ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
GhostKoi
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
9356
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
9 dakika önce
Toplam Mesaj:
5305 [1.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
227 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1
BİLGİLER
Ad Soyad:
erkut akkaya
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Erkut
lowtech bitkili
rasbora, helena, karides, ember, neon, kırmızıburun, ramshorn, physa, goldfish, corydoras
SON 10 MESAJI
Balıklarım Ölüyor...
Fili tutan körler gibi 4 sayfa boyunca konuyu açan kişinin sorduğu sorundan uzaklaşa uzaklaşa gevezelik yaptınız. Vallahi hepiniz haklısınız. Filin neresinden tuttuğunuza bağlı.[:devil:]
Fili tutan körler gibi 4 sayfa boyunca konuyu açan kişinin sorduğu sorundan uzaklaşa uzaklaşa gevezelik yaptınız. Vallahi hepiniz haklısınız. Filin neresinden tuttuğunuza bağlı.[:devil:]
Balıklarım Ölüyor...
[QUOTE=UmitKazanbey]
oplu bir ölüm söz konusu. Belli ki tankta bir dengesizlik var. Tek bir balığı karantinaya alıp hasta olduğunu dahi bilmeden ne tedavisi uygulanacak? Mollynin karnında dikkate değer bir çöküklük yok. Bahsettiğim tedaviler ana tanka uygulanmalıdır keza uygulanması durumunda sorun çıkaracak tedbirler değildir.
[/QUOTE]
10 molinin 9 u ölmüş, diğer balıklarda ciddi kayıp yok. Bu size ne anlam ifade ediyor? Karın çökük ayrıca.
[QUOTE=UmitKazanbey]
oplu bir ölüm söz konusu. Belli ki tankta bir dengesizlik var. Tek bir balığı karantinaya alıp hasta olduğunu dahi bilmeden ne tedavisi uygulanacak? Mollynin karnında dikkate değer bir çöküklük yok. Bahsettiğim tedaviler ana tanka uygulanmalıdır keza uygulanması durumunda sorun çıkaracak tedbirler değildir.
[/QUOTE]
10 molinin 9 u ölmüş, diğer balıklarda ciddi kayıp yok. Bu size ne anlam ifade ediyor? Karın çökük ayrıca.
Hava Motoru Çok Isınıyor
[QUOTE=İsmail_96965][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/263383/120720252246541.jpg[/IMG]
Bu motoru sıfır olarak aldım ancak 15-20 dk içinde ısınmaya başlıyor ve normal bi derecede değil baya bir ısınıyor ne yapmalıyım[/QUOTE]
Aynı motoru 3 yıldır sorunsuz kullanmaktayım. Garanti kapsamındaysa değiştirin ya da bir elektrik ustasına baktırın. Asla bu şekilde kullanmayın. Ciddi arızaya yol açabilir.
[QUOTE=İsmail_96965][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/263383/120720252246541.jpg[/IMG]
Bu motoru sıfır olarak aldım ancak 15-20 dk içinde ısınmaya başlıyor ve normal bi derecede değil baya bir ısınıyor ne yapmalıyım[/QUOTE]
Aynı motoru 3 yıldır sorunsuz kullanmaktayım. Garanti kapsamındaysa değiştirin ya da bir elektrik ustasına baktırın. Asla bu şekilde kullanmayın. Ciddi arızaya yol açabilir.
Balıklarım Ölüyor...
[QUOTE=ArdaSarp]
Yaklaşık 1.5 ay önce 100 litre filtreli ve bitkili akvaryumda 10 molly, 17 neon tetra, 8 neon zebra ve 2 elma salyangozu beslemeye başladım.
Kültürün oturması için akvaryumu 1 hafta/10 gün yalnızca bitkileri ekip filtre çalışır halde beklettim. Daha sonra balıkları ekledim.
Ancak geldiğimiz noktada 1 molly, 15 tetra ve 8 zebra kaldı geriye. 8 molly ve 2 tetra kaybettim.
