ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
hakan.selem
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
03 Ekim 2024 21:21
Toplam Mesaj:
145 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Doğu Hakan Şelem
Doğum Tarihi:
07 Kasım 1978
İl:
Içel
Meslek:
Telekomünikasyon
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
hakan selem
Tarsus/MERSİN
SON 10 MESAJI
21 Adet Discus Blue Turkuazlar İle Yeniden..
Emeğinize sağlık çok güzel görünüyorlar. 1 aya kalmaz bunları boylandırma yapmak lazım bazıları daha hızlı boy atmaya başlamış diğerlerine baskınlık kurmaya başlarlar. Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bence ara öğünlerde artemia katkılı pul yemde verirseniz çok faydasını görürsünüz. Ben 3 aylık yavrularda günde 6 defa yemleme yapıyorum bunun ikisini pul yeme (sarımsak emdirilmiş) olarak veriyorum özellikle kırmızı varyasyonlarda renklerde hemen belirginleşme başlıyor.
Emeğinize sağlık çok güzel görünüyorlar. 1 aya kalmaz bunları boylandırma yapmak lazım bazıları daha hızlı boy atmaya başlamış diğerlerine baskınlık kurmaya başlarlar. Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bence ara öğünlerde artemia katkılı pul yemde verirseniz çok faydasını görürsünüz. Ben 3 aylık yavrularda günde 6 defa yemleme yapıyorum bunun ikisini pul yeme (sarımsak emdirilmiş) olarak veriyorum özellikle kırmızı varyasyonlarda renklerde hemen belirginleşme başlıyor.
zıplayan discus
Merhaba özellikle genç balıklarda bu sık olan bir durum hastalıkla falan ilgili değil hepsi yapmaz ama içlerinden bazı cengaverler akvaryumun içinde ani enerji patlaması yaşayıp kendilerini dışarı atıyorlar. Ben bunu 9-10 defa gözlemlerdim bende buhar camı olmasına rağmen dış filtre boruları için açık kalan yerden atlayan ve buhar camının kenar yerine vurup sırt bölümünde kesikler olan balığım bile oldu. Yani işin özü buhar camı şart yada üstünü herhangi bir şeyle kapatın.
Merhaba özellikle genç balıklarda bu sık olan bir durum hastalıkla falan ilgili değil hepsi yapmaz ama içlerinden bazı cengaverler akvaryumun içinde ani enerji patlaması yaşayıp kendilerini dışarı atıyorlar. Ben bunu 9-10 defa gözlemlerdim bende buhar camı olmasına rağmen dış filtre boruları için açık kalan yerden atlayan ve buhar camının kenar yerine vurup sırt bölümünde kesikler olan balığım bile oldu. Yani işin özü buhar camı şart yada üstünü herhangi bir şeyle kapatın.
Mantarlaşan Yumurtalar
[QUOTE=xDraGyx]Hakan hocam çiftim daha önce defalarca yavru sırtladı ve büyüttüler çiftimden yana dişi erkek olarak yada başka açıdan sorun olmadığına eminim. Membran ın LG değil voltron membran ve aynı arıtma cihazı ile aldıgım sudan defalarca yavru aldım su değerlerim aynı arıtma cihazı aynı balıkları yem herşey aynı ben sudan kaynaklı Arıtma dan geçen bir şey oldugunu düşünmeye başladım [/QUOTE]
Ben olsam ne yapardım diye düşündüm aklıma iki seçenek geldi.
1. si bütün her şeyi dezenfekte ederdim.
2. si hazır su kullanıp bakardım larva çıkacak mı? Larva çıkarsa o zaman sorun suda diyebiliriz.
Ben tamamen fikir üretmeye çalışıyorum belki usta üreticilerimiz bizim bilmediğimiz yollardan bahsederler.
[QUOTE=xDraGyx]Hakan hocam çiftim daha önce defalarca yavru sırtladı ve büyüttüler çiftimden yana dişi erkek olarak yada başka açıdan sorun olmadığına eminim. Membran ın LG değil voltron membran ve aynı arıtma cihazı ile aldıgım sudan defalarca yavru aldım su değerlerim aynı arıtma cihazı aynı balıkları yem herşey aynı ben sudan kaynaklı Arıtma dan geçen bir şey oldugunu düşünmeye başladım [/QUOTE]
Ben olsam ne yapardım diye düşündüm aklıma iki seçenek geldi.
1. si bütün her şeyi dezenfekte ederdim.
2. si hazır su kullanıp bakardım larva çıkacak mı? Larva çıkarsa o zaman sorun suda diyebiliriz.
Ben tamamen fikir üretmeye çalışıyorum belki usta üreticilerimiz bizim bilmediğimiz yollardan bahsederler.
Mantarlaşan Yumurtalar
[QUOTE=xDraGyx]3 aydır 3 çiftim her hafta düzenli yumurta diziyor ama tamamı mantar oluyor. Ankara'da suların bozuk olduğunu duydum kızılırmaktan su vermeye başlanmış sanırım. 3'lü kartuş ve membrandan geçerek akvaryuma etki eden bir madde olabilir mi? bunun sebebi nedir aynı sorunu yaşayan ve önerisi olan var mı acaba bir kaç arkadaşımla daha iletişim halindeyim onlardada durum aynı varmı yakın zamanda minimum mantarlaşma ile yavru alan Ankarada varsa yöntem teknik öneri paylaşabilir mi ltfen[/[QUOTE=xDraGyx]3 aydır 3 çiftim her hafta düzenli yumurta diziyor ama tamamı mantar oluyor. Ankara'da suların bozuk olduğunu duydum kızılırmaktan su vermeye başlanmış sanırım. 3'lü kartuş ve membrandan geçerek akvaryuma etki eden bir madde olabilir mi? bunun sebebi nedir aynı sorunu yaşayan ve önerisi olan var mı acaba bir kaç arkadaşımla daha iletişim halindeyim onlardada durum aynı varmı yakın zamanda minimum mantarlaşma ile yavru alan Ankarada varsa yöntem teknik öneri paylaşabilir mi ltfen[/QUOTE]
Merhaba yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla su arıtma cihazı kullanıyorsunuz. Arıtmadan çıkan su neredeyse saf sudur bu sebeple harici maddelerin geçmesi çok düşük bir ihtimal tabi membran LG marka değilse bu markanın gözenekleri daha büyük olduğu için arıtmadan geçen suyun ms değeri yaklaşık 250 çıkıyor diğer arıtmalarda bu değer 30-40 lara kadar düşüyor. (işi bilen satıcılar satış sırasında discus akvaryumunda kullanacaksanız başka marka membran verelim diyorlar)
Şartlar ne kadar uygun olmasa da yine de biraz yavru olması lazımdı. Siz bu çiftten daha önce hiç larva gördünüz mü? yani ikisinin de dişi olmadığından emin misiniz?
Bir başka durumda malesef hızlı büyüten hızlı renklendiren ev yapımı yem ve yem için katkı satılıyor sürekli ilanlarda görüyorum siz bu ürünlerden hiç kullandınız mı?
[QUOTE=xDraGyx]3 aydır 3 çiftim her hafta düzenli yumurta diziyor ama tamamı mantar oluyor. Ankara'da suların bozuk olduğunu duydum kızılırmaktan su vermeye başlanmış sanırım. 3'lü kartuş ve membrandan geçerek akvaryuma etki eden bir madde olabilir mi? bunun sebebi nedir aynı sorunu yaşayan ve önerisi olan var mı acaba bir kaç arkadaşımla daha iletişim halindeyim onlardada durum aynı varmı yakın zamanda minimum mantarlaşma ile yavru alan Ankarada varsa yöntem teknik öneri paylaşabilir mi ltfen[/[QUOTE=xDraGyx]3 aydır 3 çiftim her hafta düzenli yumurta diziyor ama tamamı mantar oluyor. Ankara'da suların bozuk olduğunu duydum kızılırmaktan su vermeye başlanmış sanırım. 3'lü kartuş ve membrandan geçerek akvaryuma etki eden bir madde olabilir mi? bunun sebebi nedir aynı sorunu yaşayan ve önerisi olan var mı acaba bir kaç arkadaşımla daha iletişim halindeyim onlardada durum aynı varmı yakın zamanda minimum mantarlaşma ile yavru alan Ankarada varsa yöntem teknik öneri paylaşabilir mi ltfen[/QUOTE]
Merhaba yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla su arıtma cihazı kullanıyorsunuz. Arıtmadan çıkan su neredeyse saf sudur bu sebeple harici maddelerin geçmesi çok düşük bir ihtimal tabi membran LG marka değilse bu markanın gözenekleri daha büyük olduğu için arıtmadan geçen suyun ms değeri yaklaşık 250 çıkıyor diğer arıtmalarda bu değer 30-40 lara kadar düşüyor. (işi bilen satıcılar satış sırasında discus akvaryumunda kullanacaksanız başka marka membran verelim diyorlar)
Şartlar ne kadar uygun olmasa da yine de biraz yavru olması lazımdı. Siz bu çiftten daha önce hiç larva gördünüz mü? yani ikisinin de dişi olmadığından emin misiniz?
