Cynotilapia afra (Jalo Reef)
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2009 10:11
[QUOTE=Semihsungur] [QUOTE=Emin_Paşa]
Emin kardeşim, ilk mesajlarında da yazdığın gibi, senin 1-1,5 sene önceki halini hatırlıyorum da, şimdi çok gelişmiş ve yeni türler için çalışıyorsun. Tebrik etmemek mümkün değil. Gel sana sarı imparator vereyim, bunları bana ver.
Selamlar...
[/QUOTE]
Selamlar,
Dün 3 adet jalo dişimin yumurta aldığını gördüm,
[/QUOTE]Emin kardeşim, ilk mesajlarında da yazdığın gibi, senin 1-1,5 sene önceki halini hatırlıyorum da, şimdi çok gelişmiş ve yeni türler için çalışıyorsun. Tebrik etmemek mümkün değil. Gel sana sarı imparator vereyim, bunları bana ver.
Selamlar...
[/QUOTE]
Mesajını aldım abi arayacam seni,
1,5 sene önce bana yaptığın iyilikleri unutmam abi,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2009 20:27
Emin Bey foruma kattığınız o değerli bilgilerinizden dolayı size çok teşekkür ediyorum sayenizde çoğu türün ne şartlar altında nasıl bakılması gerektiğini öğreniyoruz.
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2009 09:39
Ne desek ki bu güzel türler hakkında.İnanın görür görmez kitleniyorum.
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2009 18:08
Teşekkürler..
Bir kaç Jalo Fotoğrafı daha o zaman.. Özellikle dişilerinin fotosunu çekdim.. Jalo besleyen Arkadaşlar varsa buraya fotoğraf ekleyesinler dostlar.. sadece ben eklediğim zaman olmuyor
Bu dişi ağzı dolu olduğunda erkek gibi renk alıyor desem inanırmısınız.. Tam bir Dominat teyze..
Baskın Erkeğimiz Jalo,
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2009 23:30
Oldukça güzel renklere sahip bir tür, bendeki erkek genelde loş ışıkta
ve özellikle gündüz floresanlar kapalıyken en güzel renklerini
sergiliyor. O kadar hareketli ki zaten yeterince zorlandığım fotoğraf
çekimini iyice zorlaştırıyor, her ne kadar düzgün pozlamayı pek
beceremesem de yakalayabildiğim birkaç pozu ekliyorum.
Saygılarımla,
Saygılarımla,
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2009 00:08
Burak, gerçekten güzel balıkların var. Hatta Emin'in balıklarından çok daha güzel. Senin balıkları görünce ben de beslemek istedim bu türü.
Tebrikler.
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2009 00:34
Teşekkür ederim Erdal Hocam, gerçekten çok güzel bir tür, akvaryumda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarabiliyor, mutlaka beslemelisin. Ben de önce yabancı bir forumda, daha sonra da Emin abinin akvaryumunda canlı canlı gördüğümden beri hayranıyım. Yukarıdaki fotoğraflarda da Emin abinin dişisine hayran kaldım, bir jalo dişisi için gerçekten çok güzel renge sahip.
++BURAK++ 2009-12-03 00:34:46
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2009 02:07
Doğrusunu söylemek gerekirse iki hafta önce bu balığın yavrularından edine bildim. İnşallah benim balıklarım da büyüğünce sizinkiler gibi güzel olur. Balıklarınıza benden kocaman bir MAAŞALLAH.
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 20:53
Maşallah çok nadide bir tür Emin usta inşallah yakın zamanda bu türe sayenizde sahip olup ve sorunsuz bir şekilde yetiştiririm. Mağlesef bizim bu taraflarda bu türler pek yok.