Cynotilapia afra (Jalo Reef)
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2009 19:35
Emin abi haftalardır bilgisayarımın ve telefonumun masaüstü resmi yaptığım bu (konunun başında eklediğin 3. ve 4. resimler), bakmaya doyamadığım bu türün Türkiye'de olduğunu bilmek çok güzel. Senin akvaryumdaki jaloları da canlı canlı görmüş biri olarak ülkemize yeni giren türler arasında en görsel birkaç türden biri olduğunu söyleyebilirim. Başarılarının ve fotoğrafların devamını bekliyoruz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2009 20:34
Teşekür ederim Arkadaşlar,
Onurcum bi ara görüşelim senle, 10 jalo veririm sende bana 10 cobue ve birde deri ceket hediye edersin.
Mehmet ali abi bu jalolara güzel demek yetmiyor malesef, Beslemek gerekir.
Burakcım o hastası olduğun 3. ve 4. Fotoğraflar yurt dışından bir hobicinin, adı jeff arada bir muhabbetimiz oluyor. harika türler var elinde.
Yakın zamanda Akvaryum.com a davet edeceğim
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2009 12:59
Emin abi seni bir kez daha tebrik ediyorum harika bir tür daha edinmişsin saglıklı ve bol bir şekilde yavru alman dilegi ile ülkemizde kısa sürede yayılması dilegi ile.
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2009 13:47
[QUOTE=Emin_Paşa]
[/QUOTE]
Emin ilk yavrularından 10 adet isterim. İlk sıra benim..
Çok güzel bir tür..
Bu güzel ve harika genç bir jalo, {Kendi Tankımdan} Renkler muhteşem canlı izlemenizi tavsiye ederim,
Emin ilk yavrularından 10 adet isterim. İlk sıra benim..
Çok güzel bir tür..
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 12:53
[QUOTE=Sainted]Emin Abi balıklar elime geçti gerçekten şahane görünüyorlar. Bu balıkları getirtip bize ulaştırdığın için teşekkür ederim. [/QUOTE]
Emin_Paşa 2009-05-25 12:55:03
Teşekkür ederim Arkadaşlar,
Becerebilirsem eğer yavru almayı herkeze vermek isterim,
Aykut Bey Son bahara bol yavru alıp doğuanadoludaki hobicilere dağıtman dileğimle,
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 13:20
[QUOTE=Emin_Paşa][QUOTE=Sainted]Emin Abi balıklar elime geçti gerçekten şahane görünüyorlar. Bu balıkları getirtip bize ulaştırdığın için teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnşallah abi bakalım üretelimde sonra doğu anadolu karadeniz her yere dağıtırız. Sıra şimdiden çok kalabalık :)
Teşekkür ederim Arkadaşlar,
Becerebilirsem eğer yavru almayı herkeze vermek isterim,
Aykut Bey Son bahara bol yavru alıp doğuanadoludaki hobicilere dağıtman dileğimle,
Saygılar,
[/QUOTE]İnşallah abi bakalım üretelimde sonra doğu anadolu karadeniz her yere dağıtırız. Sıra şimdiden çok kalabalık :)
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2009 09:52
[QUOTE=Emin_Paşa]
Emin kardeşim, ilk mesajlarında da yazdığın gibi, senin 1-1,5 sene önceki halini hatırlıyorum da, şimdi çok gelişmiş ve yeni türler için çalışıyorsun. Tebrik etmemek mümkün değil. Gel sana sarı imparator vereyim, bunları bana ver.
Selamlar...
Selamlar,
Dün 3 adet jalo dişimin yumurta aldığını gördüm,
[/QUOTE]Emin kardeşim, ilk mesajlarında da yazdığın gibi, senin 1-1,5 sene önceki halini hatırlıyorum da, şimdi çok gelişmiş ve yeni türler için çalışıyorsun. Tebrik etmemek mümkün değil. Gel sana sarı imparator vereyim, bunları bana ver.
Selamlar...