Bir Bitkili Klasiği. Son Fotoğraflar Sayfa 10'da.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 00:09
Fotoğraf makinesinin pili bitmeye yakınmış. O yüzden biraz aceleyle çektim fotoğrafları. Fazla sayıda çekmeme rağmen ancak 4 tanesini beğendim. Budama ve cam temizliğinden sonra yeni kareler çekeceğim. Çünkü şu anda akvaryum tamamen balta girmemiş ormanları andırıyor...
Buyrun yeni kareler;Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 08:59
Maşallah çok güzel olmuş.Emre ellerine sağlık.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 09:16
Çok hoş gerçekten. İnsana yeni bir akvaryum kurdurur bu tank.
Tebrikler.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 21:39
Emre Kardeşim çok güzel ve huzur verici bir akvaryuma sahipsin.Ama sanırım biraz daha öncen ışıklandırma yapsan çok güzel olur.
Saygılarımla,
Saygılarımla,
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 23:17
Tebrikler Emre Bey gerçekten de çok şahane olmuş hem tasarım hem bitkiler discuslarınız çok şanslı :D . emoricat 2009-02-04 23:36:27
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 23:36
Bir bitkili akvaryum anca bu kadar güzel olabilirdi.
Tebrik ederim harika görünüyor.
Maşallah
Tebrik ederim harika görünüyor.
Maşallah
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 15:43
Abi torfu çok az koyman gerekmiyormuydu?
Kazım diye bir abimden duymuş torfu çok az akvaryum dibi görünecek şekilde kullanacaksın demişti.Yoksa akvaryumu zehirlermiş.
Ama sen bol keseden kullanmışsın.
Radinant 2009-02-06 01:38:17
Kazım diye bir abimden duymuş torfu çok az akvaryum dibi görünecek şekilde kullanacaksın demişti.Yoksa akvaryumu zehirlermiş.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 15:54
Emre Abi ikinci resimde sağ üst köşedeki betta çok güzel durmuş.Genel olarakta akvaryumun süper ötesi.Var mı daha ötesi?
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2009 16:00
[QUOTE=Denizhan01]Abi torfu çok az koyman gerekmiyormuydu?
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Torfu o kadar da fazla kullanmadım aslında. Suyla etkileşim içinde olmadığı takdirde bir problem yaratmaz. Yani aşırı derecede suyu yumuşatmaz. Uygun miktarda kullandığımı düşünüyorum.
[QUOTE=monster]Emre Abi ikinci resimde sağ üst köşedeki betta çok güzel durmuş.Genel olarakta akvaryumun süper ötesi.Var mı daha ötesi?[/QUOTE]
Teşekkürler. Genelde sazların yapraklarına asılıyor. Orada zaman geçirmeyi seviyor. Kafiyeli sözler için de teşekkürler.
mustafaerdogarÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
[B]6033,1[/B] [C]3,2,38529[/C]
İl: Istanbul
Kıdemli Akvarist
[B]6033,1[/B] [C]3,2,38529[/C]
İl: Istanbul
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 11:52
Emre epeydir yazamıyordum. Tebrikler; akvaryum gittikçe güzelleşiyor. Bitki yoğunlupu ve kütük kullanımı güzel olmuş. Taşlarda ilginç bir hava vermiş. Uzayan bitkilerin su yüzeyini kapatmasıyla egzotik ve balıklar için güzel bir ortam oluşmuş. Ancak discus (her nekadar gösterişli bir balık olsada ve tanka çok yakışıyor gözüksede) bakım şartları ve yaşam ortamı itibariyle pek uygun düşmemiş.