ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
omeriyidogan
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
12 Mayıs 2020 16:16
Toplam Mesaj:
166 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ömer İyidoğan
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1976
İl:
Gaziantep
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
AYINTAP AKVARYUM
SON 10 MESAJI
Bir Garip Kurumsal Üye ?
Ramazan bey, bu sayfadaki ilk başlık,[B] ''Dolandırıcı kurumsal üye''[/B] . Bana bu şekilde bildirim gelmiş. Bunu hatırlatmak isterim. Daha fazla polemik konusu olmaması amacıyla sadece şunu söyleyebilirim; akvaryumlar hala satılıktır, lakin iki ayrı alıcı tarafından kısa bir süreliğine ayırtılmıştır. İstediğiniz akaryumu, hem beklememeniz, hem de hobiden daha fazla soğumamanız açısından şehrimizde bulunan bir çok akaryumcudan temin edebilirsiniz. Benim de anlamadığım konu hala(iki aydır) benim akaryumlarımı istemeniz deki ısrarınız.
İlanımı kaldırıp kaldırmama konusu takdir edersiniz ki benim tasarrufumda. İlanımın olduğu platform kurallarına uygun olmadığında da yetkili birimler zaten gerekeni yaparlar. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın, yıllardır üye olduğum için titizliklerini çok iyi biliyorum.
Benim ve amacım hakkında azda olsa bir bilgi verir diye düşündüğüm, daha önce alışveriş yaptığım bir çok üyenin geri bildirimlerine de bakmanızı öneririm. Selametle.[EDIT]omeriyidogan,2016-08-17 22:14:57[/EDIT]
Ramazan bey, bu sayfadaki ilk başlık,[B] ''Dolandırıcı kurumsal üye''[/B] . Bana bu şekilde bildirim gelmiş. Bunu hatırlatmak isterim. Daha fazla polemik konusu olmaması amacıyla sadece şunu söyleyebilirim; akvaryumlar hala satılıktır, lakin iki ayrı alıcı tarafından kısa bir süreliğine ayırtılmıştır. İstediğiniz akaryumu, hem beklememeniz, hem de hobiden daha fazla soğumamanız açısından şehrimizde bulunan bir çok akaryumcudan temin edebilirsiniz. Benim de anlamadığım konu hala(iki aydır) benim akaryumlarımı istemeniz deki ısrarınız.
İlanımı kaldırıp kaldırmama konusu takdir edersiniz ki benim tasarrufumda. İlanımın olduğu platform kurallarına uygun olmadığında da yetkili birimler zaten gerekeni yaparlar. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın, yıllardır üye olduğum için titizliklerini çok iyi biliyorum.
Benim ve amacım hakkında azda olsa bir bilgi verir diye düşündüğüm, daha önce alışveriş yaptığım bir çok üyenin geri bildirimlerine de bakmanızı öneririm. Selametle.[EDIT]omeriyidogan,2016-08-17 22:14:57[/EDIT]
Bir Garip Kurumsal Üye ?
Sayın Ramazan bey, sanırım 90 lık akvaryum için aramıştınız hatırladığım kadarıyla. Sizden herhangi bir bedel almadığım gibi herhangi bir para konusu da konuşulmadı. Sadece telefonla ve mesajla görüştük. Müsait bir zamanda akaryuma bakacaktınız. Maalesef açıklayamayacağım bazı özel sebeplerden ve ard arda gelen nahoş durumlardan dolayı ilgilenemedim sizinle (akv vb. işlerle). Bu durum sizi hobiden soğuttuysa ve kırdıysa özür dilerim. Yalnız mağdur ettiğimi düşünmemiştim. Akvaryuma bakıp beğenme olayınız gerçekleşmedi. Görmediniz yani. Bunun için herhangi bir bedel de ödenmedi. Belki şu gün şu saatlerde müsait olabileceğimi söylemiş olabilirim, ama herhangi bir buluşma yeri belirlemedik. Sadece akvaryumların bulunduğu semti söylemiş olabilirim telefonda. Mazaretim her ne olursa olsun saat olarak verdiğim sözü tutamadığımdan veya size haber edemediğimden ötürü siz de Allah'ta affetsin beni.
