ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
ErdemAA
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Mart 2014 02:44
Toplam Mesaj:
62 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
erdem karacan
Doğum Tarihi:
29 Ağustos 1989
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Tc Erdem Karaca
200,100,35lt Karma Canlı Doğurganlar
200,100,35lt Karma Canlı Doğurganlar
SON 10 MESAJI
Grolux Daylight Işıklandırma
Merhaba elinizdeki tasarruflu ampulde işinizi görür fakat loş bir ışık yakalamak için glorüx kullanmanızı önermem camlarınız çok çabuk yosun tutabilir.Çeşitli markaların renkli floresanları var önerebiliceğim markada osramın lumilux colour red blue green diye gidiyor sarısı interna bende t5 18w lumilux blue var geceleri bir kaç saat açıyorum çok memnunum.5,7tl arası birşey
Merhaba elinizdeki tasarruflu ampulde işinizi görür fakat loş bir ışık yakalamak için glorüx kullanmanızı önermem camlarınız çok çabuk yosun tutabilir.Çeşitli markaların renkli floresanları var önerebiliceğim markada osramın lumilux colour red blue green diye gidiyor sarısı interna bende t5 18w lumilux blue var geceleri bir kaç saat açıyorum çok memnunum.5,7tl arası birşey
30 lt kaç power led
Bu aydınlatma ve ekipman konusunda power Led nasıl bağlanır? Hangi ledleri kullanmalıyız?Sürücüsü nedir gerek varmıdır? Tüm bağlantı nasıl yapılır? gibi bir konu olsa gerçekten çok makbule geçer çoğu bilmeyeninde merak ettiği bir konu şerit ledden ziyade kendi ledimizi bağlasak mesela 16 tane power ledi 4 erli küme halinde uygulayan arkadaşlar var çokta denemek istiyorum, ah keşke bende yapabilsem deneyebilsem demeden edemiyorum.Doğru ledlerlede çok güzel sonuçlar çıkabiliceğine inanıyorum.
Bu aydınlatma ve ekipman konusunda power Led nasıl bağlanır? Hangi ledleri kullanmalıyız?Sürücüsü nedir gerek varmıdır? Tüm bağlantı nasıl yapılır? gibi bir konu olsa gerçekten çok makbule geçer çoğu bilmeyeninde merak ettiği bir konu şerit ledden ziyade kendi ledimizi bağlasak mesela 16 tane power ledi 4 erli küme halinde uygulayan arkadaşlar var çokta denemek istiyorum, ah keşke bende yapabilsem deneyebilsem demeden edemiyorum.Doğru ledlerlede çok güzel sonuçlar çıkabiliceğine inanıyorum.
varilde ürettigim lepistesler
Merhaba arkadaşlar kendi habitatlarındada berrak sularda yüzmüyor bu canlılar agac köklerinin salınımlarından çamurun bulanıklığına her türlü bulanıklık olabiliyor,verilen videolar çok basit kıyısından köşesinden örnekler internette olanından fazlası insanların bahçelerinde pond havuzlarında,gambusya yada koi balıklarından,lotusların üzerlerinde zıplayan kurbağalara kadar ev sahipliği yapabiliyor dev filtrasyonlarla canlılarda beslenebiliyor.Büyük varilde canlıdan çok lotus nilüfer olabilir ama varil değilde onun yerine tahta fıçılardan eskitmede yapılarak çok dekoratitif bitki havuzları kurulabilir içerisinde pistasından japon şemsiyesi,nilüfer çeşitleriyle muhteşem sucul bahçeler yapılabilir hem çokta dekoratif olur.Keşke herkezin bahçesi,yeşil alanı olsa,bizlerde doğal yetişebilsek.
