Bu Isıtıcı Neden 60tl?

mehmetbtÇevrim Dışı

İl: Istanbul
mehmetbtÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Saat 11 Dakika önce
[URL]https://istanbulpet.shop/tetra-heater-50w-proline-elektronik-akvaryum-isitici?srsltid=AfmBOoqv9SM8lRE09SWANX2udNkGUNe8HfSTbIZ6FORA5U5aPK1_iqfevHQ[/URL]

Isıtıcı tavsiyelerine bakıyordum ve tetra markasını gördüm.Arama yaptım ve karşıma bu çıktı.Ürün çok mu kalitesiz yoksa bilmediğim bişeyler mi var[:?]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AquaVitaÇevrim Dışı

İl: Ankara
AquaVitaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Saat 5 Dakika önce
[QUOTE=mehmetbt][URL]https://istanbulpet.shop/tetra-heater-50w-proline-elektronik-akvaryum-isitici?srsltid=AfmBOoqv9SM8lRE09SWANX2udNkGUNe8HfSTbIZ6FORA5U5aPK1_iqfevHQ[/URL]

Isıtıcı tavsiyelerine bakıyordum ve tetra markasını gördüm.Arama yaptım ve karşıma bu çıktı.Ürün çok mu kalitesiz yoksa bilmediğim bişeyler mi var[:?][/QUOTE]
Üründe bir şey yok sitede var kendileri dolandırıcı girilen kart bilgilerini çalıp kartı boşaltıyorlar googledan ismini aratırsanız görürsünüz zaten sitenin ne olduğunu internetten alışveriş yaparken aman dikkat

Beğenenler: [T]246728,HydroLeaf[/T]
Teşekkür Edenler: [T]253482,mehmetbt[/T]
+1: [T]240932,Ehtiyar[/T][T]125030,GhostKoi[/T]

mehmetbtÇevrim Dışı

İl: Istanbul
mehmetbtÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Saat 1 Dakika önce
Allahtan siteye atmışım belki sipariş verirdim çok sağolun.Gerçekten dikkat etmekte fayda var.

AquaVitaÇevrim Dışı

İl: Ankara
AquaVitaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 9 Saat 59 Dakika önce
[QUOTE=mehmetbt]Allahtan siteye atmışım belki sipariş verirdim çok sağolun.Gerçekten dikkat etmekte fayda var.[/QUOTE]
Rica ederim

Teşekkür Edenler: [T]253482,mehmetbt[/T]

GhostKoiÇevrim Dışı

Özel Üye
İl: Antalya
GhostKoiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 9 Saat 8 Dakika önce
Ufak bir araştırmayla piyasa değeri 1500 tl civarı olduğunu göreceğiniz ısıtıcı 60 tl yazıyorsa ya stokta yoktur ve temin edilemiyordur ya da elbette ki başka bir durum vardır.

Bu fiyatla site google aramasında birinci sıraya yükselmiş. Demek ki merak eden çok olmuş. Bu ürünün 600 tlye satıldığını görsem yine zor inanırım.