Yarışma Oylaması
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2017 12:52
İyi günler..
Yarışma oylaması hakkında bilgi almak istiyorum. Oylama başladı mesajını almama rağmen oylama yapamıyorum. Neden acaba?
Yarışma oylaması hakkında bilgi almak istiyorum. Oylama başladı mesajını almama rağmen oylama yapamıyorum. Neden acaba?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2017 13:04
Profile girin oradan profili düzenleye basın telefon numarasi yazan uere numaranizi girin sonra telefona mesaj gelecwk o kodu girin merak etmeyin telefonunuzu sadece siz goruyonuz baskasi göremiyor
Teşekkür Edenler: [T]182335,Sansursuz[/T]
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2017 13:06
Ama zaten onu çok önceden yapmıştım.
[QUOTE=Alidndr]Profile girin oradan profili düzenleye basın telefon numarasi yazan uere numaranizi girin sonra telefona mesaj gelecwk o kodu girin merak etmeyin telefonunuzu sadece siz goruyonuz baskasi göremiyor[/QUOTE]
Siz oylama yapabiliyorsunuz? Biyotop akvaryumu kaç tane gözüküyor siz de acaba
[QUOTE=Alidndr]Profile girin oradan profili düzenleye basın telefon numarasi yazan uere numaranizi girin sonra telefona mesaj gelecwk o kodu girin merak etmeyin telefonunuzu sadece siz goruyonuz baskasi göremiyor[/QUOTE]
Siz oylama yapabiliyorsunuz? Biyotop akvaryumu kaç tane gözüküyor siz de acaba
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2017 14:56
[QUOTE=Sansursuz]
Peki oylama yapabiliyormusunuz? [/QUOTE] ben oylama yapmiyorum haksızlık oluyor herkes güzel balığa değil güzel fotoğrafa veriyor bu yüzden yapmiyorum
Peki oylama yapabiliyormusunuz? [/QUOTE] ben oylama yapmiyorum haksızlık oluyor herkes güzel balığa değil güzel fotoğrafa veriyor bu yüzden yapmiyorum
Teşekkür Edenler: [T]182335,Sansursuz[/T]
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2017 15:13
Ben de yarışmaya katıldım fakat akvaryum canlılarında benım katılımım gözükmüyor ve bende oylama yapamıyorum telefon numaram da girili olduğu halde ? Yardımcı olabilecek birisi yok mu ?
+1: [T]186349,PurpleBetta[/T]
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2017 19:57
[QUOTE=ulascan06]Ben de yarışmaya katıldım fakat akvaryum canlılarında benım katılımım gözükmüyor ve bende oylama yapamıyorum telefon numaram da girili olduğu halde ? Yardımcı olabilecek birisi yok mu ?[/QUOTE]
Evet oylama yapamayan arkadaşlar neden acaba yapamıyor. Sistemsel bir sıkıntı mı var..
Evet oylama yapamayan arkadaşlar neden acaba yapamıyor. Sistemsel bir sıkıntı mı var..
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2017 20:02
Benim de akvaryum canlıları bölümünde salyangozum yok [:)]
Beğenenler: [T]188146,Xzyfos[/T]
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2017 20:05
[QUOTE=PurpleBetta]Benim de akvaryum canlıları bölümünde salyangozum yok [:)][/QUOTE]
Sistemde bir arıza olduğu aşikar artık. Bilgi vericek kimse galiba yok şu an için
Evet oy verme işlemi biz yapamadan bitti galiba...
Sistemde bir arıza olduğu aşikar artık. Bilgi vericek kimse galiba yok şu an için
Evet oy verme işlemi biz yapamadan bitti galiba...
+1: [T]188146,Xzyfos[/T][T]186349,PurpleBetta[/T]