3. Akvaryum Yarışması hakkında...
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2008 13:19
Dereceye girenlere tebrikler.Tam 2.lik yada 3.lük bekliyordum,ikinci olmuşum.En genç dereceye giren kişiyim galiba.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2008 22:42
Bitkili akvaryum yarışmasında da tüm katılımcıları tebrik ederim. Benide 4. lüğe layık gören jürimize teşekkür ediyorum, bu tecrübeyle daha da iyilerine İnşallah. Birinci olan tank benimde favorimdi arkadaşıda ayrıca tebrik ederim çok başarılı bir kompozison.
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2008 22:47
Saygı değer Akvaryum com.yöneticileri,modaretörleri,forum özel üyeleri ve forum üyeleri , emeği geçen herkese ve değerli jüri üyelerine çok teşekkür ederim.Tesadüfmüdür bilemiyorum yarın doğum günüm ,şu ana kadar aldığım en değerli hediye benim için tekrar emeği geçen herkese teşekkür ederim.Tayfun ve Mustafa beyi tebrik ederim. mustafa34 2008-12-16 08:50:20
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2008 18:41
Bir şey soracağım,aynı canlı yarışmasındaki gibi avatarımızın altında kupa oluyor mu?Bu arada forum özel üyesi olmuşum,çok sevindim.
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2008 19:48
[QUOTE=cagatay301]
Tüm yarışma ve katagorilerde derece alanların avatarının altında kupa oluyor. Özel üye olmuşsunuz tebrikler....
Bir şey soracağım,aynı canlı yarışmasındaki gibi avatarımızın altında kupa oluyor mu?Bu arada forum özel üyesi olmuşum,çok sevindim.
[/QUOTE]Tüm yarışma ve katagorilerde derece alanların avatarının altında kupa oluyor. Özel üye olmuşsunuz tebrikler....
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2008 19:45
Tüm yarışmacıları ve dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ederim. Herkese teşekkürler.
Her geçen gün daha güzel tankların olduğu yarışmalar oluyor. Bu da ayrıca güzel.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 18:03
bişey sormak istiyorum. benim balığımın çekimlerinde imzalı kağıt olması şartmı?
yani tripotla çok haraketli olan balığıma zomlarken diğer elimle imzalı kağıtmı tutmam gerekiyor. bu resmi kötüleştirmezmi?
teşekkürler.