[/QUOTE]
Fotodaki mollynin karnı hafif içe çökük sanki. Bu da herhangi bir mikrobik hastalık olabilir. Mollylerde bu kadar kayıp vermeniz balıkların alırken hasta olduğunu düşündürüyor. Neon gibi su değerlerine daha hassas bir türün daha fazla ölmesi beklenirdi. Zebralara ise birşey olmamış görünüyor.
Molly'i karantinaya ayırıp tedavi etmeyi deneyebilirsiniz. Ana tanka birşey yamanıza gerek yok. Salyangozları da toplamanıza gerek yok, onlar yararlıdır. Fazla yemleme yapmayın yeter. Bu süreç netleşene kadar yeni balık eklemeyin bence.
[QUOTE=ArdaSarp]
Yaklaşık 1.5 ay önce 100 litre filtreli ve bitkili akvaryumda 10 molly, 17 neon tetra, 8 neon zebra ve 2 elma salyangozu beslemeye başladım.
Kültürün oturması için akvaryumu 1 hafta/10 gün yalnızca bitkileri ekip filtre çalışır halde beklettim. Daha sonra balıkları ekledim.
Ancak geldiğimiz noktada 1 molly, 15 tetra ve 8 zebra kaldı geriye. 8 molly ve 2 tetra kaybettim.
[/QUOTE]
Fotodaki mollynin karnı hafif içe çökük sanki. Bu da herhangi bir mikrobik hastalık olabilir. Mollylerde bu kadar kayıp vermeniz balıkların alırken hasta olduğunu düşündürüyor. Neon gibi su değerlerine daha hassas bir türün daha fazla ölmesi beklenirdi. Zebralara ise birşey olmamış görünüyor.
Molly'i karantinaya ayırıp tedavi etmeyi deneyebilirsiniz. Ana tanka birşey yamanıza gerek yok. Salyangozları da toplamanıza gerek yok, onlar yararlıdır. Fazla yemleme yapmayın yeter. Bu süreç netleşene kadar yeni balık eklemeyin bence.
Süs Havuzu
[QUOTE=Can T. ]
Bölgede gündüz sıcaklıkları 32°C'yi bulurken, gece 15°C'ye kadar düşebiliyor. Sizce bu şartlarda, hava olmadan yaşamak lepistesleri zorlar mı? Farklı bir tür mü düşünülmeli?
Tabii ki havuz denilince akla ilk gelen türlerden birisi koi balıkları. Fakat balıklar kışın içeri alınacak ve koilere yetecek büyüklükte bir tank yok.
[/QUOTE]
Merhaba, başarılar dilerim.
Antalya'da Koi havuzuma 2 sezon lepistes saldım. Binlerce denecek kadar ürediler. Koi avcı balık olmadığından ve yeterli bitki örtüsü varsa ciddi bir zarar veremez. Sonbaharda sıcaklık 8-10 dereceye düştüğünde hepsi öldü. buna dikkat edin. Koileri zaten kışın havuzda beslemeye devam edersiniz.
[QUOTE=Can T. ]
Bölgede gündüz sıcaklıkları 32°C'yi bulurken, gece 15°C'ye kadar düşebiliyor. Sizce bu şartlarda, hava olmadan yaşamak lepistesleri zorlar mı? Farklı bir tür mü düşünülmeli?
Tabii ki havuz denilince akla ilk gelen türlerden birisi koi balıkları. Fakat balıklar kışın içeri alınacak ve koilere yetecek büyüklükte bir tank yok.
[/QUOTE]
Merhaba, başarılar dilerim.
Antalya'da Koi havuzuma 2 sezon lepistes saldım. Binlerce denecek kadar ürediler. Koi avcı balık olmadığından ve yeterli bitki örtüsü varsa ciddi bir zarar veremez. Sonbaharda sıcaklık 8-10 dereceye düştüğünde hepsi öldü. buna dikkat edin. Koileri zaten kışın havuzda beslemeye devam edersiniz.