Bir başka durumda malesef hızlı büyüten hızlı renklendiren ev yapımı yem ve yem için katkı satılıyor sürekli ilanlarda görüyorum siz bu ürünlerden hiç kullandınız mı?
HAQOS EXPRO-500 Filtre incelemesi
Bu filtreden 2 adet te bende var 5 yıldır üretim tanklarında kullanıyorum (50*50*50) haznesine göre debisi fazla geldiği için biraz kısıyorum ama ses duymak için kafanızı dayamanız lazım ben çok memnunum hiç düşünmeden alınabilecek bir filtre.
Bu filtreden 2 adet te bende var 5 yıldır üretim tanklarında kullanıyorum (50*50*50) haznesine göre debisi fazla geldiği için biraz kısıyorum ama ses duymak için kafanızı dayamanız lazım ben çok memnunum hiç düşünmeden alınabilecek bir filtre.
Cam Nasıl Kesilir ( Resimli Anlatım )
Abbas bey anlatım için teşekkürler. Kesimde gaz yağının kullanılmasının amacı ne oluyor gaz yağı olmadan kesersek sorun olur mu ?
Abbas bey anlatım için teşekkürler. Kesimde gaz yağının kullanılmasının amacı ne oluyor gaz yağı olmadan kesersek sorun olur mu ?
En nefret ettiğiniz yemler
Sera artemia yumurtası benim gördüğüm en berbat ürün hem en pahalısı hemde açılma oranı en düşük 2 gün bekleyince belki %40 açılıyor.
Sera artemia yumurtası benim gördüğüm en berbat ürün hem en pahalısı hemde açılma oranı en düşük 2 gün bekleyince belki %40 açılıyor.
Sitrik Asit ile Su Sertliğini(KH) Azaltmak Mümkün mü?
Bence bunu deneyen olmamıştır genel bir test kiti alıp küçük bir deney akvaryumu kurup sonuçları kontrol etmek gerekir mevcut tanklarımızda bunu deneme taraftarı değilim. Limon tuzunun çok iyi bir kullanım alanını biliyorum bizim buralardada su çok kireçli ve kettle inanılmaz kireç bağlıyor kettle da yarım litre suya bir tatlı kaşığı limon tuzu ekleyip kaynatıp 5-10 dk bekleyince inanılmaz bir şekilde bütün kireci alıyor yüzeysel bir temizlikten bahsetmiyorum resmen ilk aldığımız temizliğe kavuşuyor.
Bence bunu deneyen olmamıştır genel bir test kiti alıp küçük bir deney akvaryumu kurup sonuçları kontrol etmek gerekir mevcut tanklarımızda bunu deneme taraftarı değilim. Limon tuzunun çok iyi bir kullanım alanını biliyorum bizim buralardada su çok kireçli ve kettle inanılmaz kireç bağlıyor kettle da yarım litre suya bir tatlı kaşığı limon tuzu ekleyip kaynatıp 5-10 dk bekleyince inanılmaz bir şekilde bütün kireci alıyor yüzeysel bir temizlikten bahsetmiyorum resmen ilk aldığımız temizliğe kavuşuyor.
Tetra Ex 700 Malzemeleri Hakkında
Bu filtreyi uzunca bir zaman kullandım şimdi yedekte bekliyor bence çok başarılı , sessiz sedasız güzel bir dış filtre. Ben biobalları ilk aldığımda çıkarmıştım çok işlevsel ürün değiller yerine zeolit kullanmıştım filtreyle ilgili size tavsiyem temizledikten sonra orjinal hortumlarını kullanıyorsanız onların içinide temizleyin çok çabuk yosun bağlıyorlar ve debiyi düşürüyorlar temizlemek için hortumu biraz soğuksu içinde bekletin ve aynı suyu lavaboya hortumdan akıtın yosunların büyük bölümü kendiliğinden akıp gidecektir. Bir diğer tavsiyemde girişine bir sünger takın kaba pislikleri içine çekmesin en az altı ay filtre temizlik istemez. Saygılar.
