ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AquaVita
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
23 dakika önce
Toplam Mesaj:
5 [5.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
5 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yağız Ege
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ege

SON 5 MESAJI

40 Litre Akvaryuma Balık Önerisi
Lepistes besleyebilirsiniz bence bol bitkiyle.Şuan hava sıcak olduğu için ısıtıcı çok gerekmeyebilir ama havalar soğudukça lepistes içinde ısıtıcı gerekecektir.
Beyaz Benek Mi?
Betta balığımın yüzgeç kısımlarında beyaz noktalar var bana beyaz benek gibi geldi ama tam teşhisi koymadan tedaviye başlamak istemiyorum bi bakarsanız sevinirim [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/265299/210820251859471.jpg[/IMG]Düzenleme: Gözlemlerim sonucu artık eminim sürekli objelere sürtünmeye çalışıyor metilen mavisi başladım[EDIT]AquaVita,2025-08-21 19:28:23[/EDIT]
40 Litre İçin Bu İç Filtre Fazla Mı?
[QUOTE=NightWist]
Gözlemleyeceksiniz. Eğer balık fazla savruluyorsa yada serbest kaldığı zaman sürekli filtreye çekiliyorsa sıkıntı var demektir. Danio, tetra gibi balıklar akıntıya biraz daha dayanıklılar. Betalar direk rahatsız oluyor. [/QUOTE] İstediği zaman aynı yerde dakikalarca durabiliyor filtrenin savurduğunu görmedim daha sadece yüzerken biraz zorlanıyor gibi geldi bana.İlk defa betta beslediğim için çok bilgim yok.[EDIT]AquaVita,2025-08-20 18:03:39[/EDIT]
[QUOTE=NightWist]Filtrenin ucunu cama doğru verirseniz ve ayarını kısarsanız yüksek ihtimalle rahatsız etmeyecektir. Diğer yöntem ise filtrenin çıkış borusuna yakın kısma elyaf koymak. Yine belli düzeyde debiyi azaltır. Şimdilik önce ilk dediğimi yaparak gözlemleyin. Yetmezse elyaf yöntemini deneyin. [/QUOTE]
Filtre cama dönük zaten.Yinede tam olarak emin olamıyorum balığı rahatsız edip etmediğinden akıntının.[EDIT]AquaVita,2025-08-20 17:07:29[/EDIT]
40 Litrede Betta besliyorum elimde saatde 200 litre çeviren dolphin Kf200 modeli var. Normal balıklarda filtrenin akvaryumu saatde 5 kere çevirmesinin ideal olduğunu biliyorum ama betta gibi akıntı sevmeyen bi balık için sizce fazla gelebilir mi?(Filtrenin yanında ayarını kısmaya yarayan bi düzenek var onuda aktif hale getirdim)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.