Yapışkan Tatlı Su Midyesi
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2017 12:49
Arkadaşlar elimde 3 adet tatlı su midyesi var.
Yanına yapışkan olan tatlı su midyelerinden eklemek istiyorum .Hayrına gönderebilecek var mı ?
Yanına yapışkan olan tatlı su midyelerinden eklemek istiyorum .Hayrına gönderebilecek var mı ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2017 11:48
[QUOTE=Atay24]Bende yok. Ama KURTKÖY CADDE PETSHOPTA tüm midyeler bulunuyor.[:)][/QUOTE]
Ben Kocaeli deyim ancak tatlı su midyesi bulabildim .İnternette buldum ama 10 adet 20 tl çok pahalı :)
Ben Kocaeli deyim ancak tatlı su midyesi bulabildim .İnternette buldum ama 10 adet 20 tl çok pahalı :)
Beğenenler: [T]193015,Atay24[/T]
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2017 11:52
Bende internetten 3 adet 10 lira diye aldım 5 adet yolladılar ama dikkat edilmesi gereken nokta suyun serin olması lazım balıkların yaşadığı sıcaklık fazla geliyor 2 tanesi 2 hafta sonra öldükten sonra ısıtıcı olmayan bi akvaryuma aldım uzun zamandır sorunsuz yaşıyolar
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2017 11:57
[QUOTE=PoTM]Bende internetten 3 adet 10 lira diye aldım 5 adet yolladılar ama dikkat edilmesi gereken nokta suyun serin olması lazım balıkların yaşadığı sıcaklık fazla geliyor 2 tanesi 2 hafta sonra öldükten sonra ısıtıcı olmayan bi akvaryuma aldım uzun zamandır sorunsuz yaşıyolar[/QUOTE]
Midyenin çeşitleri var .Sıcak suda yaşabilen yapışkan tatlı su midyelerinde bahsediyorum. Bu midyeler sıcak suda sıkıntısız şekilde uzun süre yaşabildiklerini okudum .Senin dediğin diğer midyeler için geçerli .
Midyenin çeşitleri var .Sıcak suda yaşabilen yapışkan tatlı su midyelerinde bahsediyorum. Bu midyeler sıcak suda sıkıntısız şekilde uzun süre yaşabildiklerini okudum .Senin dediğin diğer midyeler için geçerli .
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2017 11:59
[QUOTE=asdaswas]
Midyenin çeşitleri var .Sıcak suda yaşabilen yapışkan tatlı su midyelerinde bahsediyorum. Bu midyeler sıcak suda sıkıntısız şekilde uzun süre yaşabildiklerini okudum .Senin dediğin diğer midyeler için geçerli .[/QUOTE]
Ben de yapışkan midyeler hakkında konuşuyorum boyları 1,5 cm e kadar büyüyenlerden
Midyenin çeşitleri var .Sıcak suda yaşabilen yapışkan tatlı su midyelerinde bahsediyorum. Bu midyeler sıcak suda sıkıntısız şekilde uzun süre yaşabildiklerini okudum .Senin dediğin diğer midyeler için geçerli .[/QUOTE]
Ben de yapışkan midyeler hakkında konuşuyorum boyları 1,5 cm e kadar büyüyenlerden
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2017 12:03
[QUOTE=PoTM]
Ben de yapışkan midyeler hakkında konuşuyorum boyları 1,5 cm e kadar büyüyenlerden[/QUOTE]
Bana yollayabilir misin elindekilerden bir kaçtane :)
Ben de yapışkan midyeler hakkında konuşuyorum boyları 1,5 cm e kadar büyüyenlerden[/QUOTE]
Bana yollayabilir misin elindekilerden bir kaçtane :)
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2017 12:05
[QUOTE=asdaswas]
Bana yollayabilir misin elindekilerden bir kaçtane :)[/QUOTE]
2 si ölünce elimde 3 tane kaldı [:)] eğer üretebilirsem yollarım
Bana yollayabilir misin elindekilerden bir kaçtane :)[/QUOTE]
2 si ölünce elimde 3 tane kaldı [:)] eğer üretebilirsem yollarım
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2017 12:46
[QUOTE=PoTM]
2 si ölünce elimde 3 tane kaldı [:)] eğer üretebilirsem yollarım[/QUOTE]
Akvaryum ortamında beslenecek en ideal midye yapışık cüce olanlar yazıyor forumlarda . Üretmeyi bırak elindekileri yaşatmaya bak hocam sen :)
2 si ölünce elimde 3 tane kaldı [:)] eğer üretebilirsem yollarım[/QUOTE]
Akvaryum ortamında beslenecek en ideal midye yapışık cüce olanlar yazıyor forumlarda . Üretmeyi bırak elindekileri yaşatmaya bak hocam sen :)