Flower horn'la hangi tür
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Flower Horn'lar genellikle tek besleniyor diye biliyordum.Profesyonelleri beklemek lazım.Ama bana kalırsa tek besleniyordu.
Flower Horn'lar genellikle tek besleniyor diye biliyordum.Profesyonelleri beklemek lazım.Ama bana kalırsa tek besleniyordu.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Beğenenler: [T]247348,emrylmazr[/T]
Flower hornun yanına başka bir cins koyarsanız iki ihtimal var, ya koyduğunuz balık ölür, ya da flower hornunuz bölgesinin hakimiyetini kaybeder ve rengi solar, bunun için tavsiye etmiyorum.
Fh için en az 500 litrelik bir akvaryum gereklidir.Yetişkin bir fh un yanına başka bir balık eklemeyi düşünmeyin bence çünkü akvaryumda başka bir balığa tahammülü yoktur ve mutlaka onu öldürecektir.Ama illaki koymak isterseniz fh un boyutlarından büyük joker,jaguar,kızıl terör gibi sert balıklar eklemelisiniz.
[C]4,1,10135[/C] [B]3329,2[/B] [B]2829,3[/B]
İl: Ankara
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bulundukları akvaryumun hacmi 120 lt. "Bulundukları" diyorum çünkü dün yanına 5-6 cm bir challenger koydum. Fh biraz garipsedi yeni arkadaşını, bir süre ısıtıcının kenarından seyretikten sonra yoklamaya başladı. Arada bir kovalıyor onu fakat pek ciddi şeyler değil. Challenger için saldırgan diyen arkadaşlar sanırım biraz daha düşünmeli çünkü fh'a bir kez olsun cevap vermedi, pangasus gibi safça hareketlerle dolaşıyor . Önümüzdeki günlerde neler olur bilmem ama fh için en iyisi yanlızlık sanırım, kimseyi istemiyor. Bu kadar sert bir balık görmemiştim.
[C]4,1,10135[/C] [B]3329,2[/B] [B]2829,3[/B]
İl: Ankara