ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Fishman10
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Kasım 2018 11:03
Toplam Mesaj:
195 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Onur Bulut
Doğum Tarihi:
24 Mayıs 1985
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
İzmir' De Deniz Akvaryumcusu
Teşekkürler bende internet üstünden araştırmam sonucu
Mavi-Tutku-Deniz-Akvaryum-Sistemleri
Duru Akvaryum buldum şehir dışından geleceğim o yüzden belli yerlere gidip sistemi kurmak için malzemeleri almak istiyorum.
Teşekkürler bende internet üstünden araştırmam sonucu
Mavi-Tutku-Deniz-Akvaryum-Sistemleri
Duru Akvaryum buldum şehir dışından geleceğim o yüzden belli yerlere gidip sistemi kurmak için malzemeleri almak istiyorum.
İzmir' De Deniz Akvaryumcusu
Herkese merhaba İzmir' de Deniz akvaryum sistemleri Canlı Satışı , Ürün ekipman satışı ile daha detaylı hangi akvaryumlar var acabaç
Herkese merhaba İzmir' de Deniz akvaryum sistemleri Canlı Satışı , Ürün ekipman satışı ile daha detaylı hangi akvaryumlar var acabaç
JBL Pro Flora Start Bitki Başlangıç Set
Geçirdiğim rahatszılkdan sonra 150x60x60 akvaryumum satmak zorunda kaldım ve şuan yedek tankım 50x50x50 full sistem bitkili bir dünya kurmak istiyorum ama daha öncelerde denemelerim oldu hep hüsran taban seçimim hep yanlışlarla doldu tabandan zemin o kadar çok sıralama mevcut ki internette hangisini uygulayım insan şaşırıyor internette gezerken
Fishman10 2014-10-20 09:43:17
Geçirdiğim rahatszılkdan sonra 150x60x60 akvaryumum satmak zorunda kaldım ve şuan yedek tankım 50x50x50 full sistem bitkili bir dünya kurmak istiyorum ama daha öncelerde denemelerim oldu hep hüsran taban seçimim hep yanlışlarla doldu tabandan zemin o kadar çok sıralama mevcut ki internette hangisini uygulayım insan şaşırıyor internette gezerken
JBL Pro Flora Start Bitki Başlangıç Set bu seti kullanan varmı yada bana tabana şunu koy üstüne şunu koy diyebilceğiniz ve ben verim alıyorum diyebilceğiniz bir sistem varmıdır.
50x50x50 Seçim Ne Olmalı
Teşekkürler bitkili denemem daha once olmustu ama hep husranla sonuclandi suandada boyle bir akvaryum kurmak cok istiyorum bunun icinde guzel ısik ve co2 sistemi gerekli.Bitkili kuran arkasaslar taban kurulumumda verim aldiginiz bir siralamaniz varmidir.
Teşekkürler bitkili denemem daha once olmustu ama hep husranla sonuclandi suandada boyle bir akvaryum kurmak cok istiyorum bunun icinde guzel ısik ve co2 sistemi gerekli.Bitkili kuran arkasaslar taban kurulumumda verim aldiginiz bir siralamaniz varmidir.
50x50x50 Seçim Ne Olmalı
Uzun bir arasan sonra merhaba geçirdigim rahatsizliktan sonra yeniden satmadan elimde kalan malzemelerle bir sistmem yapmaya karar verdim. 50x50x50 akvaryumum ve emektar eheim 2213 var elimde.Bu sefer kurulumu yapmadan sizlerden fikir almak istedim neler yapabilirim bu akvaryumda.
Uzun bir arasan sonra merhaba geçirdigim rahatsizliktan sonra yeniden satmadan elimde kalan malzemelerle bir sistmem yapmaya karar verdim. 50x50x50 akvaryumum ve emektar eheim 2213 var elimde.Bu sefer kurulumu yapmadan sizlerden fikir almak istedim neler yapabilirim bu akvaryumda.
Tropheus Krallığına Adım Adım 150x60x60 (540LT.)
[QUOTE=tarıkt]Onur Bey baliklariniz hayirli olsun. Akvaryumunuz cok guzel olmus, emeginize saglik.
