ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
blackmarried
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
28
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Şubat 2017 01:47
Toplam Mesaj:
149 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ahmet KARAEVLİ
Doğum Tarihi:
17 Ocak 1984
İl:
Adana
Meslek:
Elektrik Elektronik teknisyeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя*GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм var..
SON 10 MESAJI
Eheim Isıtıcı Olmayan Modelleri
Filitrenin içine fazla malzemeden çok yeterince uygun ve doğru malzemenin konulması yeterli olur.[:nazar:]
Filitrenin içine fazla malzemeden çok yeterince uygun ve doğru malzemenin konulması yeterli olur.[:nazar:]
Eheim Isıtıcı Olmayan Modelleri
[QUOTE=ATMACA71]Arkadaşlar iyi günler, ileride kurmayı planladığım 160*60*70 ölçülerde akvaryum için iki adet dış filtre kullanmayı planlıyorum. Önce iki adet fluval fx6 düşündüm ancak her sepetindeki sünger miktarı sepetlerin ister istemez malzeme hacmini düşürdüğünden dolayı eheim yönünde karar verme aşamasındayım. Ancak eheimin o kadar çok ürünü var ki ürünleri tanıyan birinin yardımına ihtiyacım var. Isıtıcı özelliği olmayan profesyonel serilerinden gerek sepet sayısı gerek hacmi ve su debisi bakımından en büyük en güçlü tekrar ediyim ısıtıcı özelliği olmayan eheim modeli hangisi? [:?][/QUOTE]
Hocam yanlış anlamada o bahsettiğiniz akvaryuma tek Fluval FX6 da yeterli olur ve debi konusunda hiçbir sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum. Kıyaslama yapacak olursak eheim de kaliteli yanlız Fluval ile pek kıyaslamam açıkcası.
[QUOTE=ATMACA71]Arkadaşlar iyi günler, ileride kurmayı planladığım 160*60*70 ölçülerde akvaryum için iki adet dış filtre kullanmayı planlıyorum. Önce iki adet fluval fx6 düşündüm ancak her sepetindeki sünger miktarı sepetlerin ister istemez malzeme hacmini düşürdüğünden dolayı eheim yönünde karar verme aşamasındayım. Ancak eheimin o kadar çok ürünü var ki ürünleri tanıyan birinin yardımına ihtiyacım var. Isıtıcı özelliği olmayan profesyonel serilerinden gerek sepet sayısı gerek hacmi ve su debisi bakımından en büyük en güçlü tekrar ediyim ısıtıcı özelliği olmayan eheim modeli hangisi? [:?][/QUOTE]
Hocam yanlış anlamada o bahsettiğiniz akvaryuma tek Fluval FX6 da yeterli olur ve debi konusunda hiçbir sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum. Kıyaslama yapacak olursak eheim de kaliteli yanlız Fluval ile pek kıyaslamam açıkcası.
Fiyatların Aşırı Pahalı Olması
[QUOTE=Yusuf Tanrıverdi]
Lda16 tam işini hiç anlamış değilim. Piyasası neredeyse l46 ile yarışıyor. 1e 2d damızlık boya 1500-2000 yazan var. [/QUOTE]
Aynen 1500 2000 tl nedir ya düz kuyrukları bile 1000 lirayı gördü nerdeyse :D
[QUOTE=Yusuf Tanrıverdi]
Lda16 tam işini hiç anlamış değilim. Piyasası neredeyse l46 ile yarışıyor. 1e 2d damızlık boya 1500-2000 yazan var. [/QUOTE]
Aynen 1500 2000 tl nedir ya düz kuyrukları bile 1000 lirayı gördü nerdeyse :D
Fiyatların Aşırı Pahalı Olması
