250 litre bitkili - Güncel fotoğraflar 12'de
Alt kısım bana biraz karanlık geldi.
Bitkiler çok iyi gelişmişler. Işığı kesen bitkileriniz var.
Güzel çalışma tebrik ederim.
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Şimdiki hali eskisine nazaran daha iyi oldu, kütüğe sarılı java moss kütlesi çok büyüdü arka cama doğru çevirdim altında mağara gibi bir alan oluştu, 5 adet badis aldım mossların altından çıkmıyorlar bazen turlayıp geri giriyorlar, süper canlılar, kılıçlar aralıksız ürüyorlar çok kaliteli yavrular aldım. Şansıma ayırırken kökleri kırılan cryptolar tuttular ve gelişiyorlar, Hemianthus Micranthemoidesleri baya azalttım, gülleride çıkarmayı düşünüyorum bir türlü istediğim şekilde büyümediler. Rotalaları mossların iki yanına koydum gelişmelerini bekliyorum. Lotus deli gibi büyümeye devam ediyor iki el büyüklüğündeki yapraklarını her hafta budamama reğmen yine her hafta 10'un üzerinde yaprak veriyor ve 4 adet ayrı kök daha verdi zannedersem elden çıkarmam gerekecek. Hemianthus callitrichoides ''Cuba'' almıştım fakat tabana ektiklerim ışık yetersizliğinden büyümediler, saksı olarak mossların üzerine koyduklarım çok hızlı gelişiyorlar ya ışığı artıracağım yada elden çıkaracağım. En önemli kısım olan fotoğrafları yakında eklerim şu anda yanımda yok, hepinize iyi günler...
Benim tankta 40cm oldugu için eksikligini çok hissediyorum, boyle tanklar gorunce içim gidiyor yahu..
Tebrikler..
Fotografları 800x600 yuklerseniz daha rahat bakabiliriz, boyle zor açılıyor.
Bilirsiniz gerçi, bu eklentiyle "image resize" cok kolay;
Fotoya sag tıklayıp ölçekliyorsun sadece.
http://download.cnet.com/Image-Resizer-Powertoy-for-Windows-XP/3000-18487_4-10905400.html#submitReview
Kullanımı;
http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/learnmore/tips/eschelman2.mspx