Alenquer Çiftim ve Yavruları
Normalde sünger beyazdı ama artık değil , kahverengimsi siyahımsı bir renk aldı. Yavrular 1 haftalık oldu.
Mert bey, ikiside ilgileniyolar, hatta yavrularda babayı bırakmıyo bi grup annede yapışık bi grup babada, dün o talihsiz olayı yaşamasaydık daha güzel olacaktı herşey. Kısmet...
Ama mert bey varya bu alenquer e hastayım. Hiçbir discusa benxemiyor. Hele sizdeki; vücut formu, renk, fin kuyruk rengi..
maşallah ya ...
Bide son bir soru mert bey çiftinizden gelen yavrular hangisine benzer, anneyemi? babayamı? baskın alenquer mi olur?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu çiftte anne de baba da alenquer.Daha evvel bir link vermiştim orda görüceksin baba daha fazla tututan bir alenquer. Yavrular her ikisindende alır.
Saygılarımla,
Teşekkürler Bora Bey, verdiğiniz bilgiler için. Daha fazla soru sorup burdaki konuyu saptırmak istemem. Sonuçta konumuz burda alenquer çifti, size ö.m atacağım teşekkürler tekrar saygılar, bu arada almanyadan gelenler nasıl ?
Arkadaşlar gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim. Şu an 20 günlük oldular; gelişmeleri mükemmel gidiyor. Allah nazardan saklasın. Hemen hemen 10 gündür artemia veriyorum. Isı : 29 ph: 7.5
Saygılarımla,
Discustan hiç anlamam ama sizin Dİscuslar bir harika Mert bey.Yavrular ise sanki birer doğa harikası.Allah nazardan saklasın.
saygılarımla...
Çok güzeller MAŞALLAH diyelim.
Mert çok sevindim yavruların gelişiminin sorunsuz olmasına.
İnan buna bu yavrulardan kısmet olursa bende isterim 6 veya 8 tane.
Tekirdağ 'da üzerine birde ÖZCANLAR' da köfte ısmarlarım.
SAYGILAR..
[B]2168,1[/B] [B]2175,2[/B] [B]2448,3[/B]
İl: Istanbul
Mert Abi merhaba , öncelikle sizi tebrik etmek isterim yavrular ve ebeveynleri harika duruyor. Bir kaç gündür internete girmemiştim discus forumunda görür görmez hayran kaldım Allah nazardan korusun. Kazasız , belasız büyütmenizi en içten dileklerimle temenni ederim , umarım eksiksiz büyürler. Bunları görmek discus akvaryumu kurmam için heves ve heyecan veriyor. Yapmış olduğunuz her güzel iş gibi bu resimleri bizimle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler
Saygılarımla