Merhaba Tarık bey ilk öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Ses olayına fazla takılan birisi değilim ama ses biraz fazladan çıkınca şikayetçi oldum.Sebebi içini tam doldurduğumu sanıyordum az malzeme koyduğum için olduğunu düşündüm biraz daha malzeme ekleyerek altına sünger koyarak sorunu çözdüm zaten yaptığı işi görünce başka birşey düşünmüyorsunuz oldukça başarılı.
[QUOTE=tarıkt]Onur Bey baliklariniz hayirli olsun. Akvaryumunuz cok guzel olmus, emeginize saglik.
Benim kuracagim akvaryumla ayni ozelliklerde. Bende Fluval Fx5 aldim fakat hala denemedim. Siz fx6 da gurultu sorununu nasil azalttiniz?
Birde tabanda kullandiginiz 55 kg aragonit kum fazla geldimi?
Tesekkurler
[/QUOTE]
Merhaba Tarık bey ilk öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Ses olayına fazla takılan birisi değilim ama ses biraz fazladan çıkınca şikayetçi oldum.Sebebi içini tam doldurduğumu sanıyordum az malzeme koyduğum için olduğunu düşündüm biraz daha malzeme ekleyerek altına sünger koyarak sorunu çözdüm zaten yaptığı işi görünce başka birşey düşünmüyorsunuz oldukça başarılı.
Sonunda balıklarda geldi.Balıklar İzmir Adisa Akvaryum Sami Gökçe abimden almış bulunuyorum kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=SSLZGy0XUts&feature=youtu.be[/VID]
Sonunda balıklarda geldi.Balıklar İzmir Adisa Akvaryum Sami Gökçe abimden almış bulunuyorum kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=SSLZGy0XUts&feature=youtu.be[/VID]
600 litre karma cichild yeni fotoğraflar
Akvaryuma ilk baktığımda aklıma ilk gelen deniz akvaryumu oldu mavi ışığı kaya yerleşimi.Bence kayaları biraz akvaryumdan çıkarırsanız ve ışığı mavi değilde normal gün ışığı veya Aquastar tarzı bir ışık kullanırsanız herşey daha güzel olacak gibi görünüyor.Tabi bunlar benim düşüncelerim.Tankınız hayırlı olsun.
Akvaryuma ilk baktığımda aklıma ilk gelen deniz akvaryumu oldu mavi ışığı kaya yerleşimi.Bence kayaları biraz akvaryumdan çıkarırsanız ve ışığı mavi değilde normal gün ışığı veya Aquastar tarzı bir ışık kullanırsanız herşey daha güzel olacak gibi görünüyor.Tabi bunlar benim düşüncelerim.Tankınız hayırlı olsun.
Yeni İlangi Kolonim ve Biyotop Denemesi
Kullanılan malzemeler ve balıklar çok güzel.Aydınlatma konusunda çok fazla gibi geldi bana 1 adet sylvania Daylight, ,1 Sylvania Aquastar yeterli gelir diye düşünüyorum.Bende o şekilde kullanıyorum gayet memnunum.Suyun üstünde hiç dalga hareket yok gibi geldi bana malüm dalgalı suları seviyorlar.Geir kalan herşey çok güzel.Fishman10 2014-03-03 08:26:55
Kullanılan malzemeler ve balıklar çok güzel.Aydınlatma konusunda çok fazla gibi geldi bana 1 adet sylvania Daylight, ,1 Sylvania Aquastar yeterli gelir diye düşünüyorum.Bende o şekilde kullanıyorum gayet memnunum.Suyun üstünde hiç dalga hareket yok gibi geldi bana malüm dalgalı suları seviyorlar.Geir kalan herşey çok güzel.
[QUOTE=Serkan Odabaşı]Akvaryum,ekipman ve seçtiğiniz türler harika .Geç oldu ama keşke imkan olsa idi kapı giriş ve hemen yanın televizyon olmasa idi geçmiş zamanlarda böyle bir kurulumda balıklarımın çok rahatsız olduğunu farkettim doğallıktan çok uzak oluyorlar hep ürkek korkak oluyorlardı bende çok üzülmüştüm.Umarım sizde olmaz bazen balıklar duruma göre çok arsızda olabiliyorlar.
