ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
thecrow
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
56
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
09 Mayıs 2025 19:36
Toplam Mesaj:
789 [0.13 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
16 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1
BİLGİLER
İMZA
Veteriner Hekim Mert ATA
SON 10 MESAJI
Juss Akvaryum Bilgilendirme
[QUOTE=CoryCory]Haklı oldukları tek nokta kredi kartı. Sağolsun bankalar esnafın gizli ortağı halini aldı. Kalan her noktada çorba.[:kotu:][/QUOTE]
Kredi karti komisyon oranlari bankalara göre değişiyor tabiki ama 3000 4000 liralık akvaryumda 750 lira komisyonu hiçbir banka alamaz. Şuan piyasada kredi kartı diye birşey olmasa ticaret durur hocam. Faturası fişi varsa tüketici hakem heyetine başvurun onu da gondermedilerse önce maliyeye daha sonra faturaniz elinize geçince tüketici hakem heyetine başvurun bence. Böyleleri başka dilden anlamaz eger olay anlattığıniz şekilde gerceklestiyse..
[QUOTE=CoryCory]Haklı oldukları tek nokta kredi kartı. Sağolsun bankalar esnafın gizli ortağı halini aldı. Kalan her noktada çorba.[:kotu:][/QUOTE]
Kredi karti komisyon oranlari bankalara göre değişiyor tabiki ama 3000 4000 liralık akvaryumda 750 lira komisyonu hiçbir banka alamaz. Şuan piyasada kredi kartı diye birşey olmasa ticaret durur hocam. Faturası fişi varsa tüketici hakem heyetine başvurun onu da gondermedilerse önce maliyeye daha sonra faturaniz elinize geçince tüketici hakem heyetine başvurun bence. Böyleleri başka dilden anlamaz eger olay anlattığıniz şekilde gerceklestiyse..
Gecikmeli Yeni Kurulum 50x40x40h-güncelleme Sonda
Teşekkürler hocam. Işıklandırmayı @emreemin yusuf abiye yaptırmıştım. Tavsiye ederim gercekten kusursuz işçilik.[:iyi:]
Teşekkürler hocam. Işıklandırmayı @emreemin yusuf abiye yaptırmıştım. Tavsiye ederim gercekten kusursuz işçilik.[:iyi:]
Akvaryum Suyu
Temizlik için birşey eklemenize gerek yok hocam. Salyangoz kabuklarını elle, bitki artıklarını dip çekimi yaparak temizleyebilirsiniz. Suyunuz berrakken bulanıklaştıysa yolunda gitmeyen birşey vardır. Filtre olarak ne kullanıyorsunuz? Akvaryumunuz kaç litre ? Neler besliyorsunuz ?
Temizlik için birşey eklemenize gerek yok hocam. Salyangoz kabuklarını elle, bitki artıklarını dip çekimi yaparak temizleyebilirsiniz. Suyunuz berrakken bulanıklaştıysa yolunda gitmeyen birşey vardır. Filtre olarak ne kullanıyorsunuz? Akvaryumunuz kaç litre ? Neler besliyorsunuz ?
[QUOTE=Orhan76]
Hocam elinize sağlık güzel bir tank olmuş. Yosun yiyiciler ve tankın direkt güneş ışığı görmesi muhtemelen bilinçli bir tercih [:)] Keyifli hobiler dilerim, takipteyim [:)][/QUOTE]
Çok teşekkür ederim abi. Güneş ışığı sabah 7 bucukta 10 15 dakika kadar geliyor ama çok hosuma gitti görüntüsü ondan çekmiştim [:)] Yosun yiyicileri de ışıklandırmaya bağlı olursa diye önlem amaçlı almıştım ama biraz aç kalıyorlar galiba yem attığımda ortalığı birbirine katıyorlar yeme ulaşmak için [:lol:]
Kökleri çıkartıp komple arka plan orta plan bitkisi yapayım diyorum senin fikrin nedir bu konuda [:?]