Bu filtreyi uzunca bir zaman kullandım şimdi yedekte bekliyor bence çok başarılı , sessiz sedasız güzel bir dış filtre. Ben biobalları ilk aldığımda çıkarmıştım çok işlevsel ürün değiller yerine zeolit kullanmıştım filtreyle ilgili size tavsiyem temizledikten sonra orjinal hortumlarını kullanıyorsanız onların içinide temizleyin çok çabuk yosun bağlıyorlar ve debiyi düşürüyorlar temizlemek için hortumu biraz soğuksu içinde bekletin ve aynı suyu lavaboya hortumdan akıtın yosunların büyük bölümü kendiliğinden akıp gidecektir. Bir diğer tavsiyemde girişine bir sünger takın kaba pislikleri içine çekmesin en az altı ay filtre temizlik istemez. Saygılar.
Dış filtre akvaryum ile aynı seviyede olur mu ?
Akvaryumdan yukarda olmasın yeter ben tetra ex700 kullanırken ölçmüştüm akvaryum tabanı ve dış filtre tabanı aynı seviyedeyken en iyi sonucu almıştım.
Akvaryumdan yukarda olmasın yeter ben tetra ex700 kullanırken ölçmüştüm akvaryum tabanı ve dış filtre tabanı aynı seviyedeyken en iyi sonucu almıştım.
SON MESAJLAR
- Java Moss Bakımı/neon Tetra/ilk Akvaryum Kurulumu Yusufgs4266, 03:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumlarımda Bir Eksiklik Var Mı? 1Balikci, 03:02
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Yapımı Sonrası Silikonda Hava Kabarcığı 1Balikci, 02:59
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Japon Balığıma Yanlışlıkla Fazla Yem Verdim Hoppala, 02:11
Yeni Üye Forumu - Yeni Dizayn Carnivoreyum, 01:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Axolotl Yem Seçimi Yardım Carnivoreyum, 01:22
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Bitkili Akvaryuma Eklediğim Balıklar Hareketsiz Japon & Beta, 01:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tetra Akvaryumum DorukGuppy, 00:37
Akvaryum Tanıtımı - 20x20x20 Betta ? Japon & Beta, 00:34
Labirentliler - Lepistes Balığım Hamile Ölecek Mi EMİR G., 00:34
Yeni Üye Forumu - Japon Balığım Garip Hareket Sergiliyor EMİR G., 00:32
Yeni Üye Forumu - Vatoz Renk Açılması EMİR G., 00:31
Hastalıklar ve İlaçlar - Acil Oranda Japon Balığı İçin Bilgiler DorukGuppy, 00:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumu Tamamladım Hepinize Teşekkürler Tortuga4, 00:13
Akvaryum Tanıtımı - Uygun Akvaryum Sıcaklığı Japon & Beta, 23:52
Sazansıgiller - Ankara Karides Satan Akvaryumcu/petshop furkan0626, 23:47
Omurgasızlar - Yosun Yiyici Önerisi Tortuga4, 23:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Çift Balık Ve Bitki Önerisi hestiya, 23:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Göz Fırlaması(popeye) Hastalığı ahmetfiratozkaya, 23:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Erkek Boş Küpte Yelleme Yapıyor Ramadan mubarak, 23:15
Yeni Üye Forumu - Lepisteskerimin Doğumu Ne Zaman İsmail_194606946, 23:10
Yeni Üye Forumu - Apisto Kakadu Cinsiyet Enes Karaçoban, 23:07
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Pipo Filtre Yetersiz Çalışıyor İsmail_194606946, 23:05
Yeni Üye Forumu - Betam Arka Plandan Dolayı Agresifleşiyor WnrAquascaping, 23:04
Yeni Üye Forumu - Frontosa Hakkında Cem_01, 22:12
Tanganyika Cichlidleri - 35-25-40 Minik Dünyam Kayseri Karideslerim eklendi Senaklmn, 22:11
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - Filtresiz Father Fish Kurulumum darkaura, 21:38
Akvaryum Tanıtımı - Cichled - Malawi Sump Malzemeleri Ve Dizilimi Montesque, 21:36
Yeni Üye Forumu - Beyaz, İpliğimsi Balık Dışkısı ahmetfiratozkaya, 21:31
Makaleler ve Tercümeler - Sepet Uyumluluk Deniz ve Mısra, 21:20
Pet Garden Ürünleri - Bitkili Beta Akvaryumu Berkay45, 21:19
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığımın Vücudu Bi Anda Kanlandı KaanE, 20:58
Yeni Üye Forumu - Yem Seçimi Enescetin, 20:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yunus Cikletlerime Birşey Oldu Karenimo, 20:54
Yeni Üye Forumu - Betta Kuyruk Erimesi Berkay45, 20:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Neocaridina Türü Kh Gh+ Kullanımı aqua39, 20:26
Akvaryum Tanıtımı - 100x45x31 Akvaryuma Filtre Önerisi Mfevcil, 19:54
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Balık Sayısı Hk. Tortuga4, 19:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Şelale Filtre Ses Sorunu Ömer Kaan, 19:30
