3. Akvaryum Yarışması hakkında...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
İlk 3:
1.
2.
3.
Saygılar,
Tanganyika cichlidlerinde aldığım üçüncülüğün ardından tanganyika biyotop'unda aldığım birinciliği yeni öğrendim ve bu beni son derece mutlu etti.Önceki yarışmada da söylediğim gibi bize bu tatlı heyecanı yaşatan tüm akvaryum.com ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Her zaman seviyeli olan ve hiç bir şekilde saygısızlığa prim vermeyen akvaryum.com ailesine ömrüm yettiği sürece üye olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyacağım.Hiç kimse aldığım birincilikten sonra bu satırları yazdığımı düşünmesin.Üye olduğum ilk andan bu yana düşüncelerim hep aynı idi.Yarışmaya katılıp derece alan veya almayan tüm arkadaşları tebrik ederim.Benim için bu derecenin gururu ve mutluluğu anlatılamaz.
Çok teşşekkür ederim Buğra bey.Bütün samimiyetimle söylüyorum bende sizin tankınıza bayıldım.Hatta sizin ve bir kaç beğendiğim tankın yarışmaya katılmasıyla dereceye girip girmemekte tereddütlerim bile oldu açıkçası.Sizin dereceye girememenize çok üzüldüm.Ayrıca sonuçları büyük bir olgunlukla karşılamanız da takdire değer doğrusu.