[QUOTE=Orhan76]
Hocam elinize sağlık güzel bir tank olmuş. Yosun yiyiciler ve tankın direkt güneş ışığı görmesi muhtemelen bilinçli bir tercih [:)] Keyifli hobiler dilerim, takipteyim [:)][/QUOTE]
Çok teşekkür ederim abi. Güneş ışığı sabah 7 bucukta 10 15 dakika kadar geliyor ama çok hosuma gitti görüntüsü ondan çekmiştim [:)] Yosun yiyicileri de ışıklandırmaya bağlı olursa diye önlem amaçlı almıştım ama biraz aç kalıyorlar galiba yem attığımda ortalığı birbirine katıyorlar yeme ulaşmak için [:lol:]
Kökleri çıkartıp komple arka plan orta plan bitkisi yapayım diyorum senin fikrin nedir bu konuda [:?]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/68632/270320251515111.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/68632/270320251515361.jpg[/IMG]
Son hali bu şekilde akvaryumun. Kiraz karidesler,ramshornlar,1 otosinclus,2 cüce vatoz yavrusu eklendi. Bitkiler gördüğünüz sekilde duruyor şimdilik ama kökleri çıkarıp komple bitki yapma fikrim var. Tasarim Yorumlarınızı bekliyorum. 12 adet ember tetra da vardı fakat bugün itibariyle çıkardım. Karides yavrularını hüplettikleri için.[:)]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/68632/270320251515111.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/68632/270320251515361.jpg[/IMG]
Son hali bu şekilde akvaryumun. Kiraz karidesler,ramshornlar,1 otosinclus,2 cüce vatoz yavrusu eklendi. Bitkiler gördüğünüz sekilde duruyor şimdilik ama kökleri çıkarıp komple bitki yapma fikrim var. Tasarim Yorumlarınızı bekliyorum. 12 adet ember tetra da vardı fakat bugün itibariyle çıkardım. Karides yavrularını hüplettikleri için.[:)]
Malawi Ciklet İle Başlıyorum
Boyle yapay dekorlar yerine dogal taşlar. Mesela tamburlanmis granit vs gibi. Veya dereden toplayacağıniz düz taşlarla doğal bir tasarım yapabilirsiniz. Ben olsam bu akvaryuma guzel bir dekor yapıp demasoni eklerdim. Eskilerde kurduğum güzel örnek bir tank vardi ama fotoğraflar zaman aşımına uğramış forumda :) Balık sayısını da abartmamanizi öneririm. 1 erkek 4 5 dişi şeklinde 2 koloni besleyebilirsiniz bu hacime uygun olan türlerden.
Boyle yapay dekorlar yerine dogal taşlar. Mesela tamburlanmis granit vs gibi. Veya dereden toplayacağıniz düz taşlarla doğal bir tasarım yapabilirsiniz. Ben olsam bu akvaryuma guzel bir dekor yapıp demasoni eklerdim. Eskilerde kurduğum güzel örnek bir tank vardi ama fotoğraflar zaman aşımına uğramış forumda :) Balık sayısını da abartmamanizi öneririm. 1 erkek 4 5 dişi şeklinde 2 koloni besleyebilirsiniz bu hacime uygun olan türlerden.
Japon Balığı Dün Dipte Yüzüyordu Bugün Sürekli Üst
Enes bey merhaba. Balıkların sağlıklı yaşaması için öncelikle akvaryum suyunuzun yaşanılabilir hale gelmiş olması önemlidir. Yani kısaca akvaryum suyunun oturmuş olması deriz biz buna. Filtrenizi yeni kullanmaya başladığınız için ne yazık ki bu ortam henüz sağlanmamıştır. Bunun üzerine metilen mavisi kullanmanız da bu süreci geciktirecektir. Nacizane tavsiyem balığınızı yakınınızda bulunan ve akvaryum suyu oturmuş bir tanıdığınıza veya pet shop a geri vermenizdir. Bu şekilde balığın yaşaması pek mümkün değildir, yaşasa da sağlıklı bir süreç olmayacaktır. Daha sonra akvaryum kurulumunuzu daha bilinçli şekilde yeniden yapmanız ve canlıları bu kurulumdan sonra eklemeniz olacaktır.
