Huzurevine Akvaryum Kurulumu
Sevgili arkadaşlar,
Kurulum için bu akşam katılan arkadaşlarımızın da yardımıyla ilk adımı attık. İlk olarak bakımı yapılan akvaryumu ve diğer malzemeleri Birol abinin ordan arkadaşlarımızla birlikte alıp, lojistik destekçimiz Müjdat arkadaşımız ile huzurevine götürdük. Orada akvaryumun kurulması gereken ortamı biz gitmeden önce, huzurevi yetkilileri hazırlamışlar. Biz de direk olarak akvaryumu yerleştirdik. Bu sırada Ahmet Kebab abimiz ailesi ile birlikte bizim yanımıza geldi. Sonra diğer kum taş, dış motor, ısıtıcı ve dekor işlerini hepbirlikte hazırladık. Akvaryumun suyunu doldurmamız esnasında, huzurevi görevlilerinin bize yardımcı olmalarından dolayı çok memnun olduk. Ayrıca çay ikramı da yorgunluğumuzu hafifletti diyebilirim.
Bu akşamki katılan arkadaşlarıma teşekkür eder, pazar günü de sizlerle birlikte kendilerini de aramızda görmek istediğimi ayrıca belirtmek isterim.
Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında hem kurulumu tamamlamak, hem de huzurevi sakinlerini ziyaret için orada olacağımızı bilmenizi isteriz. Gelmek isteyen tüm dostlarımızı, dilerlerse aileleri ile birlikte aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.
İZAK ailesinin birlik ve beraberlik adına neler yapabileceğini bu sosyal proje ile göstermiş olacağız.
Bizleri yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz.
Bu akşamki çalışmalardan kareler.........
Kocaleli'den Evren Ersoy arkadaşımızın gönderdiği arka fon. Teşekkürler.
Birol abi'nin atölyesinden akvaryumu teslim almadan önce, çaylar içilirken.
Müjdat ne taşıyor?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kurulumu tamamlamak anlamında son gün Pazar 14:00-16:00 arası..
Bu sefer kesinlikle kaçırmayın derim..
Oktay bey'e de özel mesaj attım fakat sanıyorum bugün online olamadı veya görmedi. Sizlere sorayım Zübeyde hanım huzur evi iki tane var.
Karşıyakadaki mi?
Bucadaki mi?
Oktay bey'e de özel mesaj attım fakat sanıyorum bugün online olamadı veya görmedi. Sizlere sorayım Zübeyde hanım huzur evi iki tane var.
Karşıyakadaki mi?
Bucadaki mi?
[/QUOTE]
Bu güzel hafta sonunun böyle bir faaliyet ile geçirmemizin, hepimiz adına faydalı ve anlamlı olacağını düşünüyorum. Umarım bu etkinliğimizide diğer etkinlikler gibi en iyi şekilde hep beraber sonlandıracağız. Bu gün aramızda olan yada olamayan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek isterim.