Bursa İstanbul buluşması fotoğrafları.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 23:27
[QUOTE=Murat Sezgin]Esra tamamen doğru, ben söylerimde yanlış olurmu. [/QUOTE]
Sağolasın Murat baya bir uğraştık ama oldu.
QUOTE=SERÇE]Harikasın esra.[/QUOTE]
Teşekkürler Birol abi.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 23:33
[QUOTE=yusufefe]
[/QUOTE]
Baktım ki kimse arkadaşlarımızın isimlerini yazmıyor bari ben yazayım dedim.Yardımından dolayı Murat Sezgin'e teşekkür ederim.
oturanlar:Murat Sezgin(Murat Sezgin),Uğur abi,Latif abi,Birol abi,Kemal Evirgen(madaxe),Tarık Gizen(Mtarık),Murat Koca(tees Murat)
Soldan ayaktakiler:Hakan Biçer(hbiçer),Yücel Yaşar(azat1970),Suat Keskin(suatkeskin),Fehmi Kavuncular(heroman),ben,Zuhal,Meltem,Hakan,Orhan İlkhan(orhanbrs),Recep Gülşen(tanganika 16)Ercan Uçar(by_deju)Furkan Söyler(Hasan Furkan)
en arka soldan:Mustafa Buruk(abdurrahman),Hakan Balkan(hakan76),Fatih Güneri(KARTAL),Berke,Resul Cem Çan(Resulcem).
Benden bu kadar arkadaşlar eğer eksik veya yanlış varsa haber verirseniz sevinirim.
Bu kadar isim yazmaya büyük sabır gerekir.Valla barvo.Bu arada unutulmamışım ne güzel.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 23:38
[QUOTE=yusufefe]
biyediç 2008-05-26 23:44:13
Baktım ki kimse arkadaşlarımızın isimlerini yazmıyor bari ben yazayım dedim.Yardımından dolayı Murat Sezgin'e teşekkür ederim.
oturanlar:Murat Sezgin(Murat Sezgin),Uğur abi,Latif abi,Birol abi,Kemal Evirgen(madaxe),Tarık Gizen(Mtarık),Murat Koca(tees Murat)
Soldan ayaktakiler:Hakan Biçer(hbiçer),Yücel Yaşar(azat1970),Suat Keskin(suatkeskin),Fehmi Kavuncular(heroman),ben,Zuhal,Meltem,Hakan,Orhan İlkhan(orhanbrs),Recep Gülşen(tanganika 16)Ercan Uçar(by_deju)Furkan Söyler(Hasan Furkan)
en arka soldan:Mustafa Buruk(abdurrahman),Hakan Balkan(hakan76),Fatih Güneri(KARTAL),Berke,Resul Cem Çan(Resulcem).
Benden bu kadar arkadaşlar eğer eksik veya yanlış varsa haber verirseniz sevinirim.
[/QUOTE]Arkadaşlar kusura bakmayın.bugün mesai vardı.Murat kardeşiminde gözlerinden öperim.Ben kendimi görüyorum ama ismimi göremedim.Biyediç Nejat çalışkan en arkadakilerden istanbuldan melih arkadaşımızla fatih kardeşin arasında kalmışım göremediniz herhalde yanımdakide oğlum berke.iyi geceler.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 23:49
Nejat abi, Berke seni kapamış bana kızma biliyosun gözleri yeni çizdirdim farkında değilim.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 23:53
[QUOTE=yusufefe]
Ya ama bu haksızlık.Birol abiyi görmüşsünüz ama 1,90cm'lik beni es geçmişsiniz. Olmadı esra hanım zoruma gitti.
[/QUOTE]Ya ama bu haksızlık.Birol abiyi görmüşsünüz ama 1,90cm'lik beni es geçmişsiniz. Olmadı esra hanım zoruma gitti.
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2008 03:39
Ben bir Ankaralı olarak aranızda olmayı çok isterdim ama malesef askerden yeni geldiğim için siteye pek fazla bakamadım...
Gördüğüm kadarıyla çok güzel ve eğlenceli bir buluşma olmuş...
Uğur Abi yine 10 numarasın fotolarda
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2008 08:28
[QUOTE=leuprechaun]
Ya ama bu haksızlık.Birol abiyi görmüşsünüz ama 1,90cm'lik beni es geçmişsiniz. Olmadı esra hanım zoruma gitti.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Kusura bakma Melih arada bir eksiklik vardı biliyorum ama çıkaramadım.
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2008 12:19
[QUOTE=MuŞLu hKn][QUOTE=resulcem][QUOTE=MuŞLu hKn]Yanarım yanarım da Zeki Müren'i göremediğimize yanarım.Ne umutlarla gitmiştim oysa...Bu arada Bursalı arkadaşlar bir dahaki maça daha sağlam kadro çıkarın.Beni durdurabilecek adamda bulun kendinize.Yoksa haliniz harap.Bu arada Birol abi sağolsun hala sol ayağım ağrıyor...[/QUOTE]
Abi görende top oynadınız sanıcak verdik kalecimizi size oda panter kesildi. :)
Ayrıca zeki müreni görüceksinde ne olucak arkasından bir dua oku yeter yahu...
[/QUOTE]
Ben onu bunu bilmem sanki kaleci tek başına mı rakip oldu size?Ne yani siz şimdi benle pek Sn.Modum citronx ' i yabana mı atıyorsunuz?
[/QUOTE]
Ne yani simdi sizde bizimi yabana atıyorsunuz...:)
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2008 13:57
[QUOTE=resulcem][QUOTE=MuŞLu hKn][QUOTE=resulcem][QUOTE=MuŞLu hKn]Yanarım yanarım da Zeki Müren'i göremediğimize yanarım.Ne umutlarla gitmiştim oysa...Bu arada Bursalı arkadaşlar bir dahaki maça daha sağlam kadro çıkarın.Beni durdurabilecek adamda bulun kendinize.Yoksa haliniz harap.Bu arada Birol abi sağolsun hala sol ayağım ağrıyor...[/QUOTE]
Abi görende top oynadınız sanıcak verdik kalecimizi size oda panter kesildi. :)
Ayrıca zeki müreni görüceksinde ne olucak arkasından bir dua oku yeter yahu...
[/QUOTE]
Ben onu bunu bilmem sanki kaleci tek başına mı rakip oldu size?Ne yani siz şimdi benle pek Sn.Modum citronx ' i yabana mı atıyorsunuz?
[/QUOTE]
Ne yani simdi sizde bizimi yabana atıyorsunuz...:)
[/QUOTE]
Sahada paylaştık kozlarımızı...
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2008 14:26
Arkadaşlar boşverin en güzeli dostluk kazandı. Uzadıkça gider bu resul eğer rövanş istiyorsan takım çıkar istanbula öyle gidelim.öyle yada böyle güzel ve zevkli geçti. siz skora değil buna bakın
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2008 17:59
Bencede dostluk kazandı. Zaten İstanbul, Bursa maçıda olmadı. Benim İstanbul'la yakından uzakdan ilişiğim yok. Karma bir maç yaptık zaten. Birol abim kendini genç hissetmiş. Maşallah herkesden fazla efor sarfetti.