Enes bey merhaba. Balıkların sağlıklı yaşaması için öncelikle akvaryum suyunuzun yaşanılabilir hale gelmiş olması önemlidir. Yani kısaca akvaryum suyunun oturmuş olması deriz biz buna. Filtrenizi yeni kullanmaya başladığınız için ne yazık ki bu ortam henüz sağlanmamıştır. Bunun üzerine metilen mavisi kullanmanız da bu süreci geciktirecektir. Nacizane tavsiyem balığınızı yakınınızda bulunan ve akvaryum suyu oturmuş bir tanıdığınıza veya pet shop a geri vermenizdir. Bu şekilde balığın yaşaması pek mümkün değildir, yaşasa da sağlıklı bir süreç olmayacaktır. Daha sonra akvaryum kurulumunuzu daha bilinçli şekilde yeniden yapmanız ve canlıları bu kurulumdan sonra eklemeniz olacaktır.
Malawi Ciklet İle Başlıyorum
160 litrede besleyeceğiniz malawi türleri evet var hocam. Ben hobiciden almayı tercih ederdim. Hangi türden kaç adet alacaksınız net şekilde yazarsanız daha fazla yardımcı olabilirim. Akvaryum ölçülerinizi de tam olarak yazabilirmisiniz ?
160 litrede besleyeceğiniz malawi türleri evet var hocam. Ben hobiciden almayı tercih ederdim. Hangi türden kaç adet alacaksınız net şekilde yazarsanız daha fazla yardımcı olabilirim. Akvaryum ölçülerinizi de tam olarak yazabilirmisiniz ?
İlk Tank Deneyimim
[QUOTE=52MaviGolge]
Yorumunuz için teşekkür ederim.
50.20. Ölçülerinde 3 mm kalınlığında 150tl'ye trendyoldan aldım (https://ty.gl/d3erktgiaifpf)
Çok büyük ölçüler yok benim akvaryumum küçük olduğundan dolayı bana yeterli oldu hatta kısalttım. (Aceleci olduğumdan dolayı da zarar verdim ama olsun)
Ama kısa süreli edindiğim tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki eğer gün içerisinde bir kaç kez ters çevirmek sizi rahatsız edecekse 3 mm'den kalın alın. Isıdan kaynaklı göbek oluyor ve arada bir ters çevirmek gerekiyor.
Ben akvaryumun arka tarafında ışık, filtre ve ısıtıcı kabloları olduğundan dolayı orada boşluk kalacak şekilde koyuyorum hem hava giriş çıkışı da olsun diye (doğru mu düşünüyorum bilemiyorum)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255235/190320251205141.jpg[/IMG][/QUOTE]
Anladım hocam. Ben cam düşünüyorum. Pleksi de aklıma geldi ama bakın sizin bir tecrübenizden ben de faydalanmış oldum. Hava giriş çıkışı için çok gerekli değil bende delik ama benimde dış filtrenin emiş basış boruları için kenarlardan boşluk bırakmam gerekecek. Sorun olacağını düşünmüyorum. En azından bu havalarda [:)][EDIT]thecrow,2025-03-19 13:27:55[/EDIT]
[QUOTE=52MaviGolge]
Yorumunuz için teşekkür ederim.
50.20. Ölçülerinde 3 mm kalınlığında 150tl'ye trendyoldan aldım (https://ty.gl/d3erktgiaifpf)
Çok büyük ölçüler yok benim akvaryumum küçük olduğundan dolayı bana yeterli oldu hatta kısalttım. (Aceleci olduğumdan dolayı da zarar verdim ama olsun)
Ama kısa süreli edindiğim tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki eğer gün içerisinde bir kaç kez ters çevirmek sizi rahatsız edecekse 3 mm'den kalın alın. Isıdan kaynaklı göbek oluyor ve arada bir ters çevirmek gerekiyor.
