yapın yada gözlem yaparak karartmayıda seçebilirsiniz fazla protein var akvaryumda bitki ise adaptasyon sürecinde kullanamadığı minareller proteinler yosun lara güzel bir zemin hazırlıyor.
2 günde bir musluk suyu mantıklı zaten bitki dışında canlı yok daha büyük orandada degiştirebilirsiniz bu arada bende sehbayı beğendim:) kolay gelsin[/QUOTE]
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için peki sizce sıvı gübreye devam etmelimiyim bu süreçte?
Sehpa tamamen el emeği olduğu için daha çok beğenildi galiba :)
Adım Adım Bitkilim
[QUOTE=mrt.ozman]Öncelikle ellerinize sağlık gayet keyifli görünüyor.
Yosun problemi için de dediğiniz gibi ışıklandırma süresi önemli olduğu kadar CO2 ve gübrelemenin de düzenli ve sağlıklı ilerlemesi gerekiyor. Ledlerinizin kuvvetini dağılımını bilemiyorum ama yeterli bir aydınlatma ile ilk süreçte 6 saat biraz fazla gibi geldi.
Ledlerden pek anlamıyorum anlamadığım için de maalesef fazlaca para harcadım :)
Ama şöyle bir getirisi oluyor ki o da şu; "en azından aydınlatma sistemimde bir sorun yok, co2 ve gübreleme üzerinde yoğunlaşayım"
Ek olarak suda sirkülasyon olmadığı sürece yosunlar rahatlıkla üreyecektir. Bu da büyük bir etken bu tip yosun için.
İyi bayramlar dilerim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Işıklandırmayı dediğiniz gibi düşürdüm. Co2 sitrik asit ile yaptım 4 saniyede 1 kabarcık şekilde akvaryuma 24 saat veriyorum. Gübreleme işlemine devam etmelimiyim bırakmalımıyım bilemedim. Dış filtrem saygı değer kargo şirketi sayesinde 12 gündür elime gelmedi. Bu yüzden 2 güne bir 20 litre su değişimi yapıyorum suyu dinlendirme imkanım malesef olmuyo buda bi etkenmi bilemiyorum.
[QUOTE=mrt.ozman]Öncelikle ellerinize sağlık gayet keyifli görünüyor.
Yosun problemi için de dediğiniz gibi ışıklandırma süresi önemli olduğu kadar CO2 ve gübrelemenin de düzenli ve sağlıklı ilerlemesi gerekiyor. Ledlerinizin kuvvetini dağılımını bilemiyorum ama yeterli bir aydınlatma ile ilk süreçte 6 saat biraz fazla gibi geldi.
Ledlerden pek anlamıyorum anlamadığım için de maalesef fazlaca para harcadım :)
Ama şöyle bir getirisi oluyor ki o da şu; "en azından aydınlatma sistemimde bir sorun yok, co2 ve gübreleme üzerinde yoğunlaşayım"
Ek olarak suda sirkülasyon olmadığı sürece yosunlar rahatlıkla üreyecektir. Bu da büyük bir etken bu tip yosun için.
İyi bayramlar dilerim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Işıklandırmayı dediğiniz gibi düşürdüm. Co2 sitrik asit ile yaptım 4 saniyede 1 kabarcık şekilde akvaryuma 24 saat veriyorum. Gübreleme işlemine devam etmelimiyim bırakmalımıyım bilemedim. Dış filtrem saygı değer kargo şirketi sayesinde 12 gündür elime gelmedi. Bu yüzden 2 güne bir 20 litre su değişimi yapıyorum suyu dinlendirme imkanım malesef olmuyo buda bi etkenmi bilemiyorum.
Adım Adım Bitkilim
Ömcelikle herkesin bayramı kutlu olsun :)
Hem akvaryum fotoğrafını güncellemek hemde karşılaştığım bir sorun için bilgi almak istiyorum.
24.05.2020 güncel hali
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/240520201505001.jpg[/IMG]
Buda karşılaştığım bi sorun yosun galiba saç yosununa benzettim araştırmalarımda.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/240520201504381.jpg[/IMG]
Nasıl bir yol izleyerek kurtulabilirim. Işıklandırma saatini 6 saatten 4 saate düşürmeyi düşümnüyorum. Başka ne yapabilirim ?