Japon Balığım Ölüyor
[QUOTE=fishlover7]
Aynı marka hazır su kullanıyorum hep[/QUOTE]
Uygun çevresel şartları hazırlamışsınız. Fakat bazen alırken hasta balık seçilmiş olabilir. Benim bir tek gözüme çarpan yumuşak hazır sular yerine sert ve kireçli dinlenmiş musluk sularının daha yararlı olduğu. Zaten geldiği yerde de öyle sularda yaşıyordu olasılıkla. Ani değişikliklerden kaçının. Azar azar ve sık su değişimi yapın. Örneğin her gün 1 l gibi.
[QUOTE=fishlover7]
Aynı marka hazır su kullanıyorum hep[/QUOTE]
Uygun çevresel şartları hazırlamışsınız. Fakat bazen alırken hasta balık seçilmiş olabilir. Benim bir tek gözüme çarpan yumuşak hazır sular yerine sert ve kireçli dinlenmiş musluk sularının daha yararlı olduğu. Zaten geldiği yerde de öyle sularda yaşıyordu olasılıkla. Ani değişikliklerden kaçının. Azar azar ve sık su değişimi yapın. Örneğin her gün 1 l gibi.
Japon Balığımın Kuyruğu Siyahlaştı
Kısmi ya da bütünüyle renk değişiklikleri bu balıklarda bazen çeşitli nedenlerle normal bir süreç olarak görülebiliyor olsa da sizinkindeki gibi olanlar kronik olarak azot bileşiklerinin fazlalığıyla ortaya çıkar. Yani kötü su koşulları. O2 ile alakası yoktur.
Genelde kuyruk ve yüzgeç yapısında ani tiftiklenme ve bozulmayla birlikte görülebilir. Akvaryumdaki diğer balıklar hasta balığı rahatsız edebilir fakat ciddi bir zarar vermezler.
Su koşullarınızın balığa uygun olması için balık başına en az 40 litre hacim, haftalık %30'u geçmeyen su değişimi, ölçülü yemleme ve biyolojik filtreleme gerekir. Fotoya göre iç filtre kullanıyorsunuz. Bu yeterli gelmez.
Kısmi ya da bütünüyle renk değişiklikleri bu balıklarda bazen çeşitli nedenlerle normal bir süreç olarak görülebiliyor olsa da sizinkindeki gibi olanlar kronik olarak azot bileşiklerinin fazlalığıyla ortaya çıkar. Yani kötü su koşulları. O2 ile alakası yoktur.
Genelde kuyruk ve yüzgeç yapısında ani tiftiklenme ve bozulmayla birlikte görülebilir. Akvaryumdaki diğer balıklar hasta balığı rahatsız edebilir fakat ciddi bir zarar vermezler.
Su koşullarınızın balığa uygun olması için balık başına en az 40 litre hacim, haftalık %30'u geçmeyen su değişimi, ölçülü yemleme ve biyolojik filtreleme gerekir. Fotoya göre iç filtre kullanıyorsunuz. Bu yeterli gelmez.
Leopar Vatoz Hızlı Büyütme
[QUOTE=RelaxrUD]Merhaba arkadaşlar, bir tane leopar vatozum var. Lepisteslerimi büyük tanka geçirmeyi düşünüyorum ama vatozum henüz büyük tank için yeterince büyük değil. Leopar vatozumu hızlıca büyütmek istiyorum. Ona verebileceğim özel yemler ya da başka önerileriniz var mı?[:?][/QUOTE]
Belirsiz ifadeler kullanmışsınız. Size bu haliyle doğru öneri vermek olası değil. Şu an kaç litrede, vatozun boyu kaç, tankı kaç litreye büyütüyorsunuz?
[B]"En Fazla Büyüdüğü Boy: 40 cm.