[/QUOTE]
Bunu ilk oraya koyduğumda düşünmüştüm olabilcek sorunlar doğrultusunda yan camlarada aynı şekilde fon kaplamayı düşünüyorum fonlar elimde bir fırsat bulup kaplamayı düşünüyorum.İlk planladığım yer farklıydı ama evdeki hesap çarşıya uymayınca böyle oldu.Tek olumlu yanı oda fazla kullanılmıyor fazla giren çıkan olmuyor.Öneriniz için teşekkür ederim.Fishman10 2014-03-01 11:51:11
[QUOTE=Serkan Odabaşı]Akvaryum,ekipman ve seçtiğiniz türler harika .Geç oldu ama keşke imkan olsa idi kapı giriş ve hemen yanın televizyon olmasa idi geçmiş zamanlarda böyle bir kurulumda balıklarımın çok rahatsız olduğunu farkettim doğallıktan çok uzak oluyorlar hep ürkek korkak oluyorlardı bende çok üzülmüştüm.Umarım sizde olmaz bazen balıklar duruma göre çok arsızda olabiliyorlar.
[/QUOTE]
Bunu ilk oraya koyduğumda düşünmüştüm olabilcek sorunlar doğrultusunda yan camlarada aynı şekilde fon kaplamayı düşünüyorum fonlar elimde bir fırsat bulup kaplamayı düşünüyorum.İlk planladığım yer farklıydı ama evdeki hesap çarşıya uymayınca böyle oldu.Tek olumlu yanı oda fazla kullanılmıyor fazla giren çıkan olmuyor.Öneriniz için teşekkür ederim.
SON MESAJLAR
- Pipo Filtre Yetersiz Çalışıyor İskorpit, 10:56
Yeni Üye Forumu - Vatoz Renk Açılması acemibiri, 10:44
Hastalıklar ve İlaçlar - Yem Seçimi egemenc, 10:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Erkek Boş Küpte Yelleme Yapıyor egemenc, 10:41
Yeni Üye Forumu - Çift Balık Ve Bitki Önerisi İnci Kefali, 10:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Marulu GuccugPirens, 10:28
Bitki Türleri ve Bakımı - Pipo Filtre’nin Bakımı GuccugPirens, 10:26
Filtreleme Seçenekleri - Pygmy Corydoras... serkorti, 10:21
Akvaryum Tanıtımı - Sakal Yosunu Problemi Keremeker, 10:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes Balığım Hamile Ölecek Mi Ozgul55, 09:57
Yeni Üye Forumu - 280 Lt Akvaryumda Ne Tür Besleyebilirim? TURKK, 09:20
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Axolotl Yem Seçimi Yardım Kaan Dabakbaşı, 08:45
Sürüngenler ve Amfibyumlar - 100x45x31 Filtre Önerisi Mfevcil, 08:43
Filtreleme Seçenekleri - Acil Oranda Japon Balığı İçin Bilgiler Corpse, 08:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 20x20x20 Betta ? SİGMA BALIK😎, 07:44
Labirentliler - Akvaryumlarımda Bir Eksiklik Var Mı? SİGMA BALIK😎, 07:38
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Buhar Camı Yusufgs4266, 06:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Java Moss Bakımı/neon Tetra/ilk Akvaryum Kurulumu Yusufgs4266, 03:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Yapımı Sonrası Silikonda Hava Kabarcığı 1Balikci, 02:59
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Japon Balığıma Yanlışlıkla Fazla Yem Verdim Hoppala, 02:11
Yeni Üye Forumu - Yeni Dizayn Carnivoreyum, 01:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryuma Eklediğim Balıklar Hareketsiz Japon & Beta, 01:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tetra Akvaryumum DorukGuppy, 00:37
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığım Garip Hareket Sergiliyor EMİR G., 00:32
Yeni Üye Forumu - Akvaryumu Tamamladım Hepinize Teşekkürler Tortuga4, 00:13
Akvaryum Tanıtımı - Uygun Akvaryum Sıcaklığı Japon & Beta, 23:52
Sazansıgiller - Ankara Karides Satan Akvaryumcu/petshop furkan0626, 23:47
Omurgasızlar - Yosun Yiyici Önerisi Tortuga4, 23:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Göz Fırlaması(popeye) Hastalığı ahmetfiratozkaya, 23:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepisteskerimin Doğumu Ne Zaman İsmail_194606946, 23:10
Yeni Üye Forumu - Apisto Kakadu Cinsiyet Enes Karaçoban, 23:07
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betam Arka Plandan Dolayı Agresifleşiyor WnrAquascaping, 23:04
Yeni Üye Forumu - Frontosa Hakkında Cem_01, 22:12
Tanganyika Cichlidleri - 35-25-40 Minik Dünyam Kayseri Karideslerim eklendi Senaklmn, 22:11
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - Filtresiz Father Fish Kurulumum darkaura, 21:38