Sayın Ramazan bey, sanırım 90 lık akvaryum için aramıştınız hatırladığım kadarıyla. Sizden herhangi bir bedel almadığım gibi herhangi bir para konusu da konuşulmadı. Sadece telefonla ve mesajla görüştük. Müsait bir zamanda akaryuma bakacaktınız. Maalesef açıklayamayacağım bazı özel sebeplerden ve ard arda gelen nahoş durumlardan dolayı ilgilenemedim sizinle (akv vb. işlerle). Bu durum sizi hobiden soğuttuysa ve kırdıysa özür dilerim. Yalnız mağdur ettiğimi düşünmemiştim. Akvaryuma bakıp beğenme olayınız gerçekleşmedi. Görmediniz yani. Bunun için herhangi bir bedel de ödenmedi. Belki şu gün şu saatlerde müsait olabileceğimi söylemiş olabilirim, ama herhangi bir buluşma yeri belirlemedik. Sadece akvaryumların bulunduğu semti söylemiş olabilirim telefonda. Mazaretim her ne olursa olsun saat olarak verdiğim sözü tutamadığımdan veya size haber edemediğimden ötürü siz de Allah'ta affetsin beni.
LP serisi hava motoru yedek parça
Merhabalar,
Merhabalar,
Resun LP 60 ve 100 modellerinden kullanıyorum. Uzun süre kullanımlarda hareketli parçalar deforme oluyor doğal olarak. Bu parçalardan diyaframı bulabiliyorum. Lakin aşağıda resmi bulunan parçaları bulamadım. Acaba bu parçalar yedek parça kategorisinde satılıyor mu? Yoksa öneriniz nedir? Malum motorlar baya pahalı. Bir parçadan dolayı çöpe atmak olmuyor.
1. Diyaframlar arasında sabit olan, hareket etmelerini sağlayan ve mıknatıslar arasındaki manyetik alanda hareket eden plaka.
2. Hava üreten (mıknatıslar, diyaframlar ve elektrik mekanizmasını taşıyan) sitemin-metal kutunun plastik kapağı. Resmini bulamadım.
3. İkinci parça ile alt kısmındaki plakanın (iki taraftan çıkan havanın birleşip odacıklardan geçtiği kısmın kapağı) arasındaki 4 adet siyah kauçuk/lastik. Titreşimi absorbe etmek amaçlı konuşmuş parça.
Resim temsilidir.
Özellikle 3. parça çok önemli benim için. Genelde bu parçanın, üst kısma bağlanma yeriden kopma oluyor. Bunlar haricinde temin edebileceğimiz başka yedek parçaları da varsa bildirirseniz sevinirim.
İyi çalışmalar.
Kasakalawe Tank Kurulum Projesi
Hayırlı olsun Gökhan bey. Akvaryum sade ve şık olmuş. Emek verip oluşturmuşsun. Her ne kadar yoğun dekorlu ve karanlık akvaryumları sevsem de, senin akvaryumun gayet başarılı. Dış filtre konusunu konuşmuştuk. İnşallah seni zorda bırakmaz. Sürekli olarak kontrolünde olsun. Bilinmeyen ve menşei şaibeli markalar tercih edilmese de, bazen çok güzel ürünler olarak hizmet verebiliyor bizlere. Balıklar girdiğinde de görürüz inşallah akvaryumunu.
Hayırlı olsun Gökhan bey. Akvaryum sade ve şık olmuş. Emek verip oluşturmuşsun. Her ne kadar yoğun dekorlu ve karanlık akvaryumları sevsem de, senin akvaryumun gayet başarılı. Dış filtre konusunu konuşmuştuk. İnşallah seni zorda bırakmaz. Sürekli olarak kontrolünde olsun. Bilinmeyen ve menşei şaibeli markalar tercih edilmese de, bazen çok güzel ürünler olarak hizmet verebiliyor bizlere. Balıklar girdiğinde de görürüz inşallah akvaryumunu.
Türkiye Geneli Sera Baktopur Direct Tablet Alımı
Merhaba Fikret bey bana da 100 adet yollayabilirmisiniz?
Merhaba Fikret bey bana da 100 adet yollayabilirmisiniz?
Afra Hara,Afra Jalo Reef,Saulisi CR - alpino24(yeni resimler sy:5)
Alper, tebrik ederim seni!
Gerçekten içindeki sevgiyi yansıtmışsın akvaryuma.
Alper, tebrik ederim seni!
Gerçekten içindeki sevgiyi yansıtmışsın akvaryuma.