editte: şiddete girersek şiddet daha çok asfaltla birleşen hayvanlar dövülen,itilen,kakılan kediler,köpekler nesli korunmayan envayi çeşit hayvanlardan daha çok binlerce yurtdaşımız dünyadada günde onbinlerce insanımız şiddet görüyor bu bence daha önemli olmalı ama burası yeri değil burada akvaryum bilimi olmalır.Herkez bir tepki koyarsa o tepkileri gören insan birdaha girmez buraya sevemez birşeyi soğur ancak sevgiyle yaklaşılırsa araştırmacı kişiliğini keşfeder kullanır saygılar.ErdemAA 2013-08-07 04:21:23
Merhaba arkadaşlar kendi habitatlarındada berrak sularda yüzmüyor bu canlılar agac köklerinin salınımlarından çamurun bulanıklığına her türlü bulanıklık olabiliyor,verilen videolar çok basit kıyısından köşesinden örnekler internette olanından fazlası insanların bahçelerinde pond havuzlarında,gambusya yada koi balıklarından,lotusların üzerlerinde zıplayan kurbağalara kadar ev sahipliği yapabiliyor dev filtrasyonlarla canlılarda beslenebiliyor.Büyük varilde canlıdan çok lotus nilüfer olabilir ama varil değilde onun yerine tahta fıçılardan eskitmede yapılarak çok dekoratitif bitki havuzları kurulabilir içerisinde pistasından japon şemsiyesi,nilüfer çeşitleriyle muhteşem sucul bahçeler yapılabilir hem çokta dekoratif olur.Keşke herkezin bahçesi,yeşil alanı olsa,bizlerde doğal yetişebilsek.
editte: şiddete girersek şiddet daha çok asfaltla birleşen hayvanlar dövülen,itilen,kakılan kediler,köpekler nesli korunmayan envayi çeşit hayvanlardan daha çok binlerce yurtdaşımız dünyadada günde onbinlerce insanımız şiddet görüyor bu bence daha önemli olmalı ama burası yeri değil burada akvaryum bilimi olmalır.Herkez bir tepki koyarsa o tepkileri gören insan birdaha girmez buraya sevemez birşeyi soğur ancak sevgiyle yaklaşılırsa araştırmacı kişiliğini keşfeder kullanır saygılar.
Osram Fluora
Merhaba Osramın florasanları gerçekten çok kaliteli t8 120cm floura 8tl gibi birşey glorüxle aynı floresan kombinasyonuna eklenebilir.Bitkili akvaryuma yeni başlayanlar için söylüyorum.İnternette gezindiğimde 18,25, arası satılıyor glorüxler, heleki daylightstar falan fiyatlar havada uçuyor bauhaus gibi pahalı bir marketten bile t8,t5 Osramın lumilux daylight floresanları 5tl floura glorüxler 8tl gibi birşey yapı marketlerinden yada yolunuz düşerse karaköyden büyük elektirikçilerden almanızı tavsiye ederim akvaryumcularda gerçekten inanılmaz fiyatlara satılıyor.
Merhaba Osramın florasanları gerçekten çok kaliteli t8 120cm floura 8tl gibi birşey glorüxle aynı floresan kombinasyonuna eklenebilir.Bitkili akvaryuma yeni başlayanlar için söylüyorum.İnternette gezindiğimde 18,25, arası satılıyor glorüxler, heleki daylightstar falan fiyatlar havada uçuyor bauhaus gibi pahalı bir marketten bile t8,t5 Osramın lumilux daylight floresanları 5tl floura glorüxler 8tl gibi birşey yapı marketlerinden yada yolunuz düşerse karaköyden büyük elektirikçilerden almanızı tavsiye ederim akvaryumcularda gerçekten inanılmaz fiyatlara satılıyor.