Akvaryum Tanıtımı - Cichled - Malawi Sump Malzemeleri Ve Dizilimi Montesque, 21:36
Yeni Üye Forumu - Beyaz, İpliğimsi Balık Dışkısı ahmetfiratozkaya, 21:31
Makaleler ve Tercümeler - Sepet Uyumluluk Deniz ve Mısra, 21:20
Pet Garden Ürünleri - Bitkili Beta Akvaryumu Berkay45, 21:19
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığımın Vücudu Bi Anda Kanlandı KaanE, 20:58
Yeni Üye Forumu - Yunus Cikletlerime Birşey Oldu Karenimo, 20:54
Yeni Üye Forumu - Betta Kuyruk Erimesi Berkay45, 20:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Neocaridina Türü Kh Gh+ Kullanımı aqua39, 20:26
Akvaryum Tanıtımı - 100x45x31 Akvaryuma Filtre Önerisi Mfevcil, 19:54
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Balık Sayısı Hk. Tortuga4, 19:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Şelale Filtre Ses Sorunu Ömer Kaan, 19:30
Malzemeler ve Yemler Forumu - Vatoz Kuyrukta Beyazlık acemibiri, 19:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Co2 Siz Ember Tetralı Bitki Tankı Hedefi Laterthanbefore, 19:22
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Yağız_Ege, 18:50
Akvaryum Tanıtımı - 6 Akvaryumda 17 Çeşit Canlı 🔥 Aguamentist, 17:36
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Altolamprologus Compressiceps Kagunga DenizUlucutsoy 10:53
- Yem Tablet BUCALILAR 10:53
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 10:53
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 10:48
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 10:44
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:44
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 10:44
- Corydoras Sterbai nikon_ 10:44
- Marina Pilli Dip Süpürgesi /ithal Akvaryum... egemenc 10:40
- Hengeli Rasbora (trigonostigma Hengeli) akomania 10:33
- Anubias Paketi/kusursuz Anubiaslar ballantines 10:09
- Cryptocoryne Wendtii Brown ballantines 10:06
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 09:51
- Black Venezuela Corydoras Hiko 09:51
- 60x40x45h Ada Tarzı Diamond 10mm - 2217 - Uv - Co2 Hiko 09:51
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 09:49
- Bloody Mary. Sağlam Kan maylandi 09:28
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 09:26
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 09:26
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 09:26
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 09:26
- Apistogramma Hongsloi Çift sirhill 09:21
- Leptosoma Kitumba Damızlıklar koyu 09:18
- Malzeme propecia 09:04
- Set Akvaryum propecia 09:04
- Mobilyalı Akvaryum+ Jbl Dış Filtre + Balıklar Vs. Cemc58 08:28
- Tuksedo Koi Ve Tam Damızlık Katil Salyangoz Başak u 08:19
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri Aporetti 02:06
- Chilumba Yavruları - Takasa Açık thercan 01:07
- Cüce Kerevit Arıyorum atesparcasii 00:52
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 00:47
- Electric Blue Acara Çift Ardaaa.. 00:30
- Blue Smokey Damızlık Melek Çifti Ardaaa.. 00:30
- 201 333 Resim Eklendi muyat 00:10
- F1 Genç Calvus Ve Nadir Tanganyikalar DiscusTurk 23:59
- Muazzam Formda Bitkiler omersayar 23:54
- Ates Neon Karides omersayar 23:54
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 23:42
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 23:42
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 23:30
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 23:30
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 23:13
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 23:13
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 23:13
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 23:13
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 22:11
- Ista Regülatör Furcifer 22:11
- 2.67 Tüp Furcifer 22:11
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 22:11
- Aksan 45 Derece Optiwhite Sehpalı Akvaryum Set. Furcifer 22:11
KULLANICILAR
- 39 Online Kullanıcı, 22 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.