Alenquer Çiftim ve Yavruları
Mert bey Maşallah yavrularınız çok güzel gözüküyor.Bende 3 aydır diskus araştırması yapıyorum. İnşallah yakında bende sizler gibi diskus sevdasının içine girmek istiyorum ve tankımın hazırlıklarına başladım. İlk diskuslarımın sizden olmasını istiyorum, inşallah yavrularınız hayırlısı ile büyürde bizlerde nasipleniriz. Sağlıklı balıklar.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
maşallah karika resimler.
benim veletlerde biran evvel büyüseler de yavrulasalar
Arkadaşlar güzel temenniler için herkese teşekkür ederim.
Erdal Bey, daha herhangi bir yemleme programına başlamadım. Tahmin ediyorum 10 gün sonra artık yürek karışımlarına ufak ufak başlıcam. Ondan sonra detaylı programı yazarım. Birde sizin yavruları merak ediyorum ne durumdalar kan değişimi için almak isterim.
Murat teşekkürler Edirne organizsayonu şekillendi 10 Aralıkta Diskus Şenliği var haberin olsun.
Olgay Bey teşekküler..
Ferhat Bey hayırlısı ile büyüsünler gerisi kolay merak etmeyin.
Ulvicim sağolasın.Sana da mahçubum çok gecikti; bu cumartesi geliyor malzemelerin.
İbrahim teşekkürler..
Fatih Bey çok güzel bir duygu inşallah sizede nasip olsun.
Saygılarımla,
Teşekkürler Bora. Hayırlısıyla büyütmeye çalışıyorum. Senin yavrulara çok üzüldüm. İnşallah yeni batımı hayırlısıyla büyütürsün.
Saygılarımla,
Tarık Bey merhaba nasıl yavrular? Malzeme konusuna gelince Ulvi'ni günahını almayın. Sadece 3'lü filtre temin edicem onada onu söylüyor. Görüşmek üzere..
Merhaba Mert Bey,
Ne yazık ki, yavrulardan sadece ikisi kaldı şu anda. Diğerlerini maalesef kaybettim. Sadece, diskuslarım ile ilgili başlıkta fotoğraflarını eklediğim yavrular kaldı.
Aman diyim, Ulvi'ye Alenquer çiftinin yavrularından vereyim demeyin! Yoksa dilime düşecek.
Sağlıcakla kalın.