Emin olun bende bakmak için bakmıyorum.Denek gözüyle hiç bakmıyorum, tamamen bir bilim olarak görüyorum,herkeze saygı duyuyorum.Gerçekten ilgili olan bir kısım arkadaşlarında böyle gördüğüne eminim.Çok yanlış anlaşılmış,bu canlıları hiçte hafife almıyorum ben varili yada tekneleri savunmuyorum bu bir kültür ortamı su değerlerini doğru tuttuktan sonra neden olmasın ayrıca eziyet olarak görenleri hay-sev'e davet ediyorum gidelim orada tartışalım burası akvaryum biliminin konuşulduğu yer eziyetleri tartışmaya başlarsak olay biter kimse hiçbirşey öğrenemez,bu bir su bilimi,balık fizyolojisi,doğal ekolojisi ve herşey tartışılabilir ama belki daha ilk defa balık besleyen insanın üzerine 'sakın yapma,olmaz,asla' gibi bence olmaz,bırakalım kendi görsün araştırsın yada daha somut bilgilerle tartışılsın.Herhalde bir 30 yıl sonra,sadece biliminde gerçekten içinde tartışıldığı forumlarda olur, ayrıca pond havuzlarıda iyi bir filtrasyon olduktan sonra ve bol bitkili gayet güzel olur dev lotusların üzerinde zıplayan kurbalardan her türlü canlıya ev sahipliği yapar.Ben bu canlıları denek olduğuyla ilgili birşey kast etmedim kültür ortamı diyerek yanlış birşeymi söyledim anlamış değilim.
Emin olun bende bakmak için bakmıyorum.Denek gözüyle hiç bakmıyorum, tamamen bir bilim olarak görüyorum,herkeze saygı duyuyorum.Gerçekten ilgili olan bir kısım arkadaşlarında böyle gördüğüne eminim.Çok yanlış anlaşılmış,bu canlıları hiçte hafife almıyorum ben varili yada tekneleri savunmuyorum bu bir kültür ortamı su değerlerini doğru tuttuktan sonra neden olmasın ayrıca eziyet olarak görenleri hay-sev'e davet ediyorum gidelim orada tartışalım burası akvaryum biliminin konuşulduğu yer eziyetleri tartışmaya başlarsak olay biter kimse hiçbirşey öğrenemez,bu bir su bilimi,balık fizyolojisi,doğal ekolojisi ve herşey tartışılabilir ama belki daha ilk defa balık besleyen insanın üzerine 'sakın yapma,olmaz,asla' gibi bence olmaz,bırakalım kendi görsün araştırsın yada daha somut bilgilerle tartışılsın.Herhalde bir 30 yıl sonra,sadece biliminde gerçekten içinde tartışıldığı forumlarda olur, ayrıca pond havuzlarıda iyi bir filtrasyon olduktan sonra ve bol bitkili gayet güzel olur dev lotusların üzerinde zıplayan kurbalardan her türlü canlıya ev sahipliği yapar.Ben bu canlıları denek olduğuyla ilgili birşey kast etmedim kültür ortamı diyerek yanlış birşeymi söyledim anlamış değilim.
Varilde lepistes olmazmı? olur? olurmu ?adam yapmış kötü bir örnekmidir belki deney yapıyo ,plastik balıklamı yapsın burası gelişime açık olmalı yeri müsait olan bu tarz deneyler neden yapmasın.. ? kimileride deneme yanılma yöntemiyle bazı şeyleri öğrenmeye çalışır. akaryakıt bu kadar delicesine pahalıyken eskiciler hurdacılar hatta sokak kenarında bile benzin varili su varilleri sıfıra yakın hatta sıfırda bulmak mümkün arkadaş fantazi yapmış belliki bende bu şekil yaşatıyorum demiş yerimde müsait.
Her ne kadar canlıya eziyet olsada sonuçta bu bir kültür ortamı neden olmasın illaki cam akvaryummuki balık beslemek bu kültür ortamı değilmi betondan teknelerde yapanlar var pond havuzu yapanlarda olduğu kadar derin dondurucuda şurda burda bakanda var bırakın salınımmı yapıcak kültürmü çökecek ne olucak kendi gözleriyle görsün.. Bizde balıkların doğasını ucundan köşesinden taklit ediyoruz,camın içinede tıkıyoruz.Göz zevkini doyuran beslemekten zevk alanda var öylesine ilk defa alanda var deneme yanılma yöntemlerinde tecrübe edinerek birşeyler yapmaya çalışanda olduğu kadar bu konuda dikkafalı insanlarımızda var.Hepsine saygı duymak lazım interneti bile yeni gören insanlar var ..bir link birşey söylemek alttan almak bu kadar zormuki heleki Allah'a havale etmeler falan saçma sapan işler. benim anladığım kadarıyla buradakiler artık bu tip şeylerden bıkmış eğer kendinize,yardımcı olmayı görev edindiyseniz bu tarz yaklaşımlarla birşeyler öğretilmez genç kardeşlerde bu uslubu görev bilip devam eder.Bu çok dar bir bakış açısıdır,yenilikçiğe kapalıdır,böyle gelir böyle gider yani birşeyleri savunur durursunuz.Halbuki karşındakini anlamaya çalışmak çok daha güzel birşeydir.Bence bu tarz balık besleyenlere (ver yansın) şeklinde yaklaşılmamalı.