Ömcelikle herkesin bayramı kutlu olsun :)
Hem akvaryum fotoğrafını güncellemek hemde karşılaştığım bir sorun için bilgi almak istiyorum.
24.05.2020 güncel hali
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/240520201505001.jpg[/IMG]
Buda karşılaştığım bi sorun yosun galiba saç yosununa benzettim araştırmalarımda.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151945/240520201504381.jpg[/IMG]
Nasıl bir yol izleyerek kurtulabilirim. Işıklandırma saatini 6 saatten 4 saate düşürmeyi düşümnüyorum. Başka ne yapabilirim ?
Adım Adım Bitkilim
[QUOTE=i_yilmaz]Elinize sağlık güzel bir kurulum olmuş. Özellikle sehpayı çok beğendim.
Arka plan bitkileriniz zaten toplu olarak dikilmiş çok güzel olacaklar büyüyünce. Bitkiler gelişince dutch style bir akvaryum olacak gibi.
Gelişimlerin fotoğlarını ekleyin zamanla lütfen.[/QUOTE]
Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur :) dutch style bi akvaryum gerçekten izlemesi keyifli olur :)
[QUOTE=i_yilmaz]Elinize sağlık güzel bir kurulum olmuş. Özellikle sehpayı çok beğendim.
Arka plan bitkileriniz zaten toplu olarak dikilmiş çok güzel olacaklar büyüyünce. Bitkiler gelişince dutch style bir akvaryum olacak gibi.
Gelişimlerin fotoğlarını ekleyin zamanla lütfen.[/QUOTE]
Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur :) dutch style bi akvaryum gerçekten izlemesi keyifli olur :)
Adım Adım Bitkilim
[QUOTE=esensml]
Tanıtımda kiraz karides yazmışsınız bence isabetli bir karar, bende kiraz karides kullanmıştım. Küçük ama etkililer öneririm. Hatta aynı şehirdeyiz temin etme konusunda sorun yaşarsanız bir miktar hediye bile edebilirim[:)][/QUOTE]
Tekrar teşekkür ederim suyumun biraz oturmasını bekliyorum açıkcası canlı eklemek için 1 hafta daha en azından daha sonrasında temin edemezsem rahatsız ederim sizi ☺
[QUOTE=esensml]
Tanıtımda kiraz karides yazmışsınız bence isabetli bir karar, bende kiraz karides kullanmıştım. Küçük ama etkililer öneririm. Hatta aynı şehirdeyiz temin etme konusunda sorun yaşarsanız bir miktar hediye bile edebilirim[:)][/QUOTE]
Tekrar teşekkür ederim suyumun biraz oturmasını bekliyorum açıkcası canlı eklemek için 1 hafta daha en azından daha sonrasında temin edemezsem rahatsız ederim sizi ☺
Adım Adım Bitkilim
[QUOTE=esensml]Güzel bir kurulum olmuş elinize sağlık, diatomu sorunsuz atlatırsınız umarım. Önerim bir temizlik ekibi seçmelisiniz. Bu süreçte yardımcı olacaktır[:)][/QUOTE]
Teşekkür ederim .Önerebileceğiniz canlılılar varmı bu konuda kolay ulaşabileceğim en azıdnan.
[QUOTE=esensml]Güzel bir kurulum olmuş elinize sağlık, diatomu sorunsuz atlatırsınız umarım. Önerim bir temizlik ekibi seçmelisiniz. Bu süreçte yardımcı olacaktır[:)][/QUOTE]
Teşekkür ederim .Önerebileceğiniz canlılılar varmı bu konuda kolay ulaşabileceğim en azıdnan.
SON MESAJLAR
- 150*50*50 Bitkili Akvaryum Kurulumu peceneq, 03:06
Bitki Akvaryumları Genel - 15 Litrelik Akvaryuma Balık Tavsiyesi Belisarius, 01:18
Yeni Üye Forumu - Karidesler İçin Filtre Ve Isıtıcı Şart Mı ? Belisarius, 01:15
Omurgasızlar - Bitkilerde Büyüme Durması Ve Yaprak Dökülmesi Belisarius, 01:10
Bitki Akvaryumları Genel - Lowtech Bitkiler İle Hobiye Dönüş EmirY, 00:27
Akvaryum Tanıtımı - Hamile Lepsites Hareketleri Cyber_Scout, 21:57
Yeni Üye Forumu - Orta Amerika'ya Dönüş Hsrt, 21:36
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Üye Geldi Kınayu, 19:09
Yeni Üye Forumu - Poecilia Velifera ErenYildiz, 18:29
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Anubias Yosun Sorunu portre, 17:58
Bitki Türleri ve Bakımı - Havuz Balıkları Ve Gereksinimleri MusCenBoz, 15:37
Yeni Üye Forumu - Denizli İli, Dalaman Çayı Havzası Ve Çay Balıkları Orhan76, 14:10
Sazansıgiller - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Cyber_Scout, 14:01
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - L010 A Red Lizard Cyber_Scout, 13:56
Kedi Balıkları Tanıtımı - İmparator Çikletleri Diğer Türlerle Çaprazlaştırır Ygghjh, 13:15
Yeni Üye Forumu - Low-tech Akvaryum İçin Zemin Bitkisi yigidoumit, 11:50
Bitki Türleri ve Bakımı - Sumbu Shell Cinsiyetleri? kocoglu, 11:10
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 🧪 Bakteri Kültürleri: Karşılaştırma & İnceleme Rehberi - 2026 ahmetfiratozkaya, 10:42
Akvaryum Bilimi - Bitkili Doğal Akvaryumlarım nurtensultan, 10:05
Akvaryum Tanıtımı - Eheim 3583 Otomatik Yemleme Autofeeder + Wi-fi Legionsgamer, 01:33
Ürün Tanıtımları - Melek Odaklı Karma Akvaryumum Xethra, 21:50
Yeni Üye Forumu - Dünden Bugüne.. MCY4, 20:43
Akvaryum Tanıtımı - 4a Konsept Tanıtım Orhan76, 17:01
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Tanıtımı akvaristsaglam, 16:29
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Ve Sorularım akvaristsaglam, 16:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vatoz Yem Yermi Ornetorenk, 15:59
Yeni Üye Forumu - Karideslerde su değişim sıklığı nasıl olmalı? Kenan ergen, 12:39
Omurgasızlar - 10 Litrelik Akvaryumda Lepistes Besliyorum Kenan ergen, 12:23
Yeni Üye Forumu - 5 Litrelik Akvaryum Kenan ergen, 12:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvarum Hobisine Yeni Başladım Önerileriniz Var Mı Akvaryumcu_Doru, 09:04
Yeni Üye Forumu - Oscar Dudağında Yara? ilhannnn01, 08:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Karides Ölümleri: Sorun Sadece Taban Gübresi Mi? 2023çiçek, 01:25
Bitki Akvaryumları Genel - Elma Salyongozu Destek sSmash, 23:02
Omurgasızlar - Sobo Aq-903f Uv Dış Filtre İncelemesi Cyber_Scout, 21:51
Filtreleme Seçenekleri - Aguamentist Youtube Video Tanıtımları Aguamentist, 21:31
Akvaryum Dünyasından Haberler - Akvaryum Sıcaklığını Düşürmem Lazım Erdinc.B, 21:20
Yeni Üye Forumu - Balıklarımda İç Parazitmi Var Ogzhn.cbn, 20:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Eski Akvaryumu Temizleme Fafa, 19:48
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Walstadımsı Akvaryum Yusmed, 16:17
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum İcin Filtre Malzemesi (tavsiye) Fafa, 13:45
Filtreleme Seçenekleri - 120-140lt Akvaryum Kurulumu İçin Tavsiye Orhan76, 08:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum 3'ü 1 Arada MCY4, 00:18
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 21:49
Akvaryum Tanıtımı - Pegasuslara Nasıl Daha İyi Bakarım MasterChiefHakan, 16:30
Yeni Üye Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç MasterChiefHakan, 16:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Ph, Nitrit Ve Nitrat Sıvı Fazlı Testler AMANOGARDEN, 16:21
Malzemeler ve Yemler Forumu - İmparator Ciklet Yavrularını Boylandırma Kınayu, 15:12
Yeni Üye Forumu - Su Düzenleyici Bozulma Akvaryumcu_Doru, 14:27
Malzemeler ve Yemler Forumu - Afrikada Sıtma Kontrolü İçin Araştırılan Cikletler Orhan76, 13:13
Makaleler ve Tercümeler - Mersin'de Turgut Akvaryum İle Yaşadığım Sorun BassBoost, 08:32
Şikayet Var!