En Az Akvaryum Hacmi: 500 litre
Yaşam alanlarının geniş olması büyüme hızlarını arttırır."
[/B]
Diğer ayrıntılara ansiklopediden bakabilirsiniz.
[QUOTE=RelaxrUD]Merhaba arkadaşlar, bir tane leopar vatozum var. Lepisteslerimi büyük tanka geçirmeyi düşünüyorum ama vatozum henüz büyük tank için yeterince büyük değil. Leopar vatozumu hızlıca büyütmek istiyorum. Ona verebileceğim özel yemler ya da başka önerileriniz var mı?[:?][/QUOTE]
Belirsiz ifadeler kullanmışsınız. Size bu haliyle doğru öneri vermek olası değil. Şu an kaç litrede, vatozun boyu kaç, tankı kaç litreye büyütüyorsunuz?
[B]"En Fazla Büyüdüğü Boy: 40 cm.
En Az Akvaryum Hacmi: 500 litre
Yaşam alanlarının geniş olması büyüme hızlarını arttırır."
[/B]
Diğer ayrıntılara ansiklopediden bakabilirsiniz.
Akvaryum Ve Patlayan Dış Filtre
[QUOTE=Hasanbey0101]Yenş akvaryum ve yeni dış filtre aldım alvaryum 250 260 litre dış filtre Tetra Ex 700. Filtre dün gece patlamış her tarafından su sızmış evi su basmı[/QUOTE][QUOTE=Hidro Dinamik]Yeni alınan dış filtre nasıl kapaktan su sızdırabiliyor? [:?]
[/QUOTE]
[QUOTE=Hasanbey0101]
Sızdırmadı hocam bildiğin patladı evi su bastı ilk kullanışımdı bide çalıştırdıktan 2saat sonra oldu salondaydık farketmedikte bi geldik heryer batmış. [/QUOTE]
[QUOTE=darkaura]Tetra hakkında hemen her yeri geldiğinde forumda yazıyorum. Parasının hakkı olan bir filtre değil. Tasarımı debisi güzel ama plastik kalitesi düşük. Bu yüzden hiç beklenmeyen yerden kırılma patlama sızdırma yapabiliyor. Herkesde sorun çıkacak değil elbet sorunsuz kullananda çok ama risk her zaman var.
[/QUOTE]
Ben de aynı soruyu soryorum: Yeni alınan dış filtre nasıl kapaktan su sızdırabiliyor? Ya da sizin tabirinizle patlıyor Ya montajda bir hata yaptınız ya da ürün ayıplıydı. Öyle ise iade edin zararınız karşılansın.
Tetra montajında ben de yakın zamanda sorun yaşadım, Sıtkım sıyrıldı. Dalgınlıkla klipsleri kapamadan çalıştırınca baya su bastı. Kurarken kafa mandalının fonksiyonunu kavrayamadım ve kırdım. Çünkü kılavuzu yetersiz. 3 kuruşluk malzeme türkiye distrübitöründe bile yok. Getirttirebilirsen romanya'da var. Öyle çalıştırıyorum şimdi. 10 zerinden 6. Keşke aqael ultramax falan alsaydım.
Sizin olay yılan hikayesine döndü. tekrar başa döndünüz. Dış filtreden korkmanıza gerek yok. Bir şanssızlık yaşamışsınız. Uzun vadede başka bir dış filtre denemelisiniz.
[QUOTE=Hasanbey0101]Yenş akvaryum ve yeni dış filtre aldım alvaryum 250 260 litre dış filtre Tetra Ex 700. Filtre dün gece patlamış her tarafından su sızmış evi su basmı[/QUOTE][QUOTE=Hidro Dinamik]Yeni alınan dış filtre nasıl kapaktan su sızdırabiliyor? [:?]
