AKVARYUM KAPAK YAPIMI Polikarbon (Komple Bitti)
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 12:39
Konuyu hortlatıyorum ama kapak yapacak arkadaşların bu kapağı örnek alacaklarını umarım. Benim oldukça işime yarayacak çünkü. Bu hafta aynı kapaktan yapıcam inşallah. Yapan kişiye teşekkürler, elinize sağlık diyorum ve neşeli, güzel balıklar diliyorum herkese.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2011 21:06
Polikarbon malzemelerden kapak yapan akvaryum kullanıcıları ben size her türlü polikarbon malzemeyi şeffaf beyaz füme yeşil mavi ve diğer renklerde temin edebileceğiniz adresimi veriyorum. İstediğiniz ölçülerde satın alabilirsiniz. Polikarbon levhalar 210cm eninde 600 cm boyundadır. Bu yüzden akvaryum meraklıları bende dahil daha küçük parçalardan kapak yapmıştım.
İşinize yarayabileceğini düşünerek size link atıyorum
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2011 23:46
Konuyu hortlatmak istiyorum. El beceriksizliğimi göze alarak bu kapağı deneyeceğim. Ve kapağı açmak için birde sap gibi birşey yaparım sanırım. Fakat aklıma takılan birşey var. Aydınlatma sistemini nasıl ekleyeceğiz buna? Sistem sonuçta uzun süre yanık kalacak ve bayağı bir sıcaklık yayacak ki bu da malzemenin erimesine sebeb olmaz mı?
Herkesin işine yarayabilecek kolay ve güzel bir konu.
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 17:13
Harika bir çalışma. Bende aynı sıkıntı yaşıyordum. Bugün belirtilen şekilde kapağı yaptım ve sonuç mükemmel.
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 00:53
Mrb arkadaşlar oncelıkle aydınlatmada şerit ledler var silikonlu onların altında cıft taraflı bantlarıda var polıkarbona yapıstırsak olmaz mı onların erıtecegını sanmıyorum sadece bi fikir
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2012 09:41
Basit ve kulanışlı
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2012 23:18
Elinize sağlık. çok güzel olmuş. güle güle kullanın.