Akvaryuma Su Ekleme
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2016 21:44
Merhaba
Merak ettigim bir konu var.Evimin onu deniz bursa mudanya da oturuyorum suyu ordan alıp süzüp akvaryuma koyabilirmiyim.Daha sonra ona göre tuz ve tatlı su eklsem olurmu.tuz masrafindan kurtulmus olurum[:?]
Guncel
Merak ettigim bir konu var.Evimin onu deniz bursa mudanya da oturuyorum suyu ordan alıp süzüp akvaryuma koyabilirmiyim.Daha sonra ona göre tuz ve tatlı su eklsem olurmu.tuz masrafindan kurtulmus olurum[:?]
Guncel
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2016 17:54
Kesinlikle ve kesinlikle mümkün fakat suyu önce iyi bir laboratuvarda test ettirmeniz gerekmekte. Deniz suyunda kolibasili gibi hastalıklar ve cıva, benzin, yağ ve bunun gibi zararlı atıklar yoksa yapılabilir.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2016 18:01
Tuzlu su ile pek içli dışlı değilim fakat. Özellikle kıyıdan alacağınız su lağam da dahil olmak üzere bir sürü pislik mevcut olacak. 1 metre öteden alacağınız su bile farklı olabilir. O yüzden bence mantıklı değil. Denizlerimizin durumunu siz de iyi bilirsiniz.
Beğenenler: [T]81103,Kınayu[/T]
Teşekkür Edenler: [T]179691,Ayberk1634[/T]
+1: [T]81103,Kınayu[/T]
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2016 19:12
[QUOTE=Sinan87]Tuzlu su ile pek içli dışlı değilim fakat. Özellikle kıyıdan alacağınız su lağam da dahil olmak üzere bir sürü pislik mevcut olacak. 1 metre öteden alacağınız su bile farklı olabilir. O yüzden bence mantıklı değil. Denizlerimizin durumunu siz de iyi bilirsiniz.[/QUOTE][QUOTE=sopacı34]Kesinlikle ve kesinlikle mümkün fakat suyu önce iyi bir laboratuvarda test ettirmeniz gerekmekte. Deniz suyunda kolibasili gibi hastalıklar ve cıva, benzin, yağ ve bunun gibi zararlı atıklar yoksa yapılabilir. [/QUOTE]
Cevaplariniz icin teşekkurler.Tuzlu suyu kendim olusturcam.Bide burda restronlar var. tanık oldum 25 dk önce gibi pislikleri suya atıyorlardı artiklari kefaler didikliyorladi
Cevaplariniz icin teşekkurler.Tuzlu suyu kendim olusturcam.Bide burda restronlar var. tanık oldum 25 dk önce gibi pislikleri suya atıyorlardı artiklari kefaler didikliyorladi
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2016 18:43
Saroz korfezinden şu getiriyorum değerleri mükemmel olabilir testlerini yap kardeşim uygunsa kullan