AKVARYUM KAPAK YAPIMI Polikarbon (Komple Bitti)
+1: [T]218531,unsal5807dbm45k[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=liorente]Öncelikle güzel bir çalışma olmuş.Bir şey sormak istiyorum,bu içerisini kaplamak için kullandığınız parlak kaplamanın ismi nedir? [/QUOTE]
Güzel calişma olmus tebrik ederim. Ama bir sorum olacak polikarbon yumusak ve ısıya duyarlı bır madde florasanı takıtıgınızda florasanı tasıyacakmı ? florasandan gelen sıcak cunkı yumusatacaktır onu.
Poli karbon taşır Bir tane Flourasan yada lamba koyacağım.Hem ısı ya da çok dayanıklı.Hem o parlak şey ısıyı dağıtır diye düşünüyorum.
Tabelalarda 24 saat açık kalıyor ışık erir sarkardı o zaman hatta onlar yalıtkan bir madde bile kullanmıyorlar yani.
Lise yıllarında tatıllerde reklamcıda calısıyordum ordan soluyorum bos bır bılgı degıldır emin olabilirsiniz tabelalarda profil uzerine yerlestiriliyor ve arasında en az 20 cm fark oluyor kenarlarda alimiyumdur tabelaların alimiyum bilirsinizki soguk etkisi iyidir sıcak havayı iletmek ve sogutmakda iyidir bu yuzden dolayı sız polikarbonu altına kucuk bir koruyucu katman daha koymanızı onenrırım
Lise yıllarında tatıllerde reklamcıda calısıyordum ordan soluyorum bos bır bılgı degıldır emin olabilirsiniz tabelalarda profil uzerine yerlestiriliyor ve arasında en az 20 cm fark oluyor kenarlarda alimiyumdur tabelaların alimiyum bilirsinizki soguk etkisi iyidir sıcak havayı iletmek ve sogutmakda iyidir bu yuzden dolayı sız polikarbonu altına kucuk bir koruyucu katman daha koymanızı onenrırım
[/QUOTE] Nasıl bir katman koyabilirim.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir