Vefat...
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 13:50
22.12.2011 Akşam saat 21:00'de annemi kaybettim.
İşlerimin yoğunluğundan dolayı zaten bir süredir gerek forumdan,gerekse katılımlarda bulunamamıştım.Cenaze ve defin işlerinden dolayı anca haber verebildim.Özür diliyorum hepinizden.
Şuanda tek belirtebileceğim,annemin istediği en büyük olayı gerçekleştirebilmemin huzuru var.Rahmetli ananemin yanında defnedilmeyi dile getirmişti sağ iken.Şuanda memleketinde,Denizli'de ve annesinin üzerinde yatmaktadır.Bu vasiyetini sorunsuz bir şekilde yerine getirebildiğim için bu yüzden gönlüm huzur dolu.Geç haber verebildiğim için hepinizden tekrar özür diliyorum..
Lokma döktüreceğim vakit önceden bu konu altında tarihi bildirip güncelleyeceğim.
BurakAkbas 2011-12-28 13:51:53
İşlerimin yoğunluğundan dolayı zaten bir süredir gerek forumdan,gerekse katılımlarda bulunamamıştım.Cenaze ve defin işlerinden dolayı anca haber verebildim.Özür diliyorum hepinizden.
Şuanda tek belirtebileceğim,annemin istediği en büyük olayı gerçekleştirebilmemin huzuru var.Rahmetli ananemin yanında defnedilmeyi dile getirmişti sağ iken.Şuanda memleketinde,Denizli'de ve annesinin üzerinde yatmaktadır.Bu vasiyetini sorunsuz bir şekilde yerine getirebildiğim için bu yüzden gönlüm huzur dolu.Geç haber verebildiğim için hepinizden tekrar özür diliyorum..
Lokma döktüreceğim vakit önceden bu konu altında tarihi bildirip güncelleyeceğim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 13:55
Başınız sağolsun.Allah sabır versin.
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 13:56
Başın sağolsun kardeşim. Allah sabırlar versin.
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 13:57
Başınız sağolsun.
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 14:00
Başın sağolsun dostum, mekanı cennet olsun.
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 14:06
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 14:10
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun...
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 14:20
Burak Bey başınız sağolsun,Allah mekanını cennet etsin,Allah sabır versin..