bir çift ile discusa başladım........
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2009 21:25
[QUOTE=Supreme]Doğan, ayıptır sorması, aylık masrafın nedir bu hobi için?
Bir de, ailen ile mi oturuyorsun? Bu kadar tank için nasıl izin alabiliyorsun? İşin sırrı nedir?
[/QUOTE]
Bir de, ailen ile mi oturuyorsun? Bu kadar tank için nasıl izin alabiliyorsun? İşin sırrı nedir?
[/QUOTE]
Gideri çok gerçekten Tankların hepsi iş yerimde o yüzden hiç bir sorun olmuyor bana özel bir yer yani
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 10:14
[QUOTE=citronx]Hayırlısı olsun kardeşim,umarım yavrularıda görürüz. [/QUOTE]
Sağol sayın abim. Şimdilik derdim balıkları anlamak daha sonra yumurta görüp ilerisine bakacağım
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 10:21
[QUOTE=Radinant]Tebrikler Doğan valla içim gitti.Bir discus tankıda benmi kursam acaba Sağlıklı beslemen dileği ile.
Saygılar
[/QUOTE]
Valla modum kesinlikle kurmanı tavsiye ederim, discus hele bu boyda ki damızlıklar gerçekten ayrı bir zevk...
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 10:23
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=Radinant]Tebrikler Doğan valla içim gitti.Bir discus tankıda benmi kursam acaba Sağlıklı beslemen dileği ile.
Saygılar
[/QUOTE]
Valla modum kesinlikle kurmanı tavsiye ederim, discus hele bu boyda ki damızlıklar gerçekten ayrı bir zevk...
[/QUOTE]
Ondan en ufak bir şüphem yok zaten.Senin çiftinde maaşallah'ın varmış.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 10:30
[QUOTE=Radinant][QUOTE=jacobsen__][QUOTE=Radinant]Tebrikler Doğan valla içim gitti.Bir discus tankıda benmi kursam acaba Sağlıklı beslemen dileği ile.
jacobsen__ 2009-03-31 10:33:27
Saygılar
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ondan en ufak bir şüphem yok zaten.Senin çiftinde maaşallah'ın varmış.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Bu çifte sahip olmamdaki yardımlarından ötürü Ercan Duru,Selçuk abi ve Hüseyin abiye teşekkür ederim...
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 10:35
Hayırlı olsun herşey yolunda gibi görünüyor iyi beslenme ile büyüdükçe formları daha iyi, özellikle mavinin renkleri daha parlak olacaktır. Madem bu kadar tankınız var ben sizin yerinizde olsam artemia üretir, 2-3mm. lik canlı artemiaları da temel dietlerine dahil ederdim.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 10:46
Doğan Bey öncelikle tebrik ederim. 14 tank hiçte yabana atılacak bir sayı değil. Ayrıca dikuslarına bayıldım. MAŞALLAH diyelim. Çok tatlı keratalar...:) Bol bol yavru alırsın inşallah..
Sağlıklı balıklar..
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 12:07
[QUOTE=e.duru]Doğanım şükür bu günleri gördüm. Güle güle sağlıkla yavrularını görmeni dilerim.[/QUOTE]
Senin sayende abi sağolasın
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 12:09
Tebrikler,
Yavrularını görmen dileğiyle. 15. tank ne olacak acaba merakla bekliyorum.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 12:10
[QUOTE=chikled]Tebrikler,
Yavrularını görmen dileğiyle. 15. tank ne olacak acaba merakla bekliyorum.
[/QUOTE]
15.tank büyük ihtimalle olmayacak 14 tank her gün beni çokça yoruyor, nadir türler, discus derken bu kadar yeter
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2009 19:35
Tebrik ederim Doğan Abi.Keşke benimde işyerim olsa da bende böyle şeyleri gün boyunca görebilsem.Hem bunlara baktıkça insan daha iyi motive olup daha güzel konsantre olur işine.Çiftinde çok güzelmiş.Hayırlı olsun.Ama ofisinde şöyle güzel bir bitkili tankı hakeder bence.