kendı yaptıgım dekor dusuncelerınızı beklıyorum
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2015 12:43
Çok güzel başarılı bi çalışma olmuş
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2015 16:39
Suya batırabildiniz mi ?
Poliüretan bu hacimda kullanıldığında çok çok yoğun bir tabaka derz sürülmeden maalesef batmıyor...
Umarım bu konuda sorun yaşamazsınız.
Poliüretan bu hacimda kullanıldığında çok çok yoğun bir tabaka derz sürülmeden maalesef batmıyor...
Umarım bu konuda sorun yaşamazsınız.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2015 21:39
[QUOTE=ilgazugurluer]Suya batırabildiniz mi ?
Umarım bu konuda sorun yaşamazsınız.[/QUOTE]
Umarım bu konuda sorun yaşamazsınız.[/QUOTE]
henuz o asamaya gelemedım vakıtsızlıkten fakat kopugu sadece kalıp olarak kullandım keserek alıcam ıcınden suya batması ıcın
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2015 00:07
s.a kardesım çok guzel olmus bı sorum olucak bende yaptım gri derz dolgu maddesiyle guzelce sıvadım ama gri almamın sebebı boyamadan koyarım dıye sorun olurmu bılen varsa bizamet soyler tsk
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2015 12:20
[QUOTE=mupersan22]
s.a kardesım çok guzel olmus bı sorum olucak bende yaptım gri derz dolgu maddesiyle guzelce sıvadım ama gri almamın sebebı boyamadan koyarım dıye sorun olurmu bılen varsa bizamet soyler tsk
[/QUOTE]
A selam bi sorun olucagini sanmıyorum fugapool serisiyse için dahada rahat olsun tabi akvaryuma direk koyma uzunca bir süre suda beklet arada suyu değiştirerek
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2015 19:08
[QUOTE=gökhanye]Bir fikir olarak bir kaç farklı yeşil tonu kullanarak süngerle bir kaç noktaya yosun görüntüsü verilebilir.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Teşekkürler umduğum gibi olursa gerek kalmicak suda yosun tutmasi lazım çimento kullandığım için bakalım bekleyip gorucez
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2015 22:22
Oldukça başarılı buldum, tebrik ediyorum. Bu aşamada müdahale etme şansınız var mı bilmiyorum ama, mağaraları biraz derinleştirmenizin daha fonksiyonel olmasını sağlayacağı kanaatindeyim.
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2015 21:38
[QUOTE=RakıŞişesindekiBalık]Oldukça başarılı buldum, tebrik ediyorum. Bu aşamada müdahale etme şansınız var mı bilmiyorum ama, mağaraları biraz derinleştirmenizin daha fonksiyonel olmasını sağlayacağı kanaatindeyim. [/QUOTE]
aklıma geldı fakat cuce vatoz koymayı dusunuyorum mudahale edemıcegım yerlere yumurtlamamaları ıcın vaz gecmıstım
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2015 22:39
Başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim
Ama keşke bir tane yapsaydınız iki biraz fazla olmuş.. Tam bitmiş halini bekliyoruz kolay gelsin.