Cynotilapia afra (Jalo Reef)
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2010 13:34
Yavruları tüm türkiyede görmek istiyoruz ve bir teşekkürü borç biliyoruz ..hemen hemen hepimiz akvaryumlarımızda bu sevimli yaratığı görmeyi umuyoruz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2010 13:47
Bende bir video ile Jalo kolonimi paylaşıyorum umarım beğenirsiniz.
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xf4sfh_afra-jalo-reef-ailesi_animals[/VID]
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xf4sfh_afra-jalo-reef-ailesi_animals[/VID]
Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2010 17:26
Masallahları var insallah sizin sayenizde elazıgdada görürüz bu balık hobisi yüzünden elazıg bana dar geliyor yardımcı olursanız sevinirim iyi yavrular
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 19:33
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 23:34
Tebrikler Volkan ve Erdem kardeşim, bu balıkları Türkiyenin dört bir yanında sağlıklı beslendiğini görmek ve birde kendi ürettiğim balıklarsa eğer ayrı bir zevk...Çok yavrular alıp beslemek isteyenlere en güzelini en orjinalini dağıtmanız dileğimle...
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 23:55
İçin rahat olsun abi Bugün ıspartaya da yolladım
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 08:38
[QUOTE=Emin_Paşa]Tebrikler Volkan ve Erdem kardeşim, bu balıkları Türkiyenin dört bir yanında sağlıklı beslendiğini görmek ve birde kendi ürettiğim balıklarsa eğer ayrı bir zevk...Çok yavrular alıp beslemek isteyenlere en güzelini en orjinalini dağıtmanız dileğimle...[/QUOTE]
Bize bu güzel canlıları tanıma şansını verdiğin için şahsım ve diğer arkadaşlar adına teşekkür ederim. Bu hobi paylaşarak daha da güzelleşiyor. Herkese sağlıklı balıklar.
Bize bu güzel canlıları tanıma şansını verdiğin için şahsım ve diğer arkadaşlar adına teşekkür ederim. Bu hobi paylaşarak daha da güzelleşiyor. Herkese sağlıklı balıklar.