Yeşil nokta yosunu sorunu
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2013 02:50
Merhaba arkadaşlar akvaryumumda bu problem vardı arka camı komple kaplamış ve bitkilerin üstündede baya vardı.
Camdakileri mıktanızlı silecek ile temizledim.
Işıklandırmam 5.3.5 di onu 3. 4. 3 e indirdim ve gübrelemeyi kestim 1 haftada nerdeyse tamamen kayboldular..
Keyifli hobiler..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2013 03:00
Bir sorum olucak aynı sorun bendede var hopar t5 ikili armatür kullanıyorum biri 1000 k digeri mavi ışıklandırmayı 8saat yapıyirum sorun niktalar değil onları haftada bir aparatla hallediyorum 2 gündür ısıklandırmayı 14-15 saat e cıkardım suda bulanma var bunun sebebi fazla ışıklamamı
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2013 03:17
[QUOTE=geceyarisi2405]Bir sorum olucak aynı sorun bendede var hopar t5 ikili armatür kullanıyorum biri 1000 k digeri mavi ışıklandırmayı 8saat yapıyirum sorun niktalar değil onları haftada bir aparatla hallediyorum 2 gündür ısıklandırmayı 14-15 saat e cıkardım suda bulanma var bunun sebebi fazla ışıklamamı[/QUOTE]
Bitkili akvaryumda gerçekten çok yeniyim ve tecrübesizim.Sadece kendi sorunumun bu şekilde hallettiğimi belirtmek istedim :)
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2013 03:28
Filitrelemeyi nasıl yapıyosun dışfilitre kullanıyosan debiyi nasıl düşürdün?
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2013 03:53
[QUOTE=geceyarisi2405]Filitrelemeyi nasıl yapıyosun dışfilitre kullanıyosan debiyi nasıl düşürdün?[/QUOTE]
Eheim 2213 var dış filitrede reaktör takılı.Ayrıca debide hiç düşük değil :S