[QUOTE=Yusuf Tanrıverdi]Hangi türden bahsediyorsunuz? Fiyatlar türlere göre değişiyor ama 1 çift vatoz için 2000 tl. bence de uçuk bir rakam.[/QUOTE]
Şu bildiğimiz vatozcular yokmu önce gruplarda güzelce reklamını yağlayıp ballayıp sonra satış grubundan vatoz ilanı koyan arkadaşlardan bahsediyorlar . :D Daha düne kadar LDA 16 ının yüzüne bakmayanlar şuan 3 cm yavrusuna 60 tl istiyorlar bu resmen SOYGUN başka birşey değil.Ağzını açsa diyecek yok ithal geldi yok bilmem ne bilmem ne sonuçda kırma bir balık :D neyin kafası ise bu :D
Az çok bahsettiğim kişileride anlamışsındır üstad.[EDIT]blackmarried,2016-11-26 10:02:09[/EDIT]
[QUOTE=Yusuf Tanrıverdi]Hangi türden bahsediyorsunuz? Fiyatlar türlere göre değişiyor ama 1 çift vatoz için 2000 tl. bence de uçuk bir rakam.[/QUOTE]
Şu bildiğimiz vatozcular yokmu önce gruplarda güzelce reklamını yağlayıp ballayıp sonra satış grubundan vatoz ilanı koyan arkadaşlardan bahsediyorlar . :D Daha düne kadar LDA 16 ının yüzüne bakmayanlar şuan 3 cm yavrusuna 60 tl istiyorlar bu resmen SOYGUN başka birşey değil.Ağzını açsa diyecek yok ithal geldi yok bilmem ne bilmem ne sonuçda kırma bir balık :D neyin kafası ise bu :D
Az çok bahsettiğim kişileride anlamışsındır üstad.[EDIT]blackmarried,2016-11-26 10:02:09[/EDIT]
Kaliteli Yem
[QUOTE=BitkiHayattir]Evcilal dan sipariş verdiğinizde sizdende tc kimlik numaranızı istedimi çünkü şu anda alışverişi tamamlayacam ama tc istiyo versem herhangi bi sorun olurmu sizce? malum olaylar belli artık korkar olduk :))[/QUOTE]
Selamunaleyküm evcilal Adana da bulunan bir işletmedir ve güvenilir şeklide tercih edebilirsiniz,benimde kendilerinden sürekli alışverişim oluyor.
[QUOTE=BitkiHayattir]Evcilal dan sipariş verdiğinizde sizdende tc kimlik numaranızı istedimi çünkü şu anda alışverişi tamamlayacam ama tc istiyo versem herhangi bi sorun olurmu sizce? malum olaylar belli artık korkar olduk :))[/QUOTE]
Selamunaleyküm evcilal Adana da bulunan bir işletmedir ve güvenilir şeklide tercih edebilirsiniz,benimde kendilerinden sürekli alışverişim oluyor.
Vatoz Üretim. Sorum Olacak.
Öncelikle sağlıklı hobiler dilerim. Sizin akvaryumun içerisine 1 küp yeterli olacaktır, küpün yönü ise ışık almayacak şekilde koyulması uygundur.Dişi sayısı kadar küp konulmasına gerek yok 1 küp yeterlidir.Varsa elinizde 1 adet de catappa yaprağı koymanız iyi olacaktır.Yusuf bey'in de dediği gibi yavru vatozları 3 cm olana kadar protein ağırlıklı haftada 1 kez de[:nazar:] salatalık,kırmızı biber,kabak,bezelye,ıspanak,havuç vermenizde yavrular için iyi olacaktır.[:nazar:]
[QUOTE=sacid1907]Şu an akvaryumda 3 küp var. Ve erkek birine sahiplendi. Diğer küpleri alvaryumdan alsammı? Yönünü akıntı alacak şekilde koysam iyi olur diye düşünüyorum. Çünki yumurtaların havalanmasına çok yardımcı olur akıntı alacak şekilde koymak. [/QUOTE]
Sahiplendiği küp haricindekileri çıkarabilirsiniz ,ve akıntı gelecek şekilde değil ışık almayacak şekilde koymanız yeterli olacaktır.[EDIT]blackmarried,2016-10-22 02:01:40[/EDIT]