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Moss - Galaxy Fishbone - Scr - Bluebolt - Taiwan nomercy 02:39
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:27
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:27
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:27
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:27
- Blackline Tetra Jumbo Boy rasporasrc 00:29
- Sarı Ateş Neon Karides (neocaridina) rasporasrc 00:29
- Su Üstü Bitki Set+su Piresi+yeşil Su ternapi 23:43
- Bloody Mary Karides gulec_44 23:29
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 22:53
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 22:53
- Moss Teli CevdetSERBEST 22:53
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 22:16
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 22:16
- Mikrofex & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 21:48
- Leleupi & Brichardi & 4 Çeşit Nadir Endler scorpion26 21:48
- L144 Longfin/düz/lda16 Vatozlar scorpion26 21:48
- Biten Hobiden Kalan Malzemeler SJess 21:00
- Lepistes Endler, Yerli Üretim 20 Tl Birtek 19:43
- Filitre Motor Mili Ve Ehaim Parçaları Arıyorum Birtek 19:43
- Crypto Wendti Green Brown. Birtek 19:43
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-sirkekurdu-izya Tubifex tuncaysargin 19:35
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 19:34
- Akvaryum 30*30 metsi 19:34
- Black Galaxy Fishbone (s Kalite) iEmre 19:08
- Sunsun Led Nano Aydınlatma iEmre 19:08
- Mini Pelia Moss Takasa Uygun iEmre 19:08
- 🌿 Makro➕️ Mikro➕ Excel🌲 Akvaryum Gübreleri kilic88 19:06
- 6 Çeşit Salyangoz livadi 18:56
- Pangio Kuhli livadi 18:56
- Kalsiyum Karbonatlı Kum Sütçü 18:40
- 3cm Kafalı Beyaz Yunus Yavruları 300 tetikk 17:50
- Frogbit 5 Tl / Su Ustu Bitkisi ALTEMUR 16:53
- Eheim, Tetra, Atman Hava Motorları Esakvarist 16:35
- Chindongo Saulosi Yavrusu Esakvarist 16:35
- Led Aqua Light Akvaryum Aydınlatmaları Ynsmr 14:44
- Sıfır İthal Filtreler ootkn 14:14
- Su Soğutucu Cihazı Probu İle ootkn 14:14
- Kendi Üretimim Nadir Balıklar.. Cyber_Scout 13:59
- Betta Albimarginata, Rubra Cyber_Scout 13:59
- Moscow Dark Blue Lepistes emre12ozkan 13:51
- Rotala Blood Red -hydrocotyle Tripartita emre12ozkan 13:51
- Yunus Ciklet Uygun Fiyat Kaliteli Yavru UKSTUDIO 13:46
- Creaqua Gübre Seti + Flora Carbon + Af Red Boost UKSTUDIO 13:46
- Toplu Satış Karışık Malzemeler Uyguna Takasa Açık Aquarist101 13:32
- Cyp. Microlepidotus Kiriza Yavru Hiko 13:19
- Çeşitli Malzemeler Zaid 12:53
- Su Piresi Canlı Yem Zaid 12:53
- 70 Cm Armatürk Zaid 12:53
- L144 Mavi Göz Pala Vatoz Kanlar FULL RED MEHMET 12:46
KULLANICILAR
- 18 Online Kullanıcı, 10 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.