http://www.youtube.com/watch?v=T6PyAE4e3sU
http://www.youtube.com/watch?v=Ukoz2lsqflA
Bakın bu vatandaşta kendi dünyasında gayet mutlu,üç kuruş kazandığı onun için dünyanın en karlı işi olmuş,insan sevdiği işi yaptımı çoçuklar gibi eğlenir gibi geliyo mutlaka görmüşsünüzdür bu videoları ama bunların daha nicelerinin olduğuna eminim bunun doğru yanlış olduğunu savunmuyorum, sadece bazı insanlar bazı şeyleri yaşayarak öğrenir.Önyargılarla ancak kendi ve çevrenizdekilerle duvarlar örer o duvarların içinde kalırsınız.
o canlıların orada olması,arkadaşa çok keyif veriyorda olabilir ki büyük ihtimal öyledir bahçeside varsa çok daha güzel şeyler yapabilir.
Canım kardeşim o senin çöpünü atmadığın tarlalarda bir gün öyle yeşerirki bir bakarsın renklerin en güzeli orada olur eyvallah saygılar.
Varilde lepistes olmazmı? olur? olurmu ?adam yapmış kötü bir örnekmidir belki deney yapıyo ,plastik balıklamı yapsın burası gelişime açık olmalı yeri müsait olan bu tarz deneyler neden yapmasın.. ? kimileride deneme yanılma yöntemiyle bazı şeyleri öğrenmeye çalışır. akaryakıt bu kadar delicesine pahalıyken eskiciler hurdacılar hatta sokak kenarında bile benzin varili su varilleri sıfıra yakın hatta sıfırda bulmak mümkün arkadaş fantazi yapmış belliki bende bu şekil yaşatıyorum demiş yerimde müsait.
Her ne kadar canlıya eziyet olsada sonuçta bu bir kültür ortamı neden olmasın illaki cam akvaryummuki balık beslemek bu kültür ortamı değilmi betondan teknelerde yapanlar var pond havuzu yapanlarda olduğu kadar derin dondurucuda şurda burda bakanda var bırakın salınımmı yapıcak kültürmü çökecek ne olucak kendi gözleriyle görsün.. Bizde balıkların doğasını ucundan köşesinden taklit ediyoruz,camın içinede tıkıyoruz.Göz zevkini doyuran beslemekten zevk alanda var öylesine ilk defa alanda var deneme yanılma yöntemlerinde tecrübe edinerek birşeyler yapmaya çalışanda olduğu kadar bu konuda dikkafalı insanlarımızda var.Hepsine saygı duymak lazım interneti bile yeni gören insanlar var ..bir link birşey söylemek alttan almak bu kadar zormuki heleki Allah'a havale etmeler falan saçma sapan işler. benim anladığım kadarıyla buradakiler artık bu tip şeylerden bıkmış eğer kendinize,yardımcı olmayı görev edindiyseniz bu tarz yaklaşımlarla birşeyler öğretilmez genç kardeşlerde bu uslubu görev bilip devam eder.Bu çok dar bir bakış açısıdır,yenilikçiğe kapalıdır,böyle gelir böyle gider yani birşeyleri savunur durursunuz.Halbuki karşındakini anlamaya çalışmak çok daha güzel birşeydir.Bence bu tarz balık besleyenlere (ver yansın) şeklinde yaklaşılmamalı.