Ben akvaryumun arka tarafında ışık, filtre ve ısıtıcı kabloları olduğundan dolayı orada boşluk kalacak şekilde koyuyorum hem hava giriş çıkışı da olsun diye (doğru mu düşünüyorum bilemiyorum)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255235/190320251205141.jpg[/IMG][/QUOTE]
Anladım hocam. Ben cam düşünüyorum. Pleksi de aklıma geldi ama bakın sizin bir tecrübenizden ben de faydalanmış oldum. Hava giriş çıkışı için çok gerekli değil bende delik ama benimde dış filtrenin emiş basış boruları için kenarlardan boşluk bırakmam gerekecek. Sorun olacağını düşünmüyorum. En azından bu havalarda [:)][EDIT]thecrow,2025-03-19 13:27:55[/EDIT]
İlk Tank Deneyimim
[QUOTE=52MaviGolge][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255235/190320251146021.jpg[/IMG]
İlk yazıya fotoğraf eklemeyi becerememiştim.
Yorumlarınız içinde teşekkür ederim. Kozalakları görmüştüm fakat pek bilgim olmadığı için işe yarar mı acaba dekor için mi kullanıyorlar suya salınım yapıyor mu gibi tedirginliklerim olduğu için eklememiştim. Teşekkürler [:)][/QUOTE]
Çok şirin güzel bir akvaryum yapmışsınız. Araştırarak bu hobiye başlamak her zaman güzel sonuçlar doğurmuştur [:)] Pleksi buhar camını nereden ne kadara temin ettiniz. Bana da böyle birşey lazım aslında. Detaylı bir fotoğrafını atabilir misiniz ?
[QUOTE=52MaviGolge][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255235/190320251146021.jpg[/IMG]
İlk yazıya fotoğraf eklemeyi becerememiştim.
Yorumlarınız içinde teşekkür ederim. Kozalakları görmüştüm fakat pek bilgim olmadığı için işe yarar mı acaba dekor için mi kullanıyorlar suya salınım yapıyor mu gibi tedirginliklerim olduğu için eklememiştim. Teşekkürler [:)][/QUOTE]
Çok şirin güzel bir akvaryum yapmışsınız. Araştırarak bu hobiye başlamak her zaman güzel sonuçlar doğurmuştur [:)] Pleksi buhar camını nereden ne kadara temin ettiniz. Bana da böyle birşey lazım aslında. Detaylı bir fotoğrafını atabilir misiniz ?
SON MESAJLAR
- Ne Tür Önerirsiniz Ehtiyar, 00:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Garip Davranıyor Taha Yanık, 00:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Ve Japon Balığı Hasanbey0101, 23:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hamilemi Ve Balığım Neden Böyle Davranıyor . Furkan190718, 23:45
Yeni Üye Forumu - Betta Akvaryumu Hakkında İnci Kefali, 23:16
Yeni Üye Forumu - Karma Akvaryum PufferKingdom, 23:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Discus-melek-neon Tetra-cüce Vatoz yasarcelikk17, 23:10
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Soru Melih Duran, 22:50
Canlı Doğuranlar - 🐠 Balığım Hamile Mi? — Sorular Buraya PufferKingdom, 22:39
Canlı Doğuranlar - Bitkili Tankda Led Kullanımı pollemik, 22:34
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Lepistese Zararli Bitki ? ArjenB, 22:15
Canlı Doğuranlar - Akvaryum Kurucağım Fikirlerinize İhtiyacım Var AtuM, 21:45
Yeni Üye Forumu - Pipo Filtre Gerçekten İş Görüyor Mu Searlas, 21:44
Akvaryum Tanıtımı - İlk Lepistes Doğumu PufferKingdom, 21:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 1 Haftalık Tankta Beyaz Benek Hastalığı Nickim10Harf, 21:03
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Bettam NightWist, 20:45
Akvaryum Tanıtımı - 96 Litre Akvaryum İçin Destek Mustafa7135, 20:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Apistogramma Cacatuoides Triple Red German Bred AtlasPoyraz, 20:35
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryuma Sıcak Su Koyulur Mu Goldfish2000, 20:24
Yeni Üye Forumu - Betam Niye Tüm Gün Böyle Yapıyor? (video) ArjenB, 19:20
Labirentliler - Hikari Yemler Hakkında Bilgilendirme MertSoyumert, 18:54
Akvaryum Dünyasından Haberler - Balıkların Sürtünmesi bendeniztayfun, 18:16
Yeni Üye Forumu - Örümcek Ağı Tarzı Ağlar bendeniztayfun, 17:51
Bitki Akvaryumları Genel - Elma Saylangozu Ölmüşmü Hidro Dinamik, 17:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Isıtıcı Akvaryumun İcinde Patladı Kibele, 17:45
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Kibele, 17:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Low Tech Akvaryumum CoryCory, 17:33
Akvaryum Tanıtımı - Betta Üretim Günlüğü aupqua, 16:53
Labirentliler - Betta Tatil Yemi scorpion26, 16:08
Malzemeler ve Yemler Forumu - Betamda Kuyruk Erinesimi Var fishhyy, 16:02
Hastalıklar ve İlaçlar - İvanacara Adoketa caga71, 16:00
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Balık Uyumu İçin Öneri fishhyy, 15:59
Yeni Üye Forumu - Balığımın Yüzgeçlerinde Kan Var ahmetfiratozkaya, 15:46
Yeni Üye Forumu - Diş Kliniğine Akvaryum Kurulumu Hakkında NightWist, 15:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Albino Endler Dedesi Oldum :) Aguamentist, 13:35
Nadir Tür Gördüm - Dıy Sıvı Dozaj Pompası Telefon İle Kontrol Itokin, 13:11
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Sürekli Karides Ölümleri Ve Anormal Renk Değişimi fatihkkl, 13:00
Omurgasızlar - 96 Litre Akvaryum Filtre Tavsiyesu Mustafa7135, 12:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 20l Low Tech Bitkili Beta Orhan76, 12:28
Akvaryum Tanıtımı - 100*45*45 Akvaryum Kurulumu İçin Taban Önerisi CoryCory, 11:57
Yeni Üye Forumu - Camdaki Esneme Hk. Kibele, 10:44
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 100 Lt Tank Bitki Çürümesi Ve Su İçi Partiküller valarmorghulis12, 10:18
Yeni Üye Forumu - Saç Sakal Yosunu? Ahmetblk, 10:17
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kaç Balık Alır Gül, 10:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Fiyatı valarmorghulis12, 10:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes yavrularım büyümüyor Süleyman.u.d, 10:09
Canlı Doğuranlar - Warmtone Otomatik Yemleme Makinesi Hk Atesufuk, 08:22
Malzemeler ve Yemler Forumu - Lepistes Hasta Mı, Hastaysa Hastalığı Ne Olabilir AmatorBetaci, 07:21
Hastalıklar ve İlaçlar - 1 Çift Channa Pulcharam Var Nasıl Bakmam Gerekir? Yusuf547, 05:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 01:07
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Beyaz Kurt Kültürü & Yetişkin Artemia Kültürü Amati340 00:06
- Su Piresi Kültürü+ Yeşil Su & Infusoria Kültürü Amati340 00:06
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 00:06
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 00:06
- Akvaryum Malzemeleri Eheim 2211-2213 Kabasakal22 23:41
- 1/5 Frontoza Mpimbwe Blue Kolonisi ertuğrull 23:39