[/QUOTE]
[QUOTE=Hasanbey0101]
Sızdırmadı hocam bildiğin patladı evi su bastı ilk kullanışımdı bide çalıştırdıktan 2saat sonra oldu salondaydık farketmedikte bi geldik heryer batmış. [/QUOTE]
[QUOTE=darkaura]Tetra hakkında hemen her yeri geldiğinde forumda yazıyorum. Parasının hakkı olan bir filtre değil. Tasarımı debisi güzel ama plastik kalitesi düşük. Bu yüzden hiç beklenmeyen yerden kırılma patlama sızdırma yapabiliyor. Herkesde sorun çıkacak değil elbet sorunsuz kullananda çok ama risk her zaman var.
[/QUOTE]
Ben de aynı soruyu soryorum: Yeni alınan dış filtre nasıl kapaktan su sızdırabiliyor? Ya da sizin tabirinizle patlıyor Ya montajda bir hata yaptınız ya da ürün ayıplıydı. Öyle ise iade edin zararınız karşılansın.
Tetra montajında ben de yakın zamanda sorun yaşadım, Sıtkım sıyrıldı. Dalgınlıkla klipsleri kapamadan çalıştırınca baya su bastı. Kurarken kafa mandalının fonksiyonunu kavrayamadım ve kırdım. Çünkü kılavuzu yetersiz. 3 kuruşluk malzeme türkiye distrübitöründe bile yok. Getirttirebilirsen romanya'da var. Öyle çalıştırıyorum şimdi. 10 zerinden 6. Keşke aqael ultramax falan alsaydım.
Sizin olay yılan hikayesine döndü. tekrar başa döndünüz. Dış filtreden korkmanıza gerek yok. Bir şanssızlık yaşamışsınız. Uzun vadede başka bir dış filtre denemelisiniz.
Bu Akvaryumu Ne Kadar Fiyatlamalıyım
[QUOTE=AmatorLepistesci]
Hocam o fiyatı bunları yzıp yapay zekalara biçtirdim, gruptam da fikir almak için sordum [:)))]
...............Fiyatlandırma da şuanlık böyle bırakacağım, gün geçtikçe düşürmek var aklımda, yada balıkları veya bitkileri sattıktan sonra diğer parçaları kendim değerlendireceğim, sağolun.[/QUOTE]
Canlıların fazla para edeceğini sanmıyorum. Ama boşaltıyorsanız onları elden çıkarıp malzemeleri ilersi için tutmak mantıklı. Fiyata gelince malzemeler için yenisinin %50-60'ı iyi bir rakam olur. Duruma göre daha da inebilirsiniz. Kriteriniz yapay zeka olamaz, piyasa araştırması yapmalısınız.
[QUOTE=AmatorLepistesci]
Hocam o fiyatı bunları yzıp yapay zekalara biçtirdim, gruptam da fikir almak için sordum [:)))]
...............Fiyatlandırma da şuanlık böyle bırakacağım, gün geçtikçe düşürmek var aklımda, yada balıkları veya bitkileri sattıktan sonra diğer parçaları kendim değerlendireceğim, sağolun.[/QUOTE]
Canlıların fazla para edeceğini sanmıyorum. Ama boşaltıyorsanız onları elden çıkarıp malzemeleri ilersi için tutmak mantıklı. Fiyata gelince malzemeler için yenisinin %50-60'ı iyi bir rakam olur. Duruma göre daha da inebilirsiniz. Kriteriniz yapay zeka olamaz, piyasa araştırması yapmalısınız.
