ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
PoTM
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
498
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
23 Saat 15 Dakika önce
Toplam Mesaj:
669 [0.19 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İsmail Şahin
Doğum Tarihi:
11 Aralık 1992
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İsmail ŞAHİN Kakadu - High-tech 140lt tüplü sistem - Karides - 14lt nano High-tech

SON 10 MESAJI

Beta Balık 10lt
WaterBear WB-G110 tarzı en küçük şelale filtreyi alabilirsiniz ama 10lt beta için bile çok küçük bir değer en az 25-30lt bir akvaryum edinmenizi öneririm. 10lt suda filtreleme işi çok zor olacaktır su dengesi de stabil olmayacaktır. Aslında en küçük şelale filtre bile fazla dalga yapabilir Dophin Spf-16 da alabilirsiniz.
Dış Filtre Seçimi Hakkında (eheim 2213)
Sunsun ile Eheim kıyaslanabilecek markalar değil. Tabii ki Eheim önereceğim ama o fiyatlara çıkabiliyorsanız Fluval veya Oase de düşünülebilir. Ben olsam OASE FiltoSmart 100 Dış Filtre 600 L/H ya da Fluval 107 Dış Filtre 550Lt/h alırdım. Hatta benim gözümde fluval bir tık ağır basıyor.
Sunsun Hw-302 Hakkında
Vanalarını kapatın, alt hazneyi açıp içine su doldurun ağzına kadar.
Canlipetshop Ağır Şikayet
Vay be şikayet üzerinden kaç yıl geçmiş. Hala kinim geçmedi, hâlâ aynı yolda devam ediyorlar 😁
Isıtıcı Önerisi
Fiyatlara bakınca pek alternatifi yok. 1 akvaryumumda Dennerle ısıtıcı kullanıyorum tavsiye ederim ama 5 akvaryuma da alınabilecek bi ısıtıcı değil, diğer akvaryumlarımda hep smart var pek bi sorun yaşamadım.
Nematod (mm Beyaz Kurtçuklar)
Sorununuz ile ilgili tüm bilgiyi lazarusv20 vermiş ben farklı bir konuda uyarmak istiyorum. 200Lt tek astronot için bile yetersiz sayılacak bir hacim.
Kribensis
Merhaba, seçiminiz gayet güzel. Öncelikle 1 çift kribensis için en az 50lt öneririm. Kum olarak 2 kat olacak şekilde lav kırığı üstüne aquaclay kullanmanız uygundur. Dekor olarak ve yumurta dizebilecekleri hindistan cevizi kabuğu kullanmanız en doğru seçimlerden biri olacaktır. Filtre kısmında çok güçlü olmayacak şekilde (sunsun 603b) mini dış filtre kullanabilirsiniz veya haznesi geniş olan (Haqos expro 500) şelale filtre kullanabilirsiniz. Kribensis bitkili akvaryumu sever, orta düzey led aydınlatma ile bir kaç çeşit low tech bitki kullanabilirsiniz. Tabi ısıtıcıyı da unutmayalım :) 50w veya 100w tercih edebilirsiniz.
Black Water
Tam bir apistogramma akvaryumu olmuş, 1 çift kakadu çok yakışacaktır.
Hobiye Giris İcin Listeme Bakar Misiniz?
Kesinlike canlipetshop firmasından alışveriş yapmayınız. Yapılan şikayetlere aldırmadan 2 kere alışveriş yaptım ve ikisi de hüsranla sonuçlandı. Parayı çöpe atmaktan ziyade enayi yerine koyulmak çok koyuyor.
Ph Ve Sıcaklık Ölçer
Heyecanla takip ediyorum .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.