Vefat...
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 21:34
Bir denizli'li olarak Alahtan rahmet diliyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 22:10
[QUOTE=BurakAkbas]
22.12.2011 Akşam saat 21:00'de annemi kaybettim.
İşlerimin yoğunluğundan dolayı zaten bir süredir gerek forumdan,gerekse katılımlarda bulunamamıştım.Cenaze ve defin işlerinden dolayı anca haber verebildim.Özür diliyorum hepinizden.
Şuanda tek belirtebileceğim,annemin istediği en büyük olayı gerçekleştirebilmemin huzuru var.Rahmetli ananemin yanında defnedilmeyi dile getirmişti sağ iken.Şuanda memleketinde,Denizli'de ve annesinin üzerinde yatmaktadır.Bu vasiyetini sorunsuz bir şekilde yerine getirebildiğim için bu yüzden gönlüm huzur dolu.Geç haber verebildiğim için hepinizden tekrar özür diliyorum..
Lokma döktüreceğim vakit önceden bu konu altında tarihi bildirip güncelleyeceğim.
[/QUOTE]
kebodiscus 2011-12-28 22:18:18
İşlerimin yoğunluğundan dolayı zaten bir süredir gerek forumdan,gerekse katılımlarda bulunamamıştım.Cenaze ve defin işlerinden dolayı anca haber verebildim.Özür diliyorum hepinizden.
Şuanda tek belirtebileceğim,annemin istediği en büyük olayı gerçekleştirebilmemin huzuru var.Rahmetli ananemin yanında defnedilmeyi dile getirmişti sağ iken.Şuanda memleketinde,Denizli'de ve annesinin üzerinde yatmaktadır.Bu vasiyetini sorunsuz bir şekilde yerine getirebildiğim için bu yüzden gönlüm huzur dolu.Geç haber verebildiğim için hepinizden tekrar özür diliyorum..
Lokma döktüreceğim vakit önceden bu konu altında tarihi bildirip güncelleyeceğim.
[/QUOTE]
Burak kardeşim Allah (C.C. ) cennette kavuştursun inşallah...
Annenizi çok severdim ve çok candan bir insandı. Sağolsun fuarda bile bizleri yalnız bırakmamıştı. Eşimde kaybına çok üzüldü...Esasen ne yazacağımıda bilemiyorum üzüntümle...
Ama annen eşime senden bahsederken pırlanta gibi bir evlat yetiştirdim diye bahsetmişti. Bende seni çok severim. Her daim pırlantalığını devam ettireceğinide biliyorum.
Kardeşim Allah (C.C.) sabırlar versin her zaman senleyiz kardeşimmm...
Her etkinliğimizde yanımızda olan annenizi her daim rahmetle anacağız...
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 22:46
Kardeşim allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnsaallah, geride kalanlarınada sabır versin diyerek üzüntümüzü ifade etmek istiyorum her etkinligimize katılmış ve teşebbüste bulunmuş annenizi herzaman rahmetle anacagız.
RUHU ŞAD OLSUN....
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2011 00:00
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun.Ama aslında bütün annelerin mekanı cennet değilmi????Allah sabır versin size..
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2011 00:26
Herşey takdiri ilahi Rabbim sabırlar versin.