Cift Tutan Balik Tavsiyesi
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2023 00:55
Merhabalar
120 litre net,high tech bitkili karma bir akvaryumum var.
Besledigim turler ise:
- Ember Tetra 11 Adet
- Galaxy Rasbora 8 Adet
- Corydoras 6 Adet
- Otocinculus 4 Adet
- HB Blue Guppy 4 Adet (1e3d)
Tabi bu turler hep kucuk ve suru baligi oldugu icin, biraz daha goze hitap eden ve 1e1d bakilabilecek bir tur ariyorum, tavsiyeleriniz ricadir.
( Cuce Gurami hem disi bulmak zor oldugundan hemde bazilarinin agresif olmasindan dolayi degerlendirmiyorum)
Tesekkurler
120 litre net,high tech bitkili karma bir akvaryumum var.
Besledigim turler ise:
- Ember Tetra 11 Adet
- Galaxy Rasbora 8 Adet
- Corydoras 6 Adet
- Otocinculus 4 Adet
- HB Blue Guppy 4 Adet (1e3d)
Tabi bu turler hep kucuk ve suru baligi oldugu icin, biraz daha goze hitap eden ve 1e1d bakilabilecek bir tur ariyorum, tavsiyeleriniz ricadir.
( Cuce Gurami hem disi bulmak zor oldugundan hemde bazilarinin agresif olmasindan dolayi degerlendirmiyorum)
Tesekkurler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2023 10:38
Akvaryum kapasiteniz ve yerleşik balıklar göz önüne alındığında fazla büyümeyen ramirezi, Bolivian ram, melek, apistogramma, türleri hemen akla gelebilir.
Fakat bu türlerde eş oluşturmanın en iyi yolu 6-10 adet yavruyu eş tutana dek bakmak ve sonra diğerlerini ayırmaktır. Sizin için en uygun olan ise eş olduğu kesin bilinen iki balığı güvenilir bir yerden almak.
Fakat bu türlerde eş oluşturmanın en iyi yolu 6-10 adet yavruyu eş tutana dek bakmak ve sonra diğerlerini ayırmaktır. Sizin için en uygun olan ise eş olduğu kesin bilinen iki balığı güvenilir bir yerden almak.
Teşekkür Edenler: [T]170360,barbargunit[/T]
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2023 12:07
Tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler, belirttiginiz turlerden melek, ramirezi ve apisto lar lepistes ve yavrularina zarar vereceginden en mantiklisi Bolivian Ram gibi, Bolivianlar sizce yavrulari ve lepistesleri kovalar mi ?
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2023 14:45
Evet ancak, Bolivian daha bariscil ve sakin diye okudum, yinede yavrulari avlar mi ?