http://www.youtube.com/watch?v=T6PyAE4e3sU
http://www.youtube.com/watch?v=Ukoz2lsqflA
Bakın bu vatandaşta kendi dünyasında gayet mutlu,üç kuruş kazandığı onun için dünyanın en karlı işi olmuş,insan sevdiği işi yaptımı çoçuklar gibi eğlenir gibi geliyo mutlaka görmüşsünüzdür bu videoları ama bunların daha nicelerinin olduğuna eminim bunun doğru yanlış olduğunu savunmuyorum, sadece bazı insanlar bazı şeyleri yaşayarak öğrenir.Önyargılarla ancak kendi ve çevrenizdekilerle duvarlar örer o duvarların içinde kalırsınız.
o canlıların orada olması,arkadaşa çok keyif veriyorda olabilir ki büyük ihtimal öyledir bahçeside varsa çok daha güzel şeyler yapabilir.
Canım kardeşim o senin çöpünü atmadığın tarlalarda bir gün öyle yeşerirki bir bakarsın renklerin en güzeli orada olur eyvallah saygılar.
The King oF Amazon
Bu balığın bir ismi bile vardır.Balık değil amerikan staff sanki birşeyleri tutup bırakmıcak gibi bir tipi var cam sileceğine bile kafa tutuo.Video biraz daha ışıklı olsa süper olucakmış ama ekranın ışığı açılarakta çözülüyo olay
Bu balığın bir ismi bile vardır.Balık değil amerikan staff sanki birşeyleri tutup bırakmıcak gibi bir tipi var cam sileceğine bile kafa tutuo.Video biraz daha ışıklı olsa süper olucakmış ama ekranın ışığı açılarakta çözülüyo olay
Kılıçkuyruğum hamile kalmıyor!
Şu kırmızılar 100 150 civarı hatta daha fazla yavru veriyo her biri acaip doğurganlar keşke birkaç ayda bir doğursalar bile diyorum yakın olan kırmızı 1 hafta oldu doğum yapalı doğum yaklaştığında karnı patlıcak gibi şişiyo son günü hareketlerinden herşeyinden anlaşılıyo doğurucağı
sormayı unutuyodum erkek kovalıyoya bırakmıyo peşini öyle oluyomu sizdede yani etrafında yuvarlak çizme falan değişik çiftleşme hareketleri yapıyo belki erkek baskın olamıyodur dicemde kurtulamaz elinden kılıç gibiler cidden (:ErdemAA 2013-07-29 23:32:08
Şu kırmızılar 100 150 civarı hatta daha fazla yavru veriyo her biri acaip doğurganlar keşke birkaç ayda bir doğursalar bile diyorum yakın olan kırmızı 1 hafta oldu doğum yapalı doğum yaklaştığında karnı patlıcak gibi şişiyo son günü hareketlerinden herşeyinden anlaşılıyo doğurucağı
sormayı unutuyodum erkek kovalıyoya bırakmıyo peşini öyle oluyomu sizdede yani etrafında yuvarlak çizme falan değişik çiftleşme hareketleri yapıyo belki erkek baskın olamıyodur dicemde kurtulamaz elinden kılıç gibiler cidden (:
Kılıçkuyruğum hamile kalmıyor!
Bence bu balığın daha zamanı var,aynı boyutlarda benimde kılıcım var hamile değil arkadaki filtreninde aynısından olduğu için boyunu tahmin edebiliyorum en fazla 5,6cm.Bilmiyorum bu boyutta balıktan yavru alan varmı ama bende bebekliklerinden itibaren kılıçlar besliyorum 9cm e yaklaştığında yavru alıyorum,yani tam erişkin olduklarında.
mesela edit
ErdemAA 2013-07-29 23:24:44
Bence bu balığın daha zamanı var,aynı boyutlarda benimde kılıcım var hamile değil arkadaki filtreninde aynısından olduğu için boyunu tahmin edebiliyorum en fazla 5,6cm.Bilmiyorum bu boyutta balıktan yavru alan varmı ama bende bebekliklerinden itibaren kılıçlar besliyorum 9cm e yaklaştığında yavru alıyorum,yani tam erişkin olduklarında.