SON MESAJLAR
- Süs Havuzu Can T., 15:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mütevazi Betta Akvaryumum Dogukankun, 14:52
Akvaryum Tanıtımı - Balıklarım Ölüyor... GhostKoi, 14:38
Yeni Üye Forumu - Bitkilerde Halsizlik Yaprak Delinmesi bora881, 14:34
Bitki Akvaryumları Genel - 2 aylık japonun karnında kan topladı resim ekledim Cyber_Scout, 14:23
Sazansıgiller - Bitkili Endler Ve Kiraz Karides Akvaryumu Orhan76, 13:43
Yeni Üye Forumu - Kardinal Tetranın Hastalığı Ne RadiantHydrogen, 13:35
Hastalıklar ve İlaçlar - Vatoz Renk Değiştirmiş Sizce Normal mi? UmitKazanbey, 12:56
Yeni Üye Forumu - Dophin H80 Filtremi Kuramadım metsi, 12:52
Filtre ve Sump Yapımı - Transgenetik Tetra Yumurtası Hk abkaak, 12:46
Bitkili Akvaryum Canlıları - 100 40 40 Akvaryuma Mobilya Parça Ölçüleri mutlubaba, 12:37
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Pistia Ve Filtre Sorunu Orhan76, 12:28
Yeni Üye Forumu - Balığım Dipte Yatıyor İsmail_96965, 12:16
Canlı Doğuranlar - Hygrophila Difformis Yapraklarında Kararma CoryCory, 12:06
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı Akvaryumu Samettkeskin, 11:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tds 400-500 Lerde Nasıl Düşürebilirim bendeniztayfun, 11:26
Yeni Üye Forumu - Eriyen Ve Sararan Yapraklar Orhan76, 10:48
Bitki Akvaryumları Genel - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Orhan76, 08:27
Canlı Doğuranlar - Işık Sistemi Aguamentist, 07:16
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryum Camında Minik Beyaz Şeyler UEK, 05:14
Bitki Akvaryumları Genel - Hobide Yeniyim UEK, 05:05
Yeni Üye Forumu - Orion Led Seçimi UmitKazanbey, 03:17
Yeni Üye Forumu - 650 Km İçin Akvaryum Ve Balık Nakliyesi Cyber_Scout, 03:11
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Ciklet Cyber_Scout, 03:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Msobo Magunga Cikletim Değişik Davranış Özelliği. mbehzat, 23:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumda Fazla Bakım Gerektirmeyen Bitkiler M0nty, 23:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Küçük Boy Sürü Önerisi Cyber_Scout, 23:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Filtre Bozukken Ne Kadar Yaşarlar(moli Ve Lepistes M0nty, 21:06
Yeni Üye Forumu - Bu Balık Engelli Mi ? M0nty, 21:04
Yeni Üye Forumu - Safkan Velifera Face lepistes, 20:02
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - 10 Litre Akvaryuma Ne Yapılabilir? Ehtiyar, 18:40
Yeni Üye Forumu - 100cm Akvaryum onuroztrk06, 17:06
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 16:11
Güney Amerikan Cichlidleri - Tür Ve Cinsiyet MasterChiefHakan, 14:58
Yeni Üye Forumu - Betta Balığımın Neyi Var MasterChiefHakan, 14:52
Yeni Üye Forumu - Dana Yüreği darkaura, 13:53
Malzemeler ve Yemler Forumu - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 11:31
Akvaryum Tanıtımı - Mavi Prenses Hangi Balıklarla Yaşar? MasterChiefHakan, 09:35
Yeni Üye Forumu - Tatil Yemi MasterChiefHakan, 09:28
Yeni Üye Forumu - Su Pompası Önerisi Verirmisiniz mutlubaba, 09:06
Malzemeler ve Yemler Forumu - Medya Reaktör Nereden Temin Edebilirim? Orhan76, 08:31
Filtre ve Sump Yapımı - Japonun Neyi Var+ Genel Sorularım Tataaa4325, 01:50
Sazansıgiller - Yeniyim Ve Bilmiyorum Mesutoviç, 01:26
Yeni Üye Forumu - Yavruluğa Almalımıyım? Mesutoviç, 00:31
Canlı Doğuranlar - Bu Bitkinin Türü Nedir? UmitKazanbey, 00:08
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Apistogramma Agassizii Tankı İçin Tüm Sorularım UmitKazanbey, 23:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Hamile Mi Jemaisvu, 23:21
Yeni Üye Forumu - Theodoxus Anatolicus Hakkında İnci Kefali, 22:38
