Yarışma
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2011 15:41
Off özel üyeler oy verebiliyor sadece,eskiden ne güzel biz de oy verebiliyorduk.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2011 14:06
Katagori seçiniz diyor katagoriyi tıklıyorum fakat tıklayınca altında katagori açılmıyor..Hata mı var yoksa ben mi beceremiyorum :)
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2011 17:27
Yönetimdeki arkadaşlar yarışmanın açıklanma tarihi ile ilgili bir güncelleme olacakmı acaba?
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 00:40
Discus varsa ilk üç garanti...
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 19:29
Merhaba,
Akşam 7 gibi sonuçları duyurduk. Gecikmeden dolayı tüm bekleyenlerden özür dilerim, benim hatam :(
Doğan Bey'in dediği gibi tatildeydik. Bilenler için teknik açıklamayı yapayım. Linux server'a cronjob kurup ayarladım. Saati gelince sonucu otomatik duyurması gerekiyordu ancak bir sorun olmuş çalışmamış. Ben de ona güvenmiştim, tatildeydim internetim yoktu. Bugün tatilden döndüm hemen el attım.
Yarışma oylamasını ne kadar çok kişi yaparsa, sonuçlar o kadar çok ortak zevki belirtiyor. Bu yüzden tüm özel üyelere otomatik duyuru gönderdik ve yarışmada görebileceğimiz gibi çok ciddi sayıda oy kullanıldı. Katılan, oy veren herkese çok teşekkürler.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 20:17
Beklenen balık 1 nci olmuş güzel bir oylama sistemi olmuş.
[QUOTE=pierr]9. olmuşum.Olsun ama önemli olan katılmaktı :D Oy kullananlar teşekkürederim.[/QUOTE]
Foto kalitesi çok net olmasada çok büyük bir başarı bence :) beklenmedik bir yerde bitirmiş.
[QUOTE=pierr]9. olmuşum.Olsun ama önemli olan katılmaktı :D Oy kullananlar teşekkürederim.[/QUOTE]
Foto kalitesi çok net olmasada çok büyük bir başarı bence :) beklenmedik bir yerde bitirmiş.