Öncelikle sağlıklı hobiler dilerim. Sizin akvaryumun içerisine 1 küp yeterli olacaktır, küpün yönü ise ışık almayacak şekilde koyulması uygundur.Dişi sayısı kadar küp konulmasına gerek yok 1 küp yeterlidir.Varsa elinizde 1 adet de catappa yaprağı koymanız iyi olacaktır.Yusuf bey'in de dediği gibi yavru vatozları 3 cm olana kadar protein ağırlıklı haftada 1 kez de[:nazar:] salatalık,kırmızı biber,kabak,bezelye,ıspanak,havuç vermenizde yavrular için iyi olacaktır.[:nazar:]
[QUOTE=sacid1907]Şu an akvaryumda 3 küp var. Ve erkek birine sahiplendi. Diğer küpleri alvaryumdan alsammı? Yönünü akıntı alacak şekilde koysam iyi olur diye düşünüyorum. Çünki yumurtaların havalanmasına çok yardımcı olur akıntı alacak şekilde koymak. [/QUOTE]
Sahiplendiği küp haricindekileri çıkarabilirsiniz ,ve akıntı gelecek şekilde değil ışık almayacak şekilde koymanız yeterli olacaktır.[EDIT]blackmarried,2016-10-22 02:01:40[/EDIT]
Güvercin Yemi
Japon balığı üretenlerde bizzat gördüğüm bir yem,[;)] tavuklar için verilen suni yem , adamlar bu yemi kullanıyorlardı.[:geek:][:nazar:][:nazar:]
Japon balığı üretenlerde bizzat gördüğüm bir yem,[;)] tavuklar için verilen suni yem , adamlar bu yemi kullanıyorlardı.[:geek:][:nazar:][:nazar:]
Vatoz İcin Yem Fiyati
[QUOTE=Magma]Merhaba,
Dun bilindik bir dukkandan vatoz ve copculer icin japonlarin yutamayacagi buyuk boyda yem isteyince tropical'in green algae wafers onerdiler.kilosunu sorunca 500 tl bilgisi verdi sahibi.neyse bozulmasin diye 5 tl'ya 10gr aldim.
Bugun internet fiyatlarina baktim ki kilosu 65 tl'e de var,125 tl'e de.kapali olanlarin da fiyatlari ha keza cok uygun.daha da yem almam ki surekli alisveris yaptığım bir yer idi...
Demem o ki acik alip da dunyanin kazigini yemeyelim...
[/QUOTE]
Öncelikle sağlıklı hobiler,sizin ki dost kazığı olmuş biraz, bir üretimci olarak kova ile yem tercihi yapmama rağmen , açık aldığım yemlerde olmuştur ve kapalı kutuya göre de fiyatları çok çok uygundur. [8)][:nazar:][:iyi:]
[QUOTE=Magma]Merhaba,
Dun bilindik bir dukkandan vatoz ve copculer icin japonlarin yutamayacagi buyuk boyda yem isteyince tropical'in green algae wafers onerdiler.kilosunu sorunca 500 tl bilgisi verdi sahibi.neyse bozulmasin diye 5 tl'ya 10gr aldim.
Bugun internet fiyatlarina baktim ki kilosu 65 tl'e de var,125 tl'e de.kapali olanlarin da fiyatlari ha keza cok uygun.daha da yem almam ki surekli alisveris yaptığım bir yer idi...
Demem o ki acik alip da dunyanin kazigini yemeyelim...
[/QUOTE]
Öncelikle sağlıklı hobiler,sizin ki dost kazığı olmuş biraz, bir üretimci olarak kova ile yem tercihi yapmama rağmen , açık aldığım yemlerde olmuştur ve kapalı kutuya göre de fiyatları çok çok uygundur. [8)][:nazar:][:iyi:]
Lda 16 Longfin
[QUOTE=JapoJupo][B]LDA 16 Longfin[/B] vatoz türü önceden bolca bulunuyordu.Gerek ilanlarda gerekse forumda hobicilerde.Ancak son zamanlarda son 1 yıldır diyelim bu balık görünmez oldu.Ne ilanlarda satan var ne tanıtım konusu var.Ne oldu bu balık nasıl oldu da böyle bir anda kayboldu bu tür.
