Bir Bitkili Klasiği. Son Fotoğraflar Sayfa 10'da.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Karşıyaka'da dün akvaryumcuları gezdim ve çoğu kimsenin elinde bitki kalmamış kış sezonuna girişle önümüzdeki hafta içinde ellerine bolca bitki gelceğini söylediler haberin olsun.Cuma veya perşembe gününden sonra bir bak bakalım karşıyakadakilere bulabilirisin belki.
Selam Emre biraz geç oldu ama geçmiş olsun. Hayalindeki akvaryumu kurmaya başladın demek ne güzel.Tüm resimlerine baktım hepsi birbirinden güzel maşallah.Fakat bir önerim olucak artık akvaryumun dekorunla pek oynama istediğinin en iyisini yap ole kalsın otursun. En iyisini yapacağınıda biliyorum zaten.Bizlerede akvaryumunun gelişme sürecini kareleyip izletmeyi unutma.Kolay gelsin.
Saygılar...
Selam Harun. Teşekkür ederim. İyileştik artık. Akvaryumun dekoruna gelince, bu son oynayışım büük ihtimal. Artık bitkileri ekleyeceğim. Elime geçtikçe yerleştireceğim ve artık büyümelerini izleyeceğim. Umarım kafamdaki kareyi tanka yansıtabilirim.
Konuyu açan arkadaşın affına sığınarak bir şey sormak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Şu tabandaki çim gibi olan bitkinin adını öğrenebilir miyim?Birde İstanbul'da nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Kusura bakmayın konuyla pek alakalı olmadı.
Rica ederim. Yapacağına da inanıyarum. Yeter ki iste diyeceğim, zaten öylesin
Saygılar...
Kıdemli Akvarist
[B]6033,1[/B] [C]3,2,38529[/C]
İl: Istanbul