Alenquer Çiftim ve Yavruları
Ama artık daha fazla saklamanın gereği yok, itiraf ediyorum o bıdı bıdı, güzel yavrulardan almamak için kendimi zor tutuyorum.
Mert Abiye de güven olmuyor, biz alıyoruz yine iştahımızı açacak yavrularla karşımıza geliyor.
Allah benimde gözümü doyursun.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tarık Bey yavrulara çok üzüldüm. En azından kalanları sağlıkla büyütürsünüz inşallah. Bu arada Ulvi bu işi iyi biliyor sadece onda bu yavruları izlemek için dahi yavru verilir inanın geçen verdiğim yavruları gördüm maşallah şaşırdım. Görüşmek üzere..
Saygılarımla,
Ulvi, diskus işinde bayağı yol aldı zaten. Benim diskusları da ona göndermeyi düşünüyorum, biraz besiye çeksin. Ben onun kadar özenle bakamıyorum bu balıklara.
Saygılar.
[QUOTE=tearaway] [QUOTE=Mert_Taşkıran]Ulvicim sağolasın.Sana da mahçubum çok gecikti; bu cumartesi geliyor malzemelerin.[/QUOTE]Estağfurullah, yüküm hafifleyecek artık, çok sağolasın Mert Abi.
[/QUOTE]
Slm Mert abi yavruları vermeye baslıyomusun? hayırdır? merak ettim
İbrahim daha erken daha zaman var. Bakıyorumda yakın takiptesin.
Saygılarımla,
Yavrular 40 günlük oldular. Yerlerini değiştirdim. Biraz daha büyük bir tanka aldım. Filtre edilmiş dinlenmiş çeşme suyuna başladım. Gayet sağlıklar ve çok iştahlılar hala artemia yiyorlar küçük küçük yürek ve tetrabits denemelerim oluyor, zamanla alışacaklar. Yeni yere alırken saydım ama karıştı. Tahmini 180-200 civarı.
Saygılarımla,
maşşallah bunlat çok güzel bişiyler ya
ama cahilliğimi madur görürseniz bişiy soracğım
pipo filitre nedir benim bu konuda pek bir bilgim yok da kusuruma bakmayın ne olur öğrenmekte yarar var dimi
Teşekkürler arkadaşlar..
Can Bey pipo filitre tankın içinde gördüğünüz siyah sünger filitre'dir.Hava ile çalışır suyun içinde filitrasyonu sağlar ayrıca tankın oksijenihtiyacını sağlar.
Saygılarımla,