Zaman zaman LDA 16 ilanı olabiliyor ama LDA 16 Longfin ilanı hiç görmüyorum.Hobicilerin bu türe ilgisi kalmadı sanırım.Şahsen bulsam yavrusundan almak istiyorum 10 tane kadar.Ama besleyen üreten kimse kalmadı gibi.Ya da çok az meraklısı kaldı sanırım.[/QUOTE]
Merhabalar;
Bahsetmiş olduğunu LDA 16 Longfinler şuan çoğu üretim yapan ve hobicilerde üretim aşamasında olsa gerek şuan satışını yapanlar var,ve değerli bir tür olarak satışa çıkmaktadır kısacası 3 cm longfini 60 tl ye satar oldular , fiyatları görenlerde ister istemez balığın üretimi ve çoğaltımı ( damızlık olarak ) uğraşıyorlardır ondan dolayı satmıyorlar.Sağlıklı hobiler .
[QUOTE=JapoJupo][B]LDA 16 Longfin[/B] vatoz türü önceden bolca bulunuyordu.Gerek ilanlarda gerekse forumda hobicilerde.Ancak son zamanlarda son 1 yıldır diyelim bu balık görünmez oldu.Ne ilanlarda satan var ne tanıtım konusu var.Ne oldu bu balık nasıl oldu da böyle bir anda kayboldu bu tür.
Zaman zaman LDA 16 ilanı olabiliyor ama LDA 16 Longfin ilanı hiç görmüyorum.Hobicilerin bu türe ilgisi kalmadı sanırım.Şahsen bulsam yavrusundan almak istiyorum 10 tane kadar.Ama besleyen üreten kimse kalmadı gibi.Ya da çok az meraklısı kaldı sanırım.[/QUOTE]
Merhabalar;
Bahsetmiş olduğunu LDA 16 Longfinler şuan çoğu üretim yapan ve hobicilerde üretim aşamasında olsa gerek şuan satışını yapanlar var,ve değerli bir tür olarak satışa çıkmaktadır kısacası 3 cm longfini 60 tl ye satar oldular , fiyatları görenlerde ister istemez balığın üretimi ve çoğaltımı ( damızlık olarak ) uğraşıyorlardır ondan dolayı satmıyorlar.Sağlıklı hobiler .
Lepistes Ve Cüce Vatoz
[QUOTE=m.onder50]Arkadaşlar internette bu konuyu baya arastırdım ama hiçbir yerde lepistesle cüce vatozun bir arada yaşaması hakkında konu bulamadım. Bende sizlere sormaya karar verdim.
3 yetişkin (2 dişi 1 erkek) ve 3 tane yavru lepistesim var. 24 litrelik akvaryumuma 1 tane cüce vatoz alsam herhangi bir sorun çıkarırlarmı?
[:nazar:][8)]
İkinci olarak bu cüce vatozların çoğalması hakkında bilgi verebilirmisiniz? ( Çiftleşme , erkek-dişi ayrımı , doğum türü...vb)
Son sorum ise akvaryumdaki lepistesler vatozlar yavruladıktan sonra yavruları yermi? ( Lepistesler , vatoz yavrularını)[/QUOTE]
Öncelikle Sağlıklı hobiler vatoz türleri hemen hemen tüm tatlı su balıkları ile gönül rahatlığı ile beslenebilir,lakin alacak olduğunuz cüce vatoz çok küçük olmazsa daha iyi olur.Küçük olsada sıkıntı olmaz ama tedbirli olmak lazım.[:nazar:]
[QUOTE=m.onder50]Arkadaşlar internette bu konuyu baya arastırdım ama hiçbir yerde lepistesle cüce vatozun bir arada yaşaması hakkında konu bulamadım. Bende sizlere sormaya karar verdim.
3 yetişkin (2 dişi 1 erkek) ve 3 tane yavru lepistesim var. 24 litrelik akvaryumuma 1 tane cüce vatoz alsam herhangi bir sorun çıkarırlarmı?