Malzemeler ve Yemler Forumu - Vatoz Kuyrukta Beyazlık acemibiri, 19:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Co2 Siz Ember Tetralı Bitki Tankı Hedefi Laterthanbefore, 19:22
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Yağız_Ege, 18:50
Akvaryum Tanıtımı - 6 Akvaryumda 17 Çeşit Canlı 🔥 Aguamentist, 17:36
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum Hakkında Tavsiyeler furkan0626, 16:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulumum furkan0626, 16:31
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Fluval 207/tetra Ex700 Plus Öneri DorukGuppy, 16:28
Filtreleme Seçenekleri - Vatoz Akvaryumumda Oluşan Kıl Kurdu Ve Bit Sorunu DorukGuppy, 16:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Kapsül Gübre Ve Torf Kullanımı ? Ömer Kaan, 16:13
Taban ve Gübreleme - Co2'siz Kızaran Veya Renkli Bitkiler? Bitki Öneri Ömer Kaan, 16:12
Bitki Akvaryumları Genel - Sump Dizilim Enescetin, 16:05
Filtreleme Seçenekleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri Aporetti 02:06
- ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''chilumba'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Yavruları - Takasa Açık thercan 01:07
- Cüce Kerevit Arıyorum atesparcasii 00:52
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 00:47
- Electric Blue Acara Çift Ardaaa.. 00:30
- Blue Smokey Damızlık Melek Çifti Ardaaa.. 00:30
- Malzeme propecia 00:28
- Set Akvaryum propecia 00:28
- 201 333 Resim Eklendi muyat 00:10
- F1 Genç Calvus Ve Nadir Tanganyikalar DiscusTurk 23:59
- Muazzam Formda Bitkiler omersayar 23:54
- Ates Neon Karides omersayar 23:54
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 23:42
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 23:42
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 23:30
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 23:30
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 23:13
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 23:13
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 23:13
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 23:13
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 22:11
- Ista Regülatör Furcifer 22:11
- 2.67 Tüp Furcifer 22:11
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 22:11
- Aksan 45 Derece Optiwhite Sehpalı Akvaryum Set. Furcifer 22:11
- Afrika Cichlidleri devito 21:24
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 21:24
- Golden Head Angel Tekin35 21:03
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 20:53
- Kepçe - Moss Teli AquaPuella 20:53
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 20:26
- Hazır Kurulu Lüks Akvaryum ozan_1903 20:26
- Taiwan - Pinto - Deep- Scr - Prl-pwl nomercy 20:21
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 20:17
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:17
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 20:09
- Hobiyi Bırakıyorum. piranhabull 19:29
- 2 Adet Akvaryum Ve Bitkiler muratyarici 19:28
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 19:28
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 19:28
- Nannacara Anomala Yavru tarikyksl 18:33
- Hindistancevizi Kabuğu tarikyksl 18:33
- Germany Ramirezi tarikyksl 18:33
- Cryptocoryne Wendtii Brown kerem1135 18:27
- Üç Noktalı Gurami && Rasbora & Albino Cüce Vatoz kerem1135 18:27
- Orando Japon Ve Nilüfer Nuphar Japonica Doğasa 17:47
- Yarasa Tül Melek Ve Damızlık Eş Gold Ramirazi Doğasa 17:47
- Eheım Classic 250-05 Bora Bey 17:05
- Aquael Isıtıcı 100 Watt Bora Bey 17:05
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 15:56
KULLANICILAR
- 77 Online Kullanıcı, 42 Üye
Online Kullanıcılar
MufasaBosss,
duman18,
Azizdurdenn,
dblost06,
Ehtiyar,
MiSoSiKiaN,
Kunta kinte,
Hidro Dinamik,
MehmetSerkan,
atam2000,
musteynn,
BilalM.,
Mirena,
erencansev,
ackapiyiaraskarg,
BKayhan,
SilverSharK35,
ampirikuk,
BaldGuy,
sıtkı,
Hobilenyum,
ahmetfiratozkaya,
wolf06,
WnrAquascaping,
Hobicimm,
Japon & Beta,
1Balikci,
-RBG-,
Aporetti,
G_can,
Hoppala,
mert2573,
kartalpençesi,
xixt,
BRHNSNMZ,
amatör.akvarist,
Mems89,
MCY4,
COBRA,
Guram,
Cmdngzl,
Zeyneppp35,
Tataaa,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.