Afra Haralarım Nasıl Sizce Ters Bişe Varmı
Maşallah Eren, balıklara iyi bakışsın. Kaya konusunda, Ümit bey' le aynı düşünüyorum. Kumun beyaz, arka fon ona uygun olsaydı daha hoş olabilirdi. Belki strandart olacak ama, siyah fon daha iyi olurdu mevcuttan. Daha güzelini düşünürsün artık. Balık sayını 1/4 e düşürüsen, o balıkları izlemek daha da zevkli olacak.
Balıkların ebeveynleri yurt dışından gelmişti, çok yüksek fiyatlara ve hala bende duruyorlar. Gerçekten çok güzel balıklar. Yaşlandılar ve show tankımın bir numaraları. Teşekkür ederim verdiğim balıklara sağlıklı bir şekilde baktığın için.
Maşallah Eren, balıklara iyi bakışsın. Kaya konusunda, Ümit bey' le aynı düşünüyorum. Kumun beyaz, arka fon ona uygun olsaydı daha hoş olabilirdi. Belki strandart olacak ama, siyah fon daha iyi olurdu mevcuttan. Daha güzelini düşünürsün artık. Balık sayını 1/4 e düşürüsen, o balıkları izlemek daha da zevkli olacak.
Balıkların ebeveynleri yurt dışından gelmişti, çok yüksek fiyatlara ve hala bende duruyorlar. Gerçekten çok güzel balıklar. Yaşlandılar ve show tankımın bir numaraları. Teşekkür ederim verdiğim balıklara sağlıklı bir şekilde baktığın için.
Yem İhtiyacımız Konusu Hk
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Benim adımın da zikredildiği bir konuyu, malesef üzülerek okudum.
"......O da bize sabahtan akşama kadar iş yerinde oturuyoruz, başkaları yurtdışından yem getirip kar ile satıyor, onların önüne geçeyim, bir de kovada fazla yem çıkabiliyor onlar bana kalıyor dedi."
Bu cümlede "başkaları" betimlemesinde, ben var mıyım? Yok muyum? Özgür bey. Önce buna bir cevap almak istiyorum. Sözün sahibi sizsiniz, bunu en iyi siz bilirsiniz. Durduk yere adımın geçmesi beni rahatsız etti.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Benim adımın da zikredildiği bir konuyu, malesef üzülerek okudum.
"......O da bize sabahtan akşama kadar iş yerinde oturuyoruz, başkaları yurtdışından yem getirip kar ile satıyor, onların önüne geçeyim, bir de kovada fazla yem çıkabiliyor onlar bana kalıyor dedi."
Bu cümlede "başkaları" betimlemesinde, ben var mıyım? Yok muyum? Özgür bey. Önce buna bir cevap almak istiyorum. Sözün sahibi sizsiniz, bunu en iyi siz bilirsiniz. Durduk yere adımın geçmesi beni rahatsız etti.
Vatozlarımın Yem Vakti Geldi
Alperen, kusura bakma ama vatozun elinden yem yemesi, senin maharetin değil. Yemin mahareti, daha doğrusu o yemi sana yollayanın mahareti:)
Helal olsun kardeşim. Bu kadar ürkek bir türe, elinden yem yedirmek gerçekten mahir olanın işi.
Alperen, kusura bakma ama vatozun elinden yem yemesi, senin maharetin değil. Yemin mahareti, daha doğrusu o yemi sana yollayanın mahareti:)
Helal olsun kardeşim. Bu kadar ürkek bir türe, elinden yem yedirmek gerçekten mahir olanın işi.
Yeni resimler sayfa 6.- Hobiye geri dönüş ve yeni tankım
Merhaba Ali kardeşim. Başın sağolsun, Allah taksiratını affetsin.
Tekrar bir başlangıç istiyorsun, ama yanlış başlıyorsun. Akvaryum yapımı konusunda hiç tecrüben yokken çok riskli bir işe kalkışıyorsun. Mesela 6 mm kalınlığındaki camla 50 cm yükseklikte akvaryum yapacaksan suyu 40 cm den fazla doldurmaman ve çok sağlam kuşak yapman lazım. Keşke vaktim olsaydı sana yardımcı olurdum. Sen kesinlikle ve kesinlikle camcıya yaptır. Sonuçta akvaryumda canlılar olacak. Dahası elektrik&su ikilisini bir araya getireceksin. Allah muhafaza. Silikonu camcıya götür sana güzel bir akvaryum yapsın.