Omurgasızlar - Cüce Amerikan Dünyası Koksal Gurkan, 18:35
Güney Amerikan Cichlidleri - Hava Motoru Çok Isınıyor İsmail_96965, 18:21
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Damızlık Yarıtül Yarasa Çift Ve Peruvian Altumçift karadadas 14:57
- Dış Filtre, Armatür Ve Malzemeler Hüdai 14:52
- Afrika Cichlidleri devito 14:36
- Ista Emiş Basış Seti Bysam 14:31
- Erkek Damılık Cüce Vatoz Bysam 14:31
- Aquael Ultramax 1500 Bysam 14:31
- Powerled Armatür Bysam 14:31
- Lda 16 Düz Ve Siyah Tül sirhill 14:19
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:17
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:17
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:17
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:17
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 14:17
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 14:17
- Karışık Birçok Tür Vardır OrhuN Sarı 14:11
- Lepistes Red Tuxado Koi Ve Ramshorn Salyangoz yagiz.sonmez 13:37
- Damızlık Mavi Karides Ve Helena Katil Salyangozla Başak u 13:06
- Hindistancevizi Kabuğu tarikyksl 12:50
- Yetişkin Genç Endler tarikyksl 12:50
- Tam Damızlık Transgebetik Tetra tarikyksl 12:50
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 12:33
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 12:33
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 12:33
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 12:33
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 12:03
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 12:03
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 12:03
- Yavru Vermiş Genç Marble Melek Çifti palankesli 11:52
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 11:32
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 11:32
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 11:18
- Seachem Amguard Rafayel 11:18
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 11:12
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 11:12
- Kriza Gold emree06 11:04
- Aquareef F30 Uygun Fiyata Kturan06 10:24
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:07
- 5 Erkek Saulosi Emirk 09:54
- Mangrow Ve Üçgen Vatoz Küpü Emirk 09:54
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 09:35
- Rasbora Arıyorum Miller 09:35
- Anaç Boy Kiraz - Arı Ve Mavi Karides Aramaktayım Murat27 09:23
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 09:23
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 09:23
- Leleupi & Medaka (japon Pirinç Balığı) scorpion26 09:23
- Resun Dms 400t5 40 X 30 X 38 Cm 45 Litre scorpion26 09:23
- Eheim Professionel 4+ egedin 09:20
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 09:20
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 09:17
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 09:17
KULLANICILAR
- 125 Online Kullanıcı, 68 Üye
Online Kullanıcılar
Burak Dişli,
MalawiBerlin,
Jotunheim,
Wolkan,
muratavcı,
cagrikarabas,
mar76,
ciways,
urzais,
ardaagnaday,
KaanE,
Rafayel,
ternapi,
Vasfi,
Sogan,
EKAR,
ulutasatilla,
bugra_81,
Mithat Emre Pehl,
mitii,
Kdo61,
fantastik3,
otolkurt,
AmatorLepistesci,
ezzalisi,
sadrazamm,
Dogukankun,
MasterChiefHakan,
Orhan76,
Keyif,
WRotala,
emrbrcn,
JujuSeri,
kn0w,
RadiantHydrogen,
piperka106,
sineminbahari,
Mikail Erdoğan,
Mahir06,
FatihSen,
Cyber_Scout,
hasancn,
xkurso,
logosta,
e_atila,
tekinkpl,
Hidro Dinamik,
Sunborn,
gulec_44,
Furkann,
xfuriousx,
UEK,
metalhead,
yusuf67,
ertuğrull,
şansal,
GhostKoi,
ali,
Can T.,
NightWist,
Ehtiyar,
Antler,
Aqualandakvaryum,
kdrackgz,
fma3280,
Muhserg,
Musty377,
karadadas,
UfukHoca,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.