Yarışma Başlıyor :)
Yarışmanın uzun süreli olduğuna pek katılmıyorum, amerikanla hem 6 kategori olup hemde 15 günde bir yarışma yapalım dersek ne sponsor nede bununla başa çıkacak grup üyesi bulabiliriz. Birde ilk 5'e hediye vermemiz ülke şartlarımızda imkansıza yakın...
[/QUOTE]İyice bir okuyun yahu :)
[/QUOTE] Pardon tek kategoriyi görmemişim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[C]4,1,10135[/C] [B]3329,2[/B] [B]2829,3[/B]
İl: Ankara
[/QUOTE]
O kadar uğraşılmış sponsor falan bulunmuş ödül heralde olacak ama en azından kategori olayı ve yarışma sıklığı değiştirilirse çok iyi olur.
[/QUOTE]
O kadar uğraşılmış sponsor falan bulunmuş ödül heralde olacak ama en azından kategori olayı ve yarışma sıklığı değiştirilirse çok iyi olur.
[/QUOTE]
Ödül olmasın diye bir şey demedim. Yarışma Grubunda görev yaptığım zamanlardaki karşılaştığım sorular yada niye x katagorisine bu veriliyor bize verilmiyor gibi ithamlar oluyordu. Elbette herkesin bakış açıxı farklılık taşır. Ben yarışmaya katılmış olsam kalıcı olan hediyeler beni daha çok mest eder.
Akabininde o kadar uğraşa ve sponsor olan firmalarada saygı duyar ve tebrik ederim beklentisizce. Benim anlatmak istediğim husus ve durumlar sizin değindiğiniz durumlardan ardışık değil ayrışık bir çerçever altında.
[QUOTE=stalker] [QUOTE=ferhat] [QUOTE=Really] [QUOTE=ferhat] [QUOTE=enginkoc34]Sergen bulursan banada yolla şurda 2 saatlik yol.
[/QUOTE]
Aramızda bir fon oluşturup ümit ve umut arkadaşlarımızı üretime teşvik etmek lazımKötümü olurdu şimdi bol bol argentae fastae ve diğer nadir türlerden olsaydı.Böylelikle arjantinden brezilyadan şiliden perudan tanıdık birileri varmı diye aramazdık
[/QUOTE]
Benim o iş için ne yerim ne zamanım var ama Ümit abi (rastlantısal) yeni üretimhanesinde tam da bu işi yapıyor. Yeni türler geldikçe müjdeyi verecektir.
[/QUOTE]
Ümit abi Motaguense konusunda destek olacağını söyledi.umutla bekliyoruz.
Ayıla bayıla yurtdışındaki sitelerde balıklara bakıyoruz.onların resimlerini ekranlarımıza arka plan yapıyoruz(ve ben halen ekranda bir taraftan kanadalı bir sitede balık bakıyorum.www.thatpetplace.com diye bir site.)
üretim konusunda uzman arkadaşlarımız bu işe el atsa inanıyorumki birçok türü biz ülkemizde yaygınlaştırırız.
[/QUOTE]
Umut imkanları iyi değerlendirip sajica üretti çok da iyi oldu (yavrulardan sağolsun hediye etti) ama geçen yavruları satın alan yok diye yakınıyordu, benim elimde çok çok güzel JD yavruları var, neondan ucuz fiyat vermeme rağmen aylardır kimseden ses seda yok. Sitede canlı yarışmasına amerikan cichlidleri kategorisi açılacak mı açılmayacak mı o bile belli değil Hepsi bir yana işin özeti şöyle arkadaşlar, ecnebiler filmlerini blueray'den izleyip amerika cichlidlerinin hasını besliyorlar ama bizim ülkemizde hala vcd'ye talep var ve çömlekli akvaryumlarda çiklet besleniyor, amerikan türlerinin yayılması için on belki onbeş yıl daha lazım.
[/QUOTE]
Bugün otuz.com'a giderek amerikan cichild bölümü ödüllerini belirledik.