Sehpan sağlam ise üzerine sol ve sağ kenarlardan, çok olmamak kaydıyla taşacak şekilde sağlam bir MDF kestirerek akvaryumu biraz daha büyük yaptırabilirsin.
Akvaryumu kurduktan sonra balık temini konusunda yardımcı olurum elimden geldiğince.
Kolay gelsin.
Merhaba Ali kardeşim. Başın sağolsun, Allah taksiratını affetsin.
Tekrar bir başlangıç istiyorsun, ama yanlış başlıyorsun. Akvaryum yapımı konusunda hiç tecrüben yokken çok riskli bir işe kalkışıyorsun. Mesela 6 mm kalınlığındaki camla 50 cm yükseklikte akvaryum yapacaksan suyu 40 cm den fazla doldurmaman ve çok sağlam kuşak yapman lazım. Keşke vaktim olsaydı sana yardımcı olurdum. Sen kesinlikle ve kesinlikle camcıya yaptır. Sonuçta akvaryumda canlılar olacak. Dahası elektrik&su ikilisini bir araya getireceksin. Allah muhafaza. Silikonu camcıya götür sana güzel bir akvaryum yapsın.
Sehpan sağlam ise üzerine sol ve sağ kenarlardan, çok olmamak kaydıyla taşacak şekilde sağlam bir MDF kestirerek akvaryumu biraz daha büyük yaptırabilirsin.
Akvaryumu kurduktan sonra balık temini konusunda yardımcı olurum elimden geldiğince.
Kolay gelsin.
SON MESAJLAR
- Bitkili Lepistes Akvaryumunda Garip Ölümler onurdanisan, 04:31
Hastalıklar ve İlaçlar - Hobiye Giriş Hakkında Celil Gençtürk, 03:20
Yeni Üye Forumu - Low Tech Akvaryum Bitki Önerisi Cyber_Scout, 02:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lav Kırığı Hagende Bitki Gelişir Mi Ahmet12345, 02:20
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı Beyaz Benek Hoppala, 02:08
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta İmbellis (barışçıl Beta) Sorusu Taha Yanık, 02:04
Labirentliler - Discus Balıklarım Çok Stresli Ve Ürkek Görünüyor? Cyber_Scout, 01:32
Discus - Akvaryum Zemini Nasıl Olmalı Cyber_Scout, 01:24
Taban ve Gübreleme - 100 Lt Uygunmu İsmail_96965, 00:42
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Odunsu Pengasus KaanE, 00:41
Yeni Üye Forumu - Sonunda Beta Akvaryumum Cyber_Scout, 00:36
Akvaryum Tanıtımı - Aquario Neo Plants Tab Karides İçin Uygun Mu? KaanE, 00:28
Yeni Üye Forumu - Yeni Tank Sendromu Ve Azot Döngüsü raappopis, 00:02
Makaleler ve Tercümeler - F0 Betta Mandor (tr’de İlk) - Biyotop Vol-2 fishhyy, 23:59
Labirentliler Tanıtımı - Cüce Channa Önerisi YigitKuzey, 23:56
Yeni Üye Forumu - Yeşil Nokta Yosunu Aguamentist, 23:29
Yosun - Creaqua V3 Alu Serisi Hakkında ozelturlepistes, 22:26
Aydınlatma - 40x40x40 Black Ramirezi Tankı Ferdi2327, 21:31
Akvaryum Tanıtımı - Balık Önerisi Hidro Dinamik, 21:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Rafı/dolabı Fikirleri, Tavsiye Emre1616, 20:58
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumuma Alabilirmiyim İsmail_96965, 18:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Ve Melekler Birlikte Yaşarmı? İsmail_96965, 18:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İç Sump Planlama idemo, 17:25
Filtre ve Sump Yapımı - Lepistes Albino Full Red Ribbon Ne Kadar Acaba? İsmail_96965, 17:16
Fiyat Forumu - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin idemo, 17:11
Yeni Üye Forumu - Akvaryum İçinde Fanus: Hem Estetik Hem İşlevsel Tortuga7, 17:10
Yeni Üye Forumu - Türkiye, Samsun, Kürtün Çayı Biyotopu (bitmedi :d) eackgzz, 16:17
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Artemia Markası Önerisi MertSoyumert, 16:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Ph Metre İle 13 Gördüm Hobimus, 15:42
Bitki Akvaryumları Genel - 🏆 En İyi Güncel Üst Seviye Filtre Malzemeleri Orhan76, 15:07
Filtreleme Seçenekleri - Sadece Java Fern'de Potasyum Eksikliği Mi? KaanE, 15:06
Bitki Akvaryumları Genel - Kan Kurdu Eriyip Tekrar Dondurulur Mu? Orhan76, 13:40
Malzemeler ve Yemler Forumu - Vatoz Balığımı Nasıl Besleyebilirim Cyber_Scout, 13:07
Yeni Üye Forumu - Karma Tür Tetra Akvaryumu Sorunları Cyber_Scout, 13:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nasıl Yemlemeliyim Mesutoviç, 12:45
Yeni Üye Forumu - Elektrikler Gitti ali, 12:37
Yeni Üye Forumu - 45x45x45 Betta Akvaryumu bendeniztayfun, 12:09
Yeni Üye Forumu - Lepistes Kuyruğunda Delik Orhan76, 11:02
Yeni Üye Forumu - Walstad Akvaryum Mesutoviç, 10:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Tankta Çift Kribensis Olurmu? bendeniztayfun, 09:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İstanbul Anadolu Yakası Co2 Dolumu,fiyat Bilgisi emrbrcn, 09:09
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Erkek Mi Dışı Mi Cyber_Scout, 03:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Lepistes Balığımda Hastalık Veya Yaralanma İsmail_96965, 02:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitki Ne Ekebilirim Cyber_Scout, 01:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Benek İçin En Etkili Çözüm ? Cyber_Scout, 00:24
Yeni Üye Forumu - Lepistes Üretimi Karahanlı, 22:32
Yeni Üye Forumu - Lepistes Yavruları Ne Zaman Ana Tanka Bırakılmalı ? 2wing, 22:22
Canlı Doğuranlar - Emreemin Güvenilir Midir ozelturlepistes, 22:05
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Lepistes Yavruları Cyber_Scout, 21:54
Yeni Üye Forumu - Kabuksuz Artemiayı Çıkarmayı Deneyen Var Mı? 2wing, 21:34
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:29
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:29
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:29
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:29
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:29
- Cacatuoides & Candidi HarunYILDIRIM 00:42
- 2.67 Tüp Furcifer 23:37
- Dennerle Akvaryum Furcifer 23:37
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 23:37
- Creaqua Nano Elit Furcifer 23:37
- Microfex, Mikrokurt akomania 22:54
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:29
- Son 2 Adet Kök hll_aquascaping 22:29
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 22:29
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 22:29
- Blody Mary / Sarı Ateş Karides gokhantiknaz 22:21
- Full Set Karides Akvaryumu gokhantiknaz 22:21
- Damızlık Ve Yavru Cüce Vatoz Sütçü 21:28
- Katil Salyangoz jezey 21:23
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 21:23
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 21:23
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 21:23
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 21:23
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 21:01
- Afrika Cichlidleri devito 20:22
- Power Led Armatür pichamsi 20:18
- Natteri Pirana muhammet abaci 20:09
- Eş Tutmuş Tanganyika Gölünün Güzellikleri muhammet abaci 20:08
- Akvaryum Boru Tutucu Klips – Cam Üstü Vidalı Siste respes 19:14
- 🦐 Karideslerinizin Güvenli Limanı! respes 19:14
- Siyah Calvus (black Cameron) mercedesclk 18:39
- Yavru Fiyatına Damızlık Cüce Vatoz tetikk 17:58
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 17:00
- Genç Yetişkin Kribensisler Koksal Gurkan 17:00
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 16:45
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 16:45
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 16:34
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 16:34
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 16:26
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 16:26
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 16:26
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 15:47
- Caridina Karidesler İndirimli Fiyat karidesrehberi 14:45
- Moss Ve Lepistes Otu omersayar 14:44
- Tuxedo Lepistes , Ateş Neon Karides Ve Beyaz Kurt omersayar 14:44
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 14:28
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:28
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 14:28
- Tetratec Ex 1200 Fitlre Aksamları 2 Adet =indirim= marihuan 14:22
- Anubıas, Moss, Amazon (karises İle Takas) marihuan 14:22
KULLANICILAR
- 35 Online Kullanıcı, 19 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.