[:nazar:][8)]
İkinci olarak bu cüce vatozların çoğalması hakkında bilgi verebilirmisiniz? ( Çiftleşme , erkek-dişi ayrımı , doğum türü...vb)
Son sorum ise akvaryumdaki lepistesler vatozlar yavruladıktan sonra yavruları yermi? ( Lepistesler , vatoz yavrularını)[/QUOTE]
Öncelikle Sağlıklı hobiler vatoz türleri hemen hemen tüm tatlı su balıkları ile gönül rahatlığı ile beslenebilir,lakin alacak olduğunuz cüce vatoz çok küçük olmazsa daha iyi olur.Küçük olsada sıkıntı olmaz ama tedbirli olmak lazım.[:nazar:]
SON MESAJLAR
- Desteklerinizi Bekliyorum Dostlarım bendeniztayfun, 07:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bettama Çiğ Salatalık Verebilir Miyim? bendeniztayfun, 07:14
Labirentliler - Karideslerim Pipo Filtrenin Süngerini Deliyor Aguamentist, 07:01
Yeni Üye Forumu - Betta Baligimin Nesi Var? albeta, 01:46
Labirentliler - Camda Yosun Sorunum Var ribellavin, 01:26
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Balıkları ribellavin, 01:16
Yeni Üye Forumu - Balığım Rengarrnkken Beyaza Döndü Ama Hala Yaşıyor Kaan.5, 01:14
Yeni Üye Forumu - Oranda Yem Tavsıyesi xhan, 01:12
Yeni Üye Forumu - Mavi Prenses Kaç Cm De Çifleşir Ömer türk, 00:48
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Ömer t, 00:36
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 11 Yillik Sifir Yem Kullanilir Mi? xhan, 00:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aksolotl Semender Bakımı İle İlgili hüsnük, 00:11
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Lamba Askısı MrtGn, 00:07
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Karideslerime 2. Olarak Yem Seçeneği Ne Almalıyım karidesmert, 00:05
Yeni Üye Forumu - Karides Yemleme Nasıl Olmalı Laterthanbefore, 23:53
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Camında Baloncuklar ercane, 23:49
Yeni Üye Forumu - 1 Hafta Olmadı Çok Yeniyim Hobide MrtGn, 23:48
Yeni Üye Forumu - Aksolotl Akvaryumu Sisli Su hüsnük, 23:45
Yeni Üye Forumu - Kıl Kurdu Ve Hydra Sorunum Var karidesmert, 23:38
Yeni Üye Forumu - Emiş-basış MrtGn, 23:38
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Oranda Yem Yemiyor. goko58, 23:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Sizce Nasıl 🌝 Hahahatii, 23:10
Yeni Üye Forumu - Soğuk Suda Lepistes Ve Kılıçkuyruk Yaşar Mı? EMİR G., 23:02
Canlı Doğuranlar - Endler Koleksiyonum Aguamentist, 23:00
Canlı Doğuranlar - Hangi Yemi Kullanmalıyım Aguamentist, 22:56
Yeni Üye Forumu - 100 Lt De Discus EMİR G., 22:55
Discus - Sobo Wp-508h Şelale Filtre Önerisi Kturan06, 22:47
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 100 Lt Akvaryumda Bakabileceğim Canlılar Bettamtailung, 22:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balıklarımla İlgili Bilgiye İhtiyacım Var UserBalık, 22:14
Yeni Üye Forumu - Beta Balığım Bettamtailung, 22:02
Yeni Üye Forumu - 90x45x45 Akvaryumda Kaç Watt Power Led Gereklidir? ercane, 21:59
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 60cm İwagumi Stili Aquascape MrtGn, 21:47
Akvaryum Tanıtımı - Yunus Baskın Erkek Sorunu Cem_01, 21:36
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Yeni Kurulum Denemesi MrtGn, 21:28
Akvaryum Tanıtımı - 3 Saat Işıklandırma Yeterli Mi ? hokia386, 21:24
Bitki Akvaryumları Genel - Su Berrak Degil Süleyman 42, 21:23
Yeni Üye Forumu - Lepistesin Doğumunun Yaklaştığını Nasıl Anlarız? Ehtiyar, 21:07
Yeni Üye Forumu - Yeni Betta Balığım Yemi Görmüyor. mitii, 20:48
Labirentliler - Aydınlatma Ve Yosun İlişkisi Yusufgs4266, 20:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vatozun Türü Nedir Acaba Cücemi Yoksa Normalmi Hidro Dinamik, 19:56
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Dayanıklı Balık Önerisi ribellavin, 19:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Senegal Bişiri Cinsiyet Ayrımı Alaylı Akvarist, 18:39
