Hong Kong GoldFish Pazarı ziyaretimden görseller
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2014 18:27
Tüm dostlara selamlar,
Sinantur 2014-09-17 19:07:27
İş dolayısıyla Hong Kong'a geldim. Ve burda GoldFish Market diye tabir edilen pazarı gezdim. Tüm akvaryum sever arkadaşların ilgisini çekeceğini umarak çektiğim fotoğraflar:
Ranchular manyak güzel.
Aslanbaşlar, altınbaşlar aman Allahım,
Değişik renklerde ve formlarda
Mesela kocaman inci gövde japonlar
Hepsi harika ancak hayvanlara muamele çok kötü.Bu çok üzücü
Kötü muamele dışında fiyalar Türkiye'nın 5te biri... Bazıları 10 da biri ... :)
102 adet foto çekmişim. Bir kısmını yükleyemem. Hepsi zor olacak. Kalanlara bir formül buluruz inşAllah
Fotoların devamı geliyor ...
HOtel odasında internet biraz zayıf. Kusra bakmayın.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2014 18:30
Vay be şu balıkların formlarına bak güzelliklerine bak az az eklirsiniz gün gün resimleri bakarız artık üşenmeyin. :)
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2014 22:56
Sinan bey öncelikle emeğiniz için teşekkürler.BETTAMAN 2014-09-17 22:57:40
Hong-kong'ta böyle bir yerin varlığını, methini çok duymuştuk. Sayenizde görmüşte olduk.
Yalnız dikkatimi çeken bir şey var; Fotoğraf yasak diyor ama siz çekmişsiniz, sanırım gizli çektiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2014 23:18
Bu sekil japon baliklari ilk kez gördüm sayenizde tesekkür ederim.Galiba caktirmadan cekmissiniz tebrikler valla Japonlarin durumu biraz iyi gözüküyor ama o torbanin icindeki zavalli bettalara yine ayni muamele zavallicaklarin ordada cileleri bitmemis
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2014 00:27
Vay arkadaş be adamların pazarına bak o jumbo ranchuların arasından gözü kapalı 5 tane alınır ryukinleri saymıyorum hepsi süper otesi özellikle calico olan ama orandalar vasat burdada hasan kardeşime katılıyorum sinan bey sizede cok tesekkürler ugraşıp vaktinizi ayırıp anlayıssız çinlilerle tartışma pahasına bu fotograflar için verdiğiniz emek için
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2014 00:49
Tüm balıklar iyide genel kanaat benim içinde geçerli Rancular muhteşemler. Gerçekten güzel konu olmuş. Elinize sağlık.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2014 09:13
[QUOTE=tlgtck]Balıklara bak şaka gibi. Bize de Goldfish diye Sazan pazarlayanlar görsün Goldfish nasıl oluyor
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Burdaki ryukin ve orandaların aşağı yukarı aynısı hatta orandaların daha iyileri vardı gelicem gelicem dedin sesin çıkmadı dün hepsini uçurdum.. Sen japon besleyemezsin kardeş, hep hayıflanıyorsun sonrada..
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2014 09:19
Elinize ve emeğinize sağlık.Çıplak göz ile gördüğünüz için çok şanslısınız.Bu balık pazarının fotoğraflarını ve videolarını yabancı sitelerde görmüştüm.Muamele kötü derken sıkış tepiş olmalarından dolayı mı yoksa bakımsızlıktan dolayı mı?