- Inline Co2 Difüzör (12/16mm) Kronoss 22:45
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:35
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 22:35
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 22:35
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 22:35
- Albino Full Red Lepistes Weys01 21:23
- Kırmızı Karides Weys01 21:23
- Rio Nanay, G.blue Ram, Sterbai Aquaboy 20:08
- Tailand İthal Halfmoon & Fil Kulak Ve Plakat Bett betta.ist 19:57
- Bloody&mavi Melek&sarı Ateş&siyah Gül&çikolata Kar betta.ist 19:57
- Sumplı Pipo Filtre Sıfır betta.ist 19:57
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 19:05
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 19:05
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 19:05
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 19:05
- Siyah Hagen Kum Ers1905 18:40
- Akvaryumları Boşaltıyorum Hb White Lep Tül Melek metsi 18:32
- Karides, Vatoz, Salyangoz Yemi LewShrimps 16:44
- Damızlık Süper Red Ve L144 Mavi Göz Tüller achiiles_622 16:34
- 130-55-70 Yandan Sumplı Mobilyalı Akvaryum achiiles_622 16:34
- Hobiyi Bırakıyorum - Malzeme barsbingul 16:06
- Mangrow Kökü barsbingul 16:06
- Hobiyi Bırakıyorum - Canlı barsbingul 16:06
- Parosphromenus Türleri Ve Çikolata Gurami eackgzz 15:41
- Betta Enisae Dişi eackgzz 15:41
- Sıfır Hagen Kutu Filtreler ootkn 15:21
- Japon Şemsiyesi Slnger İle Takas Olabilir ootkn 15:21
- Alabalık Yemi 2,8 Kg 500 Tl ootkn 15:21
- 9lt Kapalı Paket Oase erdogan41 15:20
- Muazzam Formda Bitkiler omersayar 15:17
- Ates Neon Karides omersayar 15:17
- Atahualpa F1 & Cacatuoides & Candidi HarunYILDIRIM 14:55
- Termometre / Dijital Derece cagdas_0606 14:53
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 14:53
- Kırmızı Gül(ludwigia Rubin)/cryptocoryne ballantines 14:35
- Kusursuz Anubiaslar/kısa Süreliğine Üretim ballantines 14:35
- Eheim Professionel 4+ egedin 14:28
- Aponogeton Boivinianus 95cm egedin 14:28
- L144 Damızlık Çift Yavrularıyla kazbek1 14:21
- 60 Cm Akvayum -yemleme Mak _şelale Filtre kazbek1 14:21
- Düz Kuyruk L144 Damızlık Çift koyu 14:21
- 4 Erkek Saulosi Emirk 14:09
- 44 Cm Mangrow Emirk 14:09
- Temporalis ( Çikolata ) HayatımızBalık 13:52
KULLANICILAR
- 150 Online Kullanıcı, 84 Üye
Online Kullanıcılar
mar76,
EKAR,
nazemert,
AtaDemirci,
Kabasakal22,
Goldfish2000,
hyabas,
ertuğrull,
ArifhbsAquatics,
Taha10,
Taha7887,
fikretbavuk,
platinium,
Caylak adem,
mmemati,
GokturkEkinci,
asliaral,
HaydarGul,
simsela,
MalawiBerlin,
agestis,
Furkann,
Cedric29,
Köroglu.88,
fiXer,
MosfeT,
devito,
Osmanosman06,
noobsaibot,
emre123123,
darkaura,
cana,
IESER,
Azizdurdenn,
Cazrmix,
yildizaquatics,
Ekr06,
Sinan14,
Smokie,
cihann7,
Furcifer,
ozanguppy,
UEK,
melektrikci,
derbomber38,
Anselmo458,
sedaterdem,
1win_zpsr,
sametdari,
ArjenB,
-RBG-,
Ehtiyar,
Anıl98,
mertank,
Sazrjcl,
CevdetSERBEST,
İlkerAyas,
xellence07,
Waskof,
cstrk,
Adem715,
Enez,
thercan,
Talha60,
kypit smartfoni_oymi,
Ersan34,
AtuM,
Nickim10Harf,
Amati340,
Hobi2626,
yusufflower,
AquaBurak,
omerb,
dark blue,
Jeveux,
vedat79,
Nikoism,
ahmetfiratozkaya,
////////,
Uriel,
Mertbey,
ternapi,
erdo_bg,
gokhantiknaz,
Eminkenet,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.