Adanalı Akvaristler Bi Ara Toplansak ?
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 18:04
Herkese Merhaba Bi Adanalı olarak hiç bi buluşmaya katılamadım, yada Görmedim Denk gelmedi diyelim..Yine Bi buluşma olsada fikir alışverişinde Bulunsak, Tanışsak , sohbet falan etsek diyorum..?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 20:03
Ahmet Bey Adana'da fiili olarak derneği kurmamış olsak ta gayri resmi Başkanımız Selçuk AYDOĞAR'a bu konuyu ÖM den gönder. Buluşma organizasyonu ile ilgilenecektir.
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 21:32
[QUOTE=omardaing]Ahmet Bey Adana'da fiili olarak derneği kurmamış olsak ta gayri resmi Başkanımız Selçuk AYDOĞAR'a bu konuyu ÖM den gönder. Buluşma organizasyonu ile ilgilenecektir. [/QUOTE]
Teşekkür ediyorum yine de omer abi :)
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2011 19:42
[QUOTE=ahmet_adana]Herkese Merhaba Bi Adanalı olarak hiç bi buluşmaya katılamadım, yada Görmedim Denk gelmedi diyelim..Yine Bi buluşma olsada fikir alışverişinde Bulunsak, Tanışsak , sohbet falan etsek diyorum..? [/QUOTE]
İnşallah yakında bir toplantı olur,Adanalı yeni hobici arkadaşlarımızla tanışırız.
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2011 00:06
[QUOTE=sahsuvar01][QUOTE=ahmet_adana]Herkese Merhaba Bi Adanalı olarak hiç bi buluşmaya katılamadım, yada Görmedim Denk gelmedi diyelim..Yine Bi buluşma olsada fikir alışverişinde Bulunsak, Tanışsak , sohbet falan etsek diyorum..? [/QUOTE]
İnşallah yakında bir toplantı olur,Adanalı yeni hobici arkadaşlarımızla tanışırız.[/QUOTE]
Cok yeni sayılmayız sahsuvar abi :) Merakla Bekliyoruz
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2011 16:36
Yeni bir buluşma olursa bende katılırım.
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2011 02:05
Arkadaşlar konuyu bir güzel hortlatırım çünkü akvaryum kuracağıım yardımlarınıza çok ihtiyacım var.buluşma olursa şu vize haftasında bile gelirim :)
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2012 12:32
.
malikarslan 2012-03-03 18:26:57