Tropheus Yemleri
Çok sert ve bir çoğu heba oluyordu granugreeni kullandığım zamanlar,ezip vermek yada suda bekletip vermek gerekiyor sanırım. NLS nin bir zararı olur mu , yalnız kötü koktuğunu farkettim NLS 'in kullanımına başladım başlayalı.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Oda da her yem atışımda NLS nin ortaya öyle bi kokusu siniyor ki adeta 2 günde zor çıkıor ve kargo dan gelen kutuda poşetlerdeki yemlerin poşetlerden çıkıp kutunun içine dökülmesi ve kutunun da açıldığında yemlerin bir kısmınn onlarında oda ya halının üzerine dökülmesi kokuyu hala çıkaramadık balıklar için katlanıoz herşeye..teşekkürler ilginiz için ömer abi.
Çok sert ve bir çoğu heba oluyordu granugreeni kullandığım zamanlar,ezip vermek yada suda bekletip vermek gerekiyor sanırım. NLS nin bir zararı olur mu , yalnız kötü koktuğunu farkettim NLS 'in kullanımına başladım başlayalı.
[/QUOTE]Granugreen suya girdiğinde şişebilen bir yemdir. Bu yüzden balığın bağırsaklarında şişerek problem yaratabiliyor.(Genelde Tropheus yavrularında olabiliyor). Ha illede vereceğim diyorsanız suda biraz bekletip vermenizi tavsiye ederim. Beklettiğiniz suyu akvaryuma dökmemenizi ayrıca tavsiye ederim.
Saygılar