bir çift ile discusa başladım........
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 23:05
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=GRAFTT]Maşallah sayın Doğanç. Umarım ileride discuslardanda yavru almayı başarırsın. [/QUOTE]
İnşallah, amin. Benim discuslarımda bu yıl sonuna doğru artık damızlık olacaklar. Yıl sonunda 15 aylık özene bezene bakmamın karşılığını nasıl verecekler bende çok merak ediyorum.
Şimdilik senin yolundan gidiyorum kardeşim, sıra onada gelecek inşallah
[/QUOTE]İnşallah, amin. Benim discuslarımda bu yıl sonuna doğru artık damızlık olacaklar. Yıl sonunda 15 aylık özene bezene bakmamın karşılığını nasıl verecekler bende çok merak ediyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 23:05
[QUOTE=GRAFTT] [QUOTE=jacobsen__][QUOTE=GRAFTT]Maşallah sayın Doğanç. Umarım ileride discuslardanda yavru almayı başarırsın. [/QUOTE]
İnşallah, amin. Benim discuslarımda bu yıl sonuna doğru artık damızlık olacaklar. Yıl sonunda 15 aylık özene bezene bakmamın karşılığını nasıl verecekler bende çok merak ediyorum.
[/QUOTE]
Şimdilik senin yolundan gidiyorum kardeşim, sıra onada gelecek inşallah
[/QUOTE]İnşallah, amin. Benim discuslarımda bu yıl sonuna doğru artık damızlık olacaklar. Yıl sonunda 15 aylık özene bezene bakmamın karşılığını nasıl verecekler bende çok merak ediyorum.
[/QUOTE]
Balıkların gelişimlerini buradan paylaşta bizde görelim
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 23:07
Dogan abi diskus a başlamana sevindim gerçekten harika bir tür daha önce beslemiştim bir çift im vardı yumurta dökerken izlemesi beni kendine büyüyor söylenecek söz yok diskus a harika bir tür inşallah yavrularını görürsün yavruları çıkarmak çok zor ama inşallah başarabilirsin.
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 23:09
[QUOTE=jacobsen__]
Fotoğraf makinamı bizim evlat alıp Trabzon'a gittiği için fotoğraf çekemiyorum. Yine yarama tuz serptin sende he.
Yarın discusların bulunduğu tankın yerini değiştiriyorum Doğan. PC nin soluna alıyorum, sehpayı yarın güçlendirmek için mobilyacıya götürücem.
[/QUOTE]Fotoğraf makinamı bizim evlat alıp Trabzon'a gittiği için fotoğraf çekemiyorum. Yine yarama tuz serptin sende he.
Yarın discusların bulunduğu tankın yerini değiştiriyorum Doğan. PC nin soluna alıyorum, sehpayı yarın güçlendirmek için mobilyacıya götürücem.
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 23:11
[QUOTE=GRAFTT] [QUOTE=jacobsen__]
Fotoğraf makinamı bizim evlat alıp Trabzon'a gittiği için fotoğraf çekemiyorum. Yine yarama tuz serptin sende he.
[/QUOTE]
[/QUOTE]Fotoğraf makinamı bizim evlat alıp Trabzon'a gittiği için fotoğraf çekemiyorum. Yine yarama tuz serptin sende he.
[/QUOTE]
3 aylık çocukmu alıp gitti makinayı Biraz özlede çocuk sevgisini anla sende
Yardıma ihtiyacın varsa alo de, makina gelince de fotoğraf eklemeyi unutma
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2009 18:12
Çiftin güncel fotoğrafları..
Dişi...
Erkek...
Buda dişi ve tüpcüğü
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2009 19:17
[QUOTE=meriç82]Tebrikler yakında emeklerinizin karşılığını alacaksınız sanırım .Bir gün bende discus besliyebilirim :).[/QUOTE]
Teşekkürler. Şimdilik yumurta dökseler bana yeter
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2009 20:09
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=meriç82]Tebrikler yakında emeklerinizin karşılığını alacaksınız sanırım .Bir gün bende discus besliyebilirim :).[/QUOTE]
[/QUOTE]
Su piresi size ve balıgınıza yardımcı olacaktır.
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2009 21:56
[QUOTE=oztamur][QUOTE=jacobsen__][QUOTE=meriç82]Tebrikler yakında emeklerinizin karşılığını alacaksınız sanırım .Bir gün bende discus besliyebilirim :).[/QUOTE]
[/QUOTE]
Su piresi size ve balıgınıza yardımcı olacaktır.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Su piresi arıyorum ama şu anda bulamadım
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2009 22:04
Dogan bey bir ara doğa gezintisi mi düzenlesek ? Başka care kalmadı.
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2009 22:08
[QUOTE=oztamur]Dogan bey bir ara doğa gezintisi mi düzenlesek ? Başka care kalmadı.[/QUOTE]
jacobsen__ 2009-04-10 22:08:42
Üretecek kadar kültür bulup azda olsa 1-2 tanka yetecek kadar üretmek istiyorum. Üretemezsemde üreten birinden sıklıkla almaktan başka çarem yok
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2009 13:11
Doğan Abi,zamanında ben ve Atakan Abi üretmiştik.Ben 6-7 ay kadar ürettim ve balıklarıma verdim 2 sene önce.Şuan elimde yok ama üretmek istersen her konuda sana yardıma hazırım.