YENİ BİR ADANA BULUŞMASI FOTOLAR SAYFA 7'DE
Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 10:24
[QUOTE=sarper79]Maşaallah. zaten canlı da görmüştüm. seninkiler bizim inca ların 2 katı olunca çekiyorsun fotoları. 2ay sonra incalarla Faruk un agassizileri büyüyünce nasıl foto eklenirmiş göstereceğiz.
[/QUOTE] Haklısın Sarper'im senin fot.makinasıyla çekersek daha güzel foto alabiliriz. Ben sizden 2-3 ay öndeyim kısmet Kakadular büyük boy geldi. Dişi kakadu yuvasını temizlemey başladı inşallah en kısa sürede yavru alabilirim.
bugün akşam anamurdan erken dönersem Faruk'a uğrayacağım. gelirken bendeki dij. foto yu getireyim bir de makinayla çekersin çok daha net görebiliriz balıkların renklerini. zaten yavruları cep çekimiyle göremeyiz değil mi Volkan Abi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 10:50
Volkan abinin akv. küçük olduğundan yavrular sığmaz oraya su piresi tankına atarız onları da. akşam eve giderken 2 porsiyon pire getir incalara. ben de mayaları getireyim. her hafta 2 paket mayaları benden pireciklerin.
Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 11:00
[QUOTE=sarper79]Volkan abinin akv. küçük olduğundan yavrular sığmaz oraya su piresi tankına atarız onları da. akşam eve giderken 2 porsiyon pire getir incalara. ben de mayaları getireyim. her hafta 2 paket mayaları benden pireciklerin. [/QUOTE] Yeterki yavru alabilelim Sarper'im gerekirse yavrulara tank kurarım hemen
Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 17:05
[QUOTE=VolkaNzx]Herkese merhaba. Arkadaşlar su piresi tankı yorumları için torum yapan herkese teşekkür ediyorum. Biz bu tankı yaparken Faruk'la hiç bir masraf etmeden tamamen elimizdeki imkanlarla yapmaya karar verdik. Sonra elimizde ne var ne yok bakmak için işyerimizin damına çıktık. Kullanabileceğimiz malzemelerin listesini yapıp sonra nasıl yapacağımıza ve nereye koyacağımıza karar verdik. İşin rezillik kısmına gelince en keyifli kısmıda burası zaten. Tamamen rezillik . ama iş bittikten sonra herşeyi unuttuk çünki yaptığımız iş çok hoşumuza gitti. Bu arada bu tankta sadece su piresi yetiştirmeyeceğiz. Faruk bir fikir verdi abi bunu içinde amazonlarda süper yetişir dedi. Bu hafta içerisinde su piresi tankına dere kumu ayarlayıp ekleyeceğiz. Tankta Dev anubias ve Amazon yetiştirmeyi planlıyoruz. Bol gün ışığı ve bol karbondioksit olacak tankta, çünkü oksijen az seviyede olacak. Burada yetişen su piresi kanımca hepimize yetecek. Osman abiden su piresi almak bedava, forumdan 500ml pet şişede su piresi almak 5 TL, kendi yaptığın imkanlarla su piresi yetiştirmek PAHA BİÇİLEMEZ.. Bu arada Kakadularımın fotolarını ekliyorum ama kusura bakmayın cep telefonu ile çektim ancak bu kadar oldu. Saygılar
Dişi kakadum su piresi yerken
Erkek Kakadum tüm ihtişamıyla
Dişi Kakadu yuvasını sahiplenirken
Akvaryuma genel nakış
[/QUOTE]
Maşallah hepside çok güzeller erkeğin kuyruğu da çok hoş görünüyor.Sarperin dediği gibi bizimkiler şimdilik hamsi kıvamında
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2010 02:02
[QUOTE=sarper79]Maşaallah. zaten canlı da görmüştüm. seninkiler bizim inca ların 2 katı olunca çekiyorsun fotoları. 2ay sonra incalarla Faruk un agassizileri büyüyünce nasıl foto eklenirmiş göstereceğiz.
[/QUOTE]
Maşallah balıkları nereden aldınız acaba ?
[QUOTE=agulgun]
bugün akşam anamurdan erken dönersem Faruk'a uğrayacağım. gelirken bendeki dij. foto yu getireyim bir de makinayla çekersin çok daha net görebiliriz balıkların renklerini. zaten yavruları cep çekimiyle göremeyiz değil mi Volkan Abi
Bizdekilerin fotolarını da biz buradan paylaşalım istermisiniz ? Herkese selamlar...
[QUOTE=agulgun]
Selçuk doğum günün kutlu olsun Başkan foreva
[/QUOTE]
MUTLU , SAĞLIKLI YILLAR DİLEKLERİMİZLE...
emret başkanım :)
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2010 15:02
Arkadaşlar Adana'lı arkadaşlardan bir ricam olacak. Hepimiz burada kaynaştık toplantımız oldu sohbetimiz oldu, burada birbirimizin fotolarına yorumlar ekliyoruz herşey çok güzel fakat, ben herkesten kendi fotolarını koymayı rica ediyorum. İmza kısmında herkes kendi fotosunu koyarsa daha iyi hatırlarız birbirimizi, sadece isimle yada nick ile hatırlayamadığımız arkadaşlar oluyor, ismen biliyoruz ama resmen de görsek iyi olur düşüncesindeyim. Saygılar
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2010 10:31
Doğum günümü kutlayan kutlamayan herkese teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2010 10:32
Arkadaşlar Kazım hocanın eski püskü 100lt lik vatoz tankını balkona koydum suyu eskitiyorum üretimden sonra misliyle geri verilmek üzere 1000-2000 kadar pireye ihtiyacım var.
''Aslında adres belli''
slm
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2010 19:28
[QUOTE=sarper79]Evet haklısın Faruk. demek benimkiler de hemen büyüyecek
onurplus01 2010-11-05 19:30:40
570lt 12 apisto 5 arı balığı
hayırlı yaşlar olsun Selçuk Abi
[/QUOTE]
Sarper bey apisto ve arı balığını Burçin beyin mağazasındanmi aldınız?.Çünkü oraya bolca geldi apistolar ancak ben almaya cesaret edemedim.
Selçuk bey doğum gününüz kutlu olsun.Yine (herzamanki gib)bir buluşmayı daha kaçırmış bulunuyorum.İnşallah birdahakini hep beraber güzel sohbetlerle bitiririz.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir