Bursa İstanbul buluşması fotoğrafları.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 20:26
[QUOTE=heroman]Reis ve kabilesi sizlerlerle tanıştığıma çok memnun oldum.Sizlerle birlikte bizde güzel bir gün geçirdik.Bir kusurumuz olduysa afola,tekrar görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın.
Not:Arabamda bir paket sigara ve sofra bezi unutulmuştur.Sahiplerine duyurulur.
[/QUOTE]
Abi sigara paketi Suat Keskin'in vcry olması lazım, bronşit olmuş çok kötü ölmesin diye elinden aldım.
Not:Arabamda bir paket sigara ve sofra bezi unutulmuştur.Sahiplerine duyurulur.
[/QUOTE]
Abi sigara paketi Suat Keskin'in vcry olması lazım, bronşit olmuş çok kötü ölmesin diye elinden aldım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 21:39
Sigara benim doğrudur. Bronşit olanda benim o da doğrudur. İstanbul'un kalesini tutanda benim. O da doğrudur. (Şimdi ben Bursa'ya ihanetmi ettim.) Muş'lu arkadaşım karşı tarafa geçince gol atamamakdan yakınıyordun. Yoksa bir anda futbolumu unutmuştun. Bu arada Orhan kardeşim maç yüzünden Yunusları vermeyecekti neredeyse bana. Sonraki maçda aynı takımı tutunca unuttu herhalde. Her şey çok güzeldi. Yakın zamanda yine görüşmek dileğiyle. suatkeskin 2008-05-26 21:40:48
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 22:00
Sık görüşmek tez ayrılık getirir derler.Siz buyrun gelin başımın üzerinde yeriniz var.(uludağ gibi kocaman kafam var zaten.)
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 22:01
[QUOTE=KRaL_MaLaWi]Herşey çok güsel olmuş gelemediğime üzülüyorum ama bundan sonraki bursa buluşmasını kaçırmıyacağım inş.
Uğur abi bu arada bundan sonraki buluşmalarda neden aramızda olmuyacaksın sensiz buluşma bile hayal edemiyorum valla!!!...[/QUOTE]
Uğur abi bu arada bundan sonraki buluşmalarda neden aramızda olmuyacaksın sensiz buluşma bile hayal edemiyorum valla!!!...
Tayfun,burda ben yokken de güzel buluşmalar vardı,yine olacaktır eminim.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 22:07
Hoca selamı vermezse geleceğim diye anlaşmıştık Bursa'lı arkadaşlarla. Şimdi aynısını size diyeyim, hoca selamı vermezse İstanbul seferinde geleceğim. Bu arada ismimi İstanbul kalecisi olarak değiştirsem mi? Anneme bacak ağrısı diye verdikleri ThermoDoline ve MuscoRil krem ilaçları maç sonrası çekilen ağrılara iyi geliyor. Bilgilerinize,suatkeskin 2008-05-26 22:12:17
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 22:41
Çok değerli,bursalı arkadaşlar. Hepinize çok teşekkür ederim ,harika bir gündü. Meşhur uludağ havası,bana cok iyi geldi,kendimi orda 15 yaşında hisseddim. Suatcığım sen muşluya aldırma,o kendini dev aynasında görüyor. Futbol macımız harikaydı hepinizin ayağına sağlık,böyle güzel birgünü hazırlayan siz , bursalı arkadaşlara cok deşekkür ederim. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 23:00
[QUOTE=SERÇE]
Suatcığım sen muşluya aldırma,o kendini dev aynasında görüyor.
[/QUOTE]Onun için sana bacak arası attıktan sonra ayağıma vurdun.Hala topallıyorum...
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 23:02
[QUOTE=MuŞLu hKn][QUOTE=SERÇE]
Suatcığım sen muşluya aldırma,o kendini dev aynasında görüyor.
[/QUOTE]Onun için sana bacak arası attıktan sonra ayağıma vurdun.Hala topallıyorum...
[/QUOTE]
Hahahaha çok iyi ya
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 23:12
Bursa'daki buluşmaya özel sebeplerden dolayı gelemedim ama Bursa tayfasının İstanbul çıkarmasında ön saflardan yerimi ayırttım. Nasıl olsa hatunun ablasıda orada onu oraya bırakır ben buluşmaya damlarım :) Gerçekten güzel bir gün geçirmişsiniz imrendim şimdi. Akşam Murat'la msn'den konuşurken her yerinin ağrıdığından bahsediyordu demek sebep buymuş Haziran ayı için kolları sıvayalım bence İstanbul bize dar gelecek gibi geliyor
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 23:18
Baktım ki kimse arkadaşlarımızın isimlerini yazmıyor bari ben yazayım dedim.Yardımından dolayı Murat Sezgin'e teşekkür ederim.
oturanlar:Murat Sezgin(Murat Sezgin),Uğur abi,Latif abi,Birol abi,Kemal Evirgen(madaxe),Tarık Gizen(Mtarık),Murat Koca(tees Murat)
Soldan ayaktakiler:Hakan Biçer(hbiçer),Yücel Yaşar(azat1970),Suat Keskin(suatkeskin),Fehmi Kavuncular(heroman),ben,Zuhal,Meltem,Hakan,Orhan İlkhan(orhanbrs),Recep Gülşen(tanganika 16)Ercan Uçar(by_deju)Furkan Söyler(Hasan Furkan)
en arka soldan:Mustafa Buruk(abdurrahman),Hakan Balkan(hakan76),Melih Karabıyık(leuprechun),Nejat Çalışkan(Biyediç),Fatih Güneri(KARTAL),Berke,Resul Cem Çan(Resulcem).
Benden bu kadar arkadaşlar eğer eksik veya yanlış varsa haber verirseniz sevinirim.
Eksikler tamamlanmıştır.Kusura bakmayın.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2008 23:25
Esra tamamen doğru, ben söylerimde yanlış olurmu.