Yeni Üye Forumu - Akvaryumumda Ne Gibi Degisiklik Yapabilirim ? bendeniztayfun, 18:05
Yeni Üye Forumu - 100 Litre Civarına Filtre Önerisi :( ribellavin, 18:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hardscape Tamam TayfunSylkn, 17:54
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Yavrusunda Hastalik Mi Var ? Episode13, 17:36
Yeni Üye Forumu - Japanese Fish ahmetfiratozkaya, 17:33
Yeni Üye Forumu - Neolamprologus Multifasciatus Ruzgar001, 17:31
Tanganyika Cichlidleri Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Yosun Sorunu KirmiziBalik16, 17:17
Bitki Akvaryumları Genel - Kuyruk Erimesi Hakkında Dipnotlar bendeniztayfun, 17:17
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Nano Led Armatür BywenzeL 07:05
- Katil Salyangoz jezey 01:39
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 01:39
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 01:39
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 01:39
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 01:39
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 01:10
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 00:13
- Sarı Ateş Neon Bloody Mary Mavi Melek Siyah Gül Ka betta.ist 00:13
- 25 Adet 4-5 Cm Arasında Siyah Cuce Vatoz tetikk 00:11
- Eheim Experience 350 Fitre (eheim 300 De Hediye) batuhanbayram 23:41
- Smokey Melek, Odessa Barb, Cüce Vatoz (takas Olur) Batuhan Tosun 23:26
- Dış, İç, Pipo Filtreler-nano Akvaryum-11w Armatür Dextran 23:23
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 23:16
- Lepistes Otu+pelia Moss Çok Ucuz Yetişen Alır ARMONYS 23:00
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 22:29
- Seyyar Hamburg Filtresi Hmf ootkn 22:29
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 22:09
- Kriza Gold emree06 22:09
- Taeniacara Candidi & Abacaxis & Cacatuoides HarunYILDIRIM 21:51
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 21:41
- Afrika Cichlidleri devito 21:22
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 21:22
- Canlı Yemler ( Yeni Auloforus - Microfex ) Rafayel 20:57
- 4-5 Cm. Malawi Ciklet Yavruları KingMaker 20:50
- Sarı Ateş Neon Karides (toplu Satış) TahaArif 20:49
- 75 Adet Sera Bakto Tabs Kutu Yeni Açıldı Skt:2025 ZET 20:13
- Pingu Guppy --- Hediyeli :) G_can 19:47
- Siyah Gül Karides - Büyük İndirim! G_can 19:47
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 19:28
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 19:28
- Cryptocoryne Wendtii Brown kerem1135 19:23
- Üç Noktalı Gurami && Rasbora & Albino Cüce Vatoz kerem1135 19:23
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 18:55
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 18:55
- Karides, Vatoz, Salyangoz Yemi LewShrimps 18:40
- Sobo Sf-550f Akvaryum Askı Dış Filtre LewShrimps 18:40
- Bloody Mary, Blue Dream Neocaridinalar Oquanus 18:35
- Hobiciden Albino Kipili Yavruları veyselsimsek 18:02
- Afra Coube Jalo Reef Saulasi Koloniler... jjmuzo 17:56
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 17:23
- Bitki Akvaryumumu Tamamen Satıyorum Hepsi Tertemiz ykarakas 17:13
- Amazon Frogbit (limnobium Laevigatum) 10 Kök 100tl sıtkı 16:51
- Salvinia Natans 10 Kök Su Üstü Canlı Bitki 100tl sıtkı 16:51
- Su Piresi Daphnia Magna+0,5lt Yeşil Su150tl sıtkı 16:51
- Mikro Kurt Kültürü 100 Tl sıtkı 16:51
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 16:40
- Boa - Fishbone - Fancy Tiger - Prl - Kaplankarides karidesrehberi 16:40
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 16:40
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 16:40
KULLANICILAR
- 22 Online Kullanıcı, 12 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.