bir çift ile discusa başladım........
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2009 07:36
[QUOTE=aquamania]Tebrik ederim Doğan Abi.Keşke benimde işyerim olsa da bende böyle şeyleri gün boyunca görebilsem.Hem bunlara baktıkça insan daha iyi motive olup daha güzel konsantre olur işine.Çiftinde çok güzelmiş.Hayırlı olsun.Ama ofisinde şöyle güzel bir bitkili tankı hakeder bence. [/QUOTE]
Bitki ve bitki akvaryumu bana çok uzak Murat Şimdilik bu tanklar yeterli...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2009 08:43
Konuyu şimdi gördüm tebrikler Doğan discuslar çok güzel görünüyorlar. Senin elinde daha da güzelleşeceği kesin. Birdahaki yarışmaya ne ile katılacağın da belli oldu.
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2009 11:17
[QUOTE=wiwiwi]Konuyu şimdi gördüm tebrikler Doğan discuslar çok güzel görünüyorlar. Senin elinde daha da güzelleşeceği kesin. Birdahaki yarışmaya ne ile katılacağın da belli oldu. [/QUOTE]
Artık 2 kategoride yarışmaya katılacağım İnşallah kupalar ve plaketler çoğalır. Hala plaketlere yer var...
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2009 11:33
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=wiwiwi]Konuyu şimdi gördüm tebrikler Doğan discuslar çok güzel görünüyorlar. Senin elinde daha da güzelleşeceği kesin. Birdahaki yarışmaya ne ile katılacağın da belli oldu. [/QUOTE]
Artık 2 kategoride yarışmaya katılacağım İnşallah kupalar ve plaketler çoğalır. Hala plaketlere yer var...
[/QUOTE]
Allah daha çok versin. Yanyana plaketlerde güzel duruyo hani.
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 21:05
2 gündür dişi tüpçük çıkardı ve kurlaşmalar başladı, bu kadar erken bu heyecanı yaşayacağımı gerçekten beklemiyordum hayırlısı bakalım
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 22:56
[QUOTE=citronx]Çarşamba'da yavruları alırsan şaşırmam birader hayırlısı olsun valla çok tehlikeli adamsın [/QUOTE]
Estafurullah abi balıklar şansıma çok iyi çıktı bende 2-3 gündür kurlaşmalarını seyrediyorum
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 23:00
[QUOTE=GRAFTT]Maşallah sayın Doğanç. Umarım ileride discuslardanda yavru almayı başarırsın. [/QUOTE]
Şimdilik senin yolundan gidiyorum kardeşim, sıra onada gelecek inşallah
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 23:02
[QUOTE=reis]Doğan,hayırlı olsun Discus'ların.
Balıklara direk çeşme suyu mu kullanıyorsun,yoksa R O var mı?
[/QUOTE]
R O vs yok abi, 1 gün dinlenmiş çeşme suyu ile dip çekiminin suyunu tamamlıyorum. Bildiğin gibi her günde dip çekince çok güzel sonuçlar alınabiliyor
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 23:04
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=reis]Doğan,hayırlı olsun Discus'ların.
[/QUOTE]
R O vs yok abi, 1 gün dinlenmiş çeşme suyu ile dip çekiminin suyunu tamamlıyorum. Bildiğin gibi her günde dip çekince çok güzel sonuçlar alınabiliyor
[/QUOTE]
Balıklar yerli mi?
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 23:04
[QUOTE=reis][QUOTE=jacobsen__][QUOTE=reis]Doğan,hayırlı olsun Discus'ların.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Balıklar yerli mi?
[/QUOTE]
Evet abi yerli balıklar...