mesela edit
Canlı Doğuran Rafya Sorunsalı
Rafya hiç pratik bir sistem değil bence,işe yarasada daha farklı sistemler aramanızı tavsiye ederim.Pamuklu kalın bir yün ipliğinden çok daha pratik bir sistem kurulabilir.Bunu yapmayı düşünmeden edemiyorum bu şekilde üstten topuz yapıp bağnarak çok daha kolay bir sistem olabilir.
Rafya hiç pratik bir sistem değil bence,işe yarasada daha farklı sistemler aramanızı tavsiye ederim.Pamuklu kalın bir yün ipliğinden çok daha pratik bir sistem kurulabilir.Bunu yapmayı düşünmeden edemiyorum bu şekilde üstten topuz yapıp bağnarak çok daha kolay bir sistem olabilir.
SON MESAJLAR
- Vatoz Renk Açılması acemibiri, 10:44
Hastalıklar ve İlaçlar - Yem Seçimi egemenc, 10:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Erkek Boş Küpte Yelleme Yapıyor egemenc, 10:41
Yeni Üye Forumu - Çift Balık Ve Bitki Önerisi İnci Kefali, 10:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Marulu GuccugPirens, 10:28
Bitki Türleri ve Bakımı - Pipo Filtre’nin Bakımı GuccugPirens, 10:26
Filtreleme Seçenekleri - Pygmy Corydoras... serkorti, 10:21
Akvaryum Tanıtımı - Sakal Yosunu Problemi Keremeker, 10:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes Balığım Hamile Ölecek Mi Ozgul55, 09:57
Yeni Üye Forumu - 280 Lt Akvaryumda Ne Tür Besleyebilirim? TURKK, 09:20
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Axolotl Yem Seçimi Yardım Kaan Dabakbaşı, 08:45
Sürüngenler ve Amfibyumlar - 100x45x31 Filtre Önerisi Mfevcil, 08:43
Filtreleme Seçenekleri - Acil Oranda Japon Balığı İçin Bilgiler Corpse, 08:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 20x20x20 Betta ? SİGMA BALIK😎, 07:44
Labirentliler - Akvaryumlarımda Bir Eksiklik Var Mı? SİGMA BALIK😎, 07:38
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Buhar Camı Yusufgs4266, 06:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Java Moss Bakımı/neon Tetra/ilk Akvaryum Kurulumu Yusufgs4266, 03:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Yapımı Sonrası Silikonda Hava Kabarcığı 1Balikci, 02:59
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Japon Balığıma Yanlışlıkla Fazla Yem Verdim Hoppala, 02:11
Yeni Üye Forumu - Yeni Dizayn Carnivoreyum, 01:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryuma Eklediğim Balıklar Hareketsiz Japon & Beta, 01:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tetra Akvaryumum DorukGuppy, 00:37
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığım Garip Hareket Sergiliyor EMİR G., 00:32
Yeni Üye Forumu - Akvaryumu Tamamladım Hepinize Teşekkürler Tortuga4, 00:13
Akvaryum Tanıtımı - Uygun Akvaryum Sıcaklığı Japon & Beta, 23:52
Sazansıgiller - Ankara Karides Satan Akvaryumcu/petshop furkan0626, 23:47
Omurgasızlar - Yosun Yiyici Önerisi Tortuga4, 23:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Göz Fırlaması(popeye) Hastalığı ahmetfiratozkaya, 23:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepisteskerimin Doğumu Ne Zaman İsmail_194606946, 23:10
Yeni Üye Forumu - Apisto Kakadu Cinsiyet Enes Karaçoban, 23:07
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Pipo Filtre Yetersiz Çalışıyor İsmail_194606946, 23:05
Yeni Üye Forumu - Betam Arka Plandan Dolayı Agresifleşiyor WnrAquascaping, 23:04
Yeni Üye Forumu - Frontosa Hakkında Cem_01, 22:12
Tanganyika Cichlidleri - 35-25-40 Minik Dünyam Kayseri Karideslerim eklendi Senaklmn, 22:11
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - Filtresiz Father Fish Kurulumum darkaura, 21:38
Akvaryum Tanıtımı - Cichled - Malawi Sump Malzemeleri Ve Dizilimi Montesque, 21:36
Yeni Üye Forumu - Beyaz, İpliğimsi Balık Dışkısı ahmetfiratozkaya, 21:31
Makaleler ve Tercümeler - Sepet Uyumluluk Deniz ve Mısra, 21:20
Pet Garden Ürünleri - Bitkili Beta Akvaryumu Berkay45, 21:19
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığımın Vücudu Bi Anda Kanlandı KaanE, 20:58
Yeni Üye Forumu - Yunus Cikletlerime Birşey Oldu Karenimo, 20:54
Yeni Üye Forumu - Betta Kuyruk Erimesi Berkay45, 20:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Neocaridina Türü Kh Gh+ Kullanımı aqua39, 20:26
Akvaryum Tanıtımı - 100x45x31 Akvaryuma Filtre Önerisi Mfevcil, 19:54
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Balık Sayısı Hk. Tortuga4, 19:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Şelale Filtre Ses Sorunu Ömer Kaan, 19:30
Malzemeler ve Yemler Forumu - Vatoz Kuyrukta Beyazlık acemibiri, 19:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Co2 Siz Ember Tetralı Bitki Tankı Hedefi Laterthanbefore, 19:22
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Yağız_Ege, 18:50
Akvaryum Tanıtımı - 6 Akvaryumda 17 Çeşit Canlı 🔥 Aguamentist, 17:36
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 10:48
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 10:44
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:44
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 10:44
- Corydoras Sterbai nikon_ 10:44
- Marina Pilli Dip Süpürgesi /ithal Akvaryum... egemenc 10:40
- Hengeli Rasbora (trigonostigma Hengeli) akomania 10:33
- Anubias Paketi/kusursuz Anubiaslar ballantines 10:09
- Cryptocoryne Wendtii Brown ballantines 10:06
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 09:51
- Black Venezuela Corydoras Hiko 09:51
- 60x40x45h Ada Tarzı Diamond 10mm - 2217 - Uv - Co2 Hiko 09:51
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 09:49
- Bloody Mary. Sağlam Kan maylandi 09:28
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 09:26
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 09:26
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 09:26
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 09:26
- Apistogramma Hongsloi Çift sirhill 09:21
- Leptosoma Kitumba Damızlıklar koyu 09:18
- Malzeme propecia 09:04
- Set Akvaryum propecia 09:04
- Mobilyalı Akvaryum+ Jbl Dış Filtre + Balıklar Vs. Cemc58 08:28
- Tuksedo Koi Ve Tam Damızlık Katil Salyangoz Başak u 08:19
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri Aporetti 02:06
- Chilumba Yavruları - Takasa Açık thercan 01:07
- Cüce Kerevit Arıyorum atesparcasii 00:52
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 00:47
- Electric Blue Acara Çift Ardaaa.. 00:30
- Blue Smokey Damızlık Melek Çifti Ardaaa.. 00:30
- 201 333 Resim Eklendi muyat 00:10
- F1 Genç Calvus Ve Nadir Tanganyikalar DiscusTurk 23:59
- Muazzam Formda Bitkiler omersayar 23:54
- Ates Neon Karides omersayar 23:54
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 23:42
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 23:42
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 23:30
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 23:30
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 23:13
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 23:13
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 23:13
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 23:13
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 22:11
- Ista Regülatör Furcifer 22:11
- 2.67 Tüp Furcifer 22:11
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 22:11
- Aksan 45 Derece Optiwhite Sehpalı Akvaryum Set. Furcifer 22:11
- Afrika Cichlidleri devito 21:24
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 21:24
- Golden Head Angel Tekin35 21:03
KULLANICILAR
- 39